View Full Version : Ех тази гордост
razbito^sarce
11-14-2007, 21:20
Awe mnogo mi e typo... Ot izvestno vreme taka se kefih, che veche bqh sprqla da mislq za nego, dori ne si poglejdah sutrin telefona s nadejda, che move da mi e zvynql i che bqh sprqla da zaspivam s nadejdata da go synuvam. Smqtah, che veche moga da zapochna ot nachalo i che sym si vyrnala syrceto, no uvi mai ne e taka...Toj e moqta pyrwa lubow i sym vlubena w nego veche pochti 4 godini... No poradi s techenie na obstoqtelstwata se poluchi taka, che lubowta ni ostana ne izjivqna,sydba shte:)i typa gordost...
Модерирано от swords1010
Т.7 от правилника, заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
И на мен ми се случи нещо подобно с едно момиче .. обичах я много супер много ! ... борих се за нея 1 година .. накрая бяхме заедно 2 месеца и скъсахме .. все и бях виновен и т.н но това е друга тема ... та нещата се преобърнаха когато срешнах следващата .. която ме обгръщаше със супер много любов и ме разбираше за всичко както и аз нея .. Просто отвори очите си за хората около теб .. може би там се крие твоето момче .. намери го ! \:D/
А искам да попитам колко време сте ходили, защото аз наистина ви казвам че по хубаво от истинската любов няма ама понякога много боли и когато се карате имаш чувтсвото че всеки един момент може да ти каже че искате да се разделите много тъжно наистина :cry: :cry: :cry:
razbito^sarce
11-15-2007, 07:40
А искам да попитам колко време сте ходили, защото аз наистина ви казвам че по хубаво от истинската любов няма ама понякога много боли и когато се карате имаш чувтсвото че всеки един момент може да ти каже че искате да се разделите много тъжно наистина :cry: :cry: :cry:
Vyprosyt e tam, che nie prosto sme se zanimavali edin s drug, no po princip ne sme hodili...No prosto prez poslednite 4 godini vsqka moq misyl e bila za nego, kato si pomislq che trqbva da go zabravq imam chuvstvoto, che jivotyt, nadejdite i mechtite mi shte se srutqt pred ochite mi kato nqkakva sgrada...
Eми, минало заминало, нищо не може да се направи.Потърси момче, с което ще си щастлива.
razbito^sarce
11-15-2007, 08:11
Eми, минало заминало, нищо не може да се направи.Потърси момче, с което ще си щастлива.
Колко е лесно да го кажеш?
choco dick
11-15-2007, 08:35
преглътни гордостта и му звънни да се видите :-)
CrazyWitch
11-15-2007, 08:52
Е, от време на време стават такива разминавания, но пък аз се надявам, че ще срещна човека... точния за мен и ще съм щастлива не само със самотата си, а и с човек до себе си така, че и ти можеш да повярваш в това :). :smt057
Еми и аэ вече си нося чувствата към едно момче 2 годинки почти.Ама какво да се прави.Не можеш да си кажеш КРАЙ и всичко да се иэпари.Не эависи от теб.Просто се пробвай да не мислиш постоянно эа това.Трудничко е ,но трябва.А и един съвет от мен.Ако имаш някакъв ,дори и минимален шанс с това момче-не го иэпускай!!!!Аэ допуснах такава грешка.Насйтина постарай се да си помогнеш максимално.
Гледай на пред и като пишеш може примерно да се изкажеш в една тема а не в още 100 [-(