View Full Version : Нужно ли е да се притеснвам?
sladurankaataa
11-15-2007, 12:29
преди два месецеа правихме секс с приятеля ми и оттогава на първия месец ми дойде на 24тия ден ...аз преди не съм си водила календарче отностно това,колко редовен ми е цикълът,но ми беше дошло на 6-ти септември после на 26ти пак септември.. и после нали на 19ти октомври ..демек едва ли не с 4 дни закъснение от предния път.. което си е в границата на нормалното..сега обаче по тия 24 дни уж..тоя месц трябваше да ми дойде на 12ти ..демек ми закъснява с 3 дни .. всичките пъти,които сме правили секс той не е свършвал в мене ..освен веднъж.. до сега презарватив не ни се е късал и всичко е наред.. но все пак няма как да не се притеснявам , въпреки че съм сигурна,че ми няма нищо.. но искам малко да ме успокоите.. че съм на ръба на нервна криза.. а попринцип то е нормално нали на 28дни да ти идва.. или 32.. демек ако е така трябва утре да ми дойде. или днеска вечерта.. имам всички пмс.. ама са тия два дни се поуспокоих малко с нервите.. дали има причина да се притеснявам според вас?
т.7
krem4et0
Според мен не се претесняваи толкова може да ти закаснява в момента заради това че се претесняваш супер много .. ако искаш за всеки случаи отиди и си купи един тест за бременност в аптеките има не са много скъпи .. не те плаша всичко ще е наред но все пак си превери да си сигорна и да се успокоиш :)
krem4et0
11-15-2007, 12:41
Много омотано си го написала................как така не е свършвал в теб, ама е станало само 1 път. Отговори ми на следните въпроси-от кога имаш менструация и от последната ти менструация до днес, той свършвал ли е в тебе?
sladurankaataa
11-15-2007, 14:05
така еми то 4-5 години някъде..обаче никога не съм си водила каленарче и откакто почнах да рпавя секс ..започнах и календарчету да си водя,за да знам какво да очаквам ... ии мисълта ми беше че като не бях правила секс още последният път ми дойде на 20 дни .. първи месец след секс ми дойде на 24ти ден .. и сега днеска е 27 ден и ми дойде преди малко ..смисъл две три капки почти нищо ама пак е доре като за начало .. просто много се притеснявах и за това пуснах темата.да се поуспокоя малко ;-) та аз ги сметнах и то е нормално даже утре да си ми дойте.. така че всичко мисля,че е наред..
krem4et0
11-15-2007, 14:10
така еми то 4-5 години някъде..обаче никога не съм си водила каленарче и откакто почнах да рпавя секс ..започнах и календарчету да си водя,за да знам какво да очаквам ... ии мисълта ми беше че като не бях правила секс още последният път ми дойде на 20 дни .. първи месец след секс ми дойде на 24ти ден .. и сега днеска е 27 ден и ми дойде преди малко ..смисъл две три капки почти нищо ама пак е доре като за начало .. просто много се притеснявах и за това пуснах темата.да се поуспокоя малко ;-) та аз ги сметнах и то е нормално даже утре да си ми дойте.. така че всичко мисля,че е наред..
Тогава заключвам!