PDA

View Full Version : Имам проблем с гаджето ми

Marinceto
11-15-2007, 15:02
MoLQ VI ZA POMO6T..IMAM PROBLEM S GADJETO MI..ZNAM 4E ME OBI4A,NO...POKAZVA GO KATO IZLIZAME..OBA4E..KATO SI PI6EM...MN RQDKO SE SE6TA.. ;( MN MI E GADNU...KAZAH MU,A TOI MI VIKA:KATO IZLIZAME NE TI LI POKAZVAM 4E TE OBI4AM.....ZNAM 4E E TAKA..NO PONQKOGA SE SYMNQVAM I TO4NO ZA6TOTO NE GO POKAZVA..MOLQ VI POMAGAITE Anxious Anxious NE ISKAM VSI4KO DA SE RAZPADNE...ZA6TOTO NAISTINA MN GO OBI4AM Crying or Very sad Crying or Very sad TOI E MOJE BI EDNO OT MALKOTO MOM4ETA KOITO ME RAZBIRAT..I PREDI MI BE6E BEST FR..NO TAKA SE RAZVIHA NE6TATA..4E...A SEGA NA KYDE.. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad HELP ME..PLS!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry:

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

shivacheva
11-15-2007, 15:05
Нали ти го показва,когато сте навън...какъв е смисъла да го показва и в чата?Не ти ли стига?! :?

Sweet__Dream
11-15-2007, 15:08
Moje da ima problemi v semeistvoto.Ne si vuobrazqvai razni ne6ta.Pogovorete i mu kaji da ti priznae kakva e pri4inita za tova mu povedenie.Sigurna sum,4e prosto v momenta e oburkan.Vsi4ki mom4eta sa taka.Ne se pritesnqvai..Uspeh... \:D/ :smt007 :-)

Marinceto
11-15-2007, 15:09
ne 4e ne mi stiga..no prosto kogato e samo taka..prez glavata mi minavat mn naludni4evi..misli.. ;[ ](*,) :cry:

Marinceto
11-15-2007, 15:14
problema mi e 4e sega ne sme se vijdali ot 2 sedmici i nz koga 6te imam svobodno vreme da izlezem.../pokrai tova u4ili6te,..ppff/ i zatova...prosto taka kato ne se vijdame,trqbva da mi pokazva 4e misli za men i 4e me obi4a,ne e li taka ?!.. koe momi4e ne iska da go 4uva ot boyfr. si ;[;[;[

GregoryHouse
11-15-2007, 15:28
Ех къде са всичките дето ще напишат "Той не те обича щом не ти го показва зарежи го тоя боклук"...май нещо са офлайн...както и да е според мен една емитиконка повече или по малко няма да промени чувствата му...

sexa_na_kompleksa
11-15-2007, 15:48
Важното е ,че ти го ПОКАЗВА,когато се виждате.За какво ти е да ти го КАЗВА по чата ? Не смяташ ли,че е малко тъпо ?

HePeAJIeH
11-15-2007, 15:55
Изяж една мандарина погледай малко телевизия и всичко щи мине

Marinceto
11-15-2007, 16:44
DobRe,am..Sq doRi Ne Mi pi6E.. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: am nz 6to si mislq taka..moje bi 6toto..predi6noto na predi6noto si gadje govore6e mn po-mili ne6ta.. ;(

JoeBanana
11-15-2007, 16:51
ако имам такова мрънкало насреща и аз нямаше да пиша http://store2.data.bg/kiromastikata/Seizure.gif
остави момчето да диша свободно

dantro
11-15-2007, 17:09
Незнам как точно да те посъветвам .. Но според мен можеби малко му е по омръзнало да си казвате постоянно колко много се обичате .. ако наистина си сигорна в неговите чувства не се претесняваи не ставаи параноична .. ако искаш пробваи малко и ти да не му казваш колко го обичаш в чата да не му пишеш толкова често да спре да си мисли че ти го обичаш безскраино и винаги ще си до него нека те поревнува малко и ще започне да се доказва още повече .. това е от мен Успех :wink:

koalka
11-15-2007, 17:14
Аз не мога да разбера какъв е проблема...Вие съвсем сте се побъркали с тоя чат, не ти показвал, че те обича...Ама разбери момиче, че чата не е най-важното, важно е на живо как се държи.Пък и по-добре ли щеше да е, ако по чата ти сваляше звезди и ти казваше колко те обича, а на живо се държи така, все едно нищо не е станало?

Marinceto
11-15-2007, 17:53
moje ida imate pravo....propisa mi,odeve ne e bil na pc-to =] :P mislq da spra da mui dosajdam s postoqnnoto natqkvane kolko go obi4am da vidim....?!

Marinceto
11-15-2007, 18:08
moje d as te pravi..oba4e nai-veroqtno me izbivat ne6tu kat kompleksi..6tot kat gledam boyfr na fr mi...se im pi6at nqkvi mili sms i t.n. .. inai-veroqtno zaradi tva si mislq..4e...i na men mi trqa ne6tu takova..no sega kato se zamislqm tova ne e nai-vajnoto....pyk i az go poznavam pove4 eot god i znam 4e naistina me obi4a..no ponqkoga mn s eobyrkvam v samata sebe si ;d.. :-) :-) 6te vidim kak 6te se razviqt ne6tata ;] 10x na si4ki ..ovajavam mneniqta vi..! (hugZzZz) (happy)

Harum_Scarum
11-16-2007, 15:35
DobRe,am..Sq doRi Ne Mi pi6E.. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: am nz 6to si mislq taka..moje bi 6toto..predi6noto na predi6noto si gadje govore6e mn po-mili ne6ta.. ;(
em za ko si s nqgo we maina kat ne ti kazva 4e te obi4a(ama na mom4etata im e po-trudno ot na momi4etata)

GregoryHouse
11-16-2007, 15:54
em za ko si s nqgo we maina kat ne ti kazva 4e te obi4a(ama na mom4etata im e po-trudno ot na momi4etata)

Само на този който не обича истински...и на идиотите ама това е друга тема...та исках да кажа,че не е по трудно...

Bubeto_f
11-16-2007, 17:03
skype или mirc не е маясто за показване на чувства!какво повече искаш???да ти се влачи в краката и да ти пише по 5метрови писма по e-mail-а ли?