Влез

View Full Version : Запитване!?!

dantro
11-14-2007, 22:06
А какво трябва да направи един обикновен юзер като мен ако иска да стане малко по-необикновен модератор : :?:

dantro
11-14-2007, 22:25
И ако съм готов на всичко това какво следва ?

dantro
11-14-2007, 22:30
:o А кои е човекат които да трябва да питам ? Обръщам се към всички модератори и `по-големи` (admini) Искам да бъда модератор какво следва след всичко което изброи devil_girls_

FeelTheBeat
11-14-2007, 22:43
Еми предполагам това са най-малките "условия". Също така трябва да си посещавал доста време форума...

dantro
11-14-2007, 23:04
Благодаря ви приятни сънища и на вас :roll: =P~

dantro
11-15-2007, 11:32
Офф Темата е към модератори и адменистратори на саита стига сте спамвали само :? И та Искам малко помощ от администратор ... Как бих могал да стана част от екипа на модераторите :-|

JoeBanana
11-15-2007, 12:16
трябва да се натягаш, бре, момко :P ама МНОГО да се натягаш :wink:

dantro
11-15-2007, 12:29
В къв смисал да се натягам ?? #-o

Seducti0n
11-15-2007, 13:38
Да бъдеш модератор не е толкова лесна задача.Не е като да си джиткаш само из форума и да редактираш наляво и надясно.Отговорно е,трябва да притежаваш необходимите качества и да бъдеш оценен.Човек си създава мнение за околните,следейки начина им на изразяване,обноските ми,въобще нещата са комплексни. :wink:

JoeBanana
11-15-2007, 13:49
а кои са "необходимите качества" ?
всички слушаме за тях, а никой не казва :D

Seducti0n
11-15-2007, 13:55
[b]

:arrow: отговорност
:arrow: мотивираност и заинтересованост
:arrow: сериозност
:arrow: спазване на правилата
:arrow: самоувереност
:arrow: желание
:arrow: сила
:arrow: организираност
:arrow: отзивчивост
:arrow: доброжелателност

Нещата както казах в предишния си пост са комплексни.Защото може да имаш силно желание да си модератор,но същевременно да не спираш със спама и флуда и тогава няма как да се получат нещата.Разбираш ли?

JoeBanana
11-15-2007, 14:28
новобранец, чети официалната версия, но не забравяй какво те посъветвах аз :D

Seducti0n
11-15-2007, 14:33
Съвета,който си дал не мисля,че винаги би проработил. :wink:

JoeBanana
11-15-2007, 14:37
позволи ми да не се съглася :wink: тук съм от много време и знам какво говоря :wink:

Seducti0n
11-15-2007, 14:46
Не мога да не ти позволя,защото всеки има право на мнение.Независимо дали съм съгласна с него ИЛИ НЕ,съм длъжна поне да го уважа(лични принципи). :wink:

До автора,докажи,че си способен да поемеш отговорността,за която претендираш. :wink:

dantro
11-15-2007, 16:53
Немисля че ще мога да го докажа с едно свое деиствие и за 1 ден .. Ще се опитам все пак .. мерси на всички за отделеното време :)

krem4et0
11-16-2007, 10:11
Защо ти е? Малко власт, може би? Хм, а знаеш ли че властта е отговорност?

dantro
11-16-2007, 10:15
Да знам че власта е отговорност и ще нося отговорност за всяка една постъпка .. готов съм на това .. нужна ми е само малко подкрепа докато стигна до нивото с власта .. не ми трябва власта просто съм зарибен и искам да съм част от екипа ви защото ми изглеждате готини и се дразна от спамери ... хора които псуват .. повтаращи се теми от един потребител и т.н много са нещата мисля че власта е на последно място .. :wink: + това власта може много лесно да си отиде така както е дошла .. мисля че съм отговорен и достоен за позицията :)

Seducti0n
11-16-2007, 11:48
Имаш и верни разсъждения.Но дал ли си си сметка,колко много от потребителите тук се дразнят на спамери,флудъри,хора които със всеки един свой пост,нарушават най-малко една точка от правилника,хора на които им липсва доста повечко от първите 7 години.За никой не е приятно,всеки иска да се справи с подобни субекти,но е почти непосилно.

Властта в случая е почти всичко,защото ако я нямаш,ти няма как да модерираш,съответно няма начин да се справиш с нередностите,независимо от какво естество са те. :wink:

Твоите качества,не мога да оспорвам,да отричам или приемам,защото не те познавам и нямам пряко впечатление от теб(тоест нямам поглед над постове ти).

Само с една тема не можеш да убедиш някой,че си готов да бъдеш модератор и че имаш необходимите качества.Желанието и мотивацията само спомагат,но има доста неща преди тях,индикатори за това дали заслужаваш подобен пост. :wink:

dantro
11-16-2007, 17:52
Немисля че ще мога да го докажа с едно свое деиствие и за 1 ден .. Ще се опитам все пак .. мерси на всички за отделеното време :)

Точно това имам предвид в този си пост .. ще се старая :) просто искам да помагам :wink:

miloto_girl_4e
11-16-2007, 19:27
Първо на темата не и е тук мястото :!:
Научете се коя тема в кой раздел се пише :!:
Ще заключа темата по две причини :arrow: има много такива теми и е в грешния раздел :!: Модератор не се става току така :!: Ние избираме кой да стане модератор, не избирате вие :!: