Влез

View Full Version : Първа среща?

Valento
11-15-2007, 13:58
Здравейте малко ми е неудобно но днес се срещнах с един ангел много е красива запознахме се от един сайт за запознаства и нали разменихме си скайпчетата и започнахме да си чатим един ден тя ми каза че ме харева и че ме обича!Когато се запознах с нея първите думи които си казахме в същата вечер ме пребиха и бях два дни в болница!И след като излязох тя пожела да се видим не и отказах!И днес се видяхме много е сладка страшно много съм влюбен в нея и като си тръгнахме я изпратих до автобуса и качихме се щото тя сменя превозни средства и да не е самичка я испратих до последното превозно средство и аз слязох и тя ми каза чао но тя остана а автобуса!После и се обадих не ми дигна телефона поосле ми клипна да и звънна и я попитах защо така се объркахме и тя каза че си е помислила че съм до тази спирка и е останала в автобуса!И аз и казах добр!Но когато и се обаждам тя ми говореше ма МИЛО а сега не!Та повода по който пускам темата как трябва да се държа като съм на среща с момиче?? :cry:

salama
11-15-2007, 14:08
xhhax spoko pich tr si sebe si i da ne sa praish na nesho koeto ne si :lol: :lol: nqma az da ti davam saveti shot i az sam mn zl3 8-) :o syper otveqn sam i zaveqn mn sam raseqn ama ko da pravq takav sam si mai i ti si si malko raseqn kat gledam hxah kakto i da e da ne ti pyka draj sa estestveno i gore glavata :D :grin: :grin: :grin:

Valento
11-15-2007, 14:10
Да ама супер много съм влюбен в нея!!!!Кажете какво да правя да говоея ли с нея или не? :cry:

salama
11-15-2007, 14:14
Еми начи виж ся щи кажа как щях да постъпя на твое място.Значи обаждаш и са викаш и ко праиш мило и някви такива оварташ и после и казваш имам голямо желание да те видя.Искакаш ли да направим 1 кафе.Отивате на кафе казваш и че мн я харесваш и тра лала хвърляш и по някой друг комплимент казваш и че искаш да бадеш с нея и готова работата.Пожелавам ти успех с момичето :) :)

Valento
11-15-2007, 14:16
Ами пробвам и така дано да има успех!! :cry:

GregoryHouse
11-15-2007, 15:32
Ей твърда глава си Валенто...пак ще ядеш тупалките...ама за да не е офф ще ти кажа че ако се опитваш да бъдеш нещо друго нещо на което искаш да приличаш...а не си ще изглеждаш смешно...

Valento
11-15-2007, 17:02
Точно това отбягвам да не ям бой ама и без това са скъсах с нея такаче всичко е свършено!!! :cry:

koalka
11-15-2007, 17:07
Ми, дръж си се нормално, както си се държал, когато сте се видяли.Момичето може наистина да се е объркало и затова така да е станало...