View Full Version : Подарък за него
miss_bitch93
11-15-2007, 13:53
Zdraveite! Nablijava rojdeniq den na mom4eto,po koeto si padam(samo priqteli sme a toi mai znae za 4uvstvata mi),no ne znam kakvo da mu podarq. Molq vi za suvet
P.S. toi stava na 18 i sorry ako predi men nqkoi e pusnal podobna tema no ve4e nqmam nervi za da se rovq
Mersi predvaritelno!!
lepni my edna celyvka ako si hybava she e mn hybav podarak :-D :-D :D :grin: :grin:
Sweet__Dream
11-15-2007, 14:43
Shtom ste priqteli trqbva da znae6 po kakvo si pada.Vzemi mu ne6to,koeto 6te mu haresa..Uspeh..i priqtno izkarvane \:D/
miss_bitch93
11-15-2007, 17:33
Mi kato pove4eto mom4eta obi4a da pie ama ne6to ne mi se vruzva da mu podarq butilka(ne 4e ne stava). Az si misleh za nqkoq sladka plu6ena igra4ka no ne znam toi kak 6te go prieme
HePeAJIeH
11-15-2007, 17:58
Подари му нещо което да е свързано с някакво негово хоби или нещо с което ще те запомни-някакъв оригинален подарък :)
kupi mu neshto zimno v smisul ... sega stava studeno shal shapka neshto ot toq rod i nqkva lubovna kartichka ... ;-) mi uspeh
kupi mu neshto zimno v smisul ... sega stava studeno shal shapka neshto ot toq rod i nqkva lubovna kartichka ... ;-) mi uspeh
нз....за рожден ден тване ми се връзва...разбирам за коледа..
нз измисли нещо с което наистина ще те запомни :)
аз са кефя на плу6ените игра4ки пак незнам..е зависи от кого е подарака де се пак 6том си канена на партито явно те цени таи 4е пли6ена игра4ка или не6то сребърно тези не6та наи биха го зарадвали макар 4е сребърното е малко поостаряло но дан ти пука и наи важното подарака са подарява с ХУМОР :::
Harum_Scarum
11-17-2007, 04:32
а бе вземи му нещо с коет да му намекнеш малко :mrgreen:
Sun$h!n3
11-18-2007, 11:18
а бе вземи му нещо с коет да му намекнеш малко :mrgreen:
+1 :)
JuS7^YourS
11-18-2007, 12:11
ако има любим отбор, независимо дали футболен, баскетболен, волейболен, можеш да му купиш една тяхна тениска, със сигурност ще се зарадва. Плюшена играчка само ще събира прах някъде, пък и не е кой знае колко оригинално, а и не забравяй че е момче, момичетата обичат мекички животинки, но не и момчетата.