View Full Version : Първа среща?
Здравейте малко ми е неудобно но днес се срещнах с един ангел много е красива запознахме се от един сайт за запознаства и нали разменихме си скайпчетата и започнахме да си чатим един ден тя ми каза че ме харева и че ме обича!Когато се запознах с нея първите думи които си казахме в същата вечер ме пребиха и бях два дни в болница!И след като излязох тя пожела да се видим не и отказах!И днес се видяхме много е сладка страшно много съм влюбен в нея и като си тръгнахме я изпратих до автобуса и качихме се щото тя сменя превозни средства и да не е самичка я испратих до последното превозно средство и аз слязох и тя ми каза чао но тя остана а автобуса!После и се обадих не ми дигна телефона поосле ми клипна да и звънна и я попитах защо така се объркахме и тя каза че си е помислила че съм до тази спирка и е останала в автобуса!И аз и казах добр!Но когато и се обаждам тя ми говореше ма МИЛО а сега не!Та повода по който пускам темата как трябва да се държа като съм на среща с момиче?? :cry:
xhhax spoko pich tr si sebe si i da ne sa praish na nesho koeto ne si :lol: :lol: nqma az da ti davam saveti shot i az sam mn zl3 8-) :o syper otveqn sam i zaveqn mn sam raseqn ama ko da pravq takav sam si mai i ti si si malko raseqn kat gledam hxah kakto i da e da ne ti pyka draj sa estestveno i gore glavata :D :grin: :grin: :grin:
Да ама супер много съм влюбен в нея!!!!Кажете какво да правя да говоея ли с нея или не? :cry:
Еми начи виж ся щи кажа как щях да постъпя на твое място.Значи обаждаш и са викаш и ко праиш мило и някви такива оварташ и после и казваш имам голямо желание да те видя.Искакаш ли да направим 1 кафе.Отивате на кафе казваш и че мн я харесваш и тра лала хвърляш и по някой друг комплимент казваш и че искаш да бадеш с нея и готова работата.Пожелавам ти успех с момичето :) :)
Ами пробвам и така дано да има успех!! :cry:
GregoryHouse
11-15-2007, 15:32
Ей твърда глава си Валенто...пак ще ядеш тупалките...ама за да не е офф ще ти кажа че ако се опитваш да бъдеш нещо друго нещо на което искаш да приличаш...а не си ще изглеждаш смешно...
Точно това отбягвам да не ям бой ама и без това са скъсах с нея такаче всичко е свършено!!! :cry:
Ми, дръж си се нормално, както си се държал, когато сте се видяли.Момичето може наистина да се е объркало и затова така да е станало...