PDA

View Full Version : Идеалното училище

linka92
11-15-2007, 15:44
Здравейте.Какво би било за вас идеалното у-ще?Имам да пиша есе по Психология на тази тема и искам да събера малко повече мнения по въпроса.Не е задължително да синтезирате отговора си в текст,ако искате номерирайте,абе каквото решите.Важното е да събера повечко мнения по темата.Пък и мисля,че това е доста интересна тема попринцип,не ми е само за есето.
:grin: Благодаря предварително на всички за отговорите. =D>

BeCiRoFaA_Girl
11-15-2007, 15:51
aH idealnoto u-shte iskam da e kakto po filmite :) Da si imame shkavcheta da si ostavqme tam neshtata.Da ne ni ispitvaT taka i da ne prepodavat urocite g-jite na Chernata dyska a na Kompiutri i na vseki chin da si ima i chrez tqh da se raboti v chas aWe to moje mnogo raboti da izrejdaM ama NqMa smisal Zemi si pusni edin film i 6te rezberesh :grin:

KpuCuTo0o
11-15-2007, 15:55
Училището в което съм е идеалното... Още в първия ден, в който влязох в него се почувствах във рая на училищата, ако може така да се нарече :-D... Чисто е, навсякъде има цветя и директорката всячески се опитва да направи средата ни още по добра... Персонала също ме кефи... Някои да скали са малко по чепати.. ама се справяме някакси.. :P Ето днес, като излизах на обяд от сутрешните си часове.. видях, че слагат още камери, които гледат към входа на двора.. не задруго, ами защото там се събират да пушат... Както и да е... Униформата не ми е проблем... понякога ме дразни.. понякога ме кефи.. защото знам, че само нашето и едно друго училища в цял Бургас имат униформи.. Но нямаше да бъде идеално, главно ако нямах приятели тук... Може би повече от всичко друго, приятелите го правят толкова перфектно :-P

Heaven_Can_Wait
11-18-2007, 10:32
Училището в което съм е идеалното... Още в първия ден, в който влязох в него се почувствах във рая на училищата, ако може така да се нарече :-D... Чисто е, навсякъде има цветя и директорката всячески се опитва да направи средата ни още по добра... Персонала също ме кефи... Някои да скали са малко по чепати.. ама се справяме някакси.. :P Ето днес, като излизах на обяд от сутрешните си часове.. видях, че слагат още камери, които гледат към входа на двора.. не задруго, ами защото там се събират да пушат... Както и да е... Униформата не ми е проблем... понякога ме дразни.. понякога ме кефи.. защото знам, че само нашето и едно друго училища в цял Бургас имат униформи.. Но нямаше да бъде идеално, главно ако нямах приятели тук... Може би повече от всичко друго, приятелите го правят толкова перфектно :-P

Къде учиш? Братя Миладонови имат униформи, другото не знам кое е. Аз там до 4 клас учих (добре, че се махнах...), после в Кирил и Методий, и сега ме приеха в Италианска... :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---)

KpuCuTo0o
11-18-2007, 16:00

Къде учиш? Братя Миладонови имат униформи, другото не знам кое е. Аз там до 4 клас учих (добре, че се махнах...), после в Кирил и Методий, и сега ме приеха в Италианска... :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) Хахах.. не знаех, че Братя Миладинови е с униформи.. Аз имах предвид Морското и Руската.. А аз уча в Руската :grin:

SuNsEt
11-18-2007, 16:10
Ами зна4ииии...Да има шкаф4ета,като по филмите...Забавни даскали и много рядко да ни изпитват....Да има яки униформи...ако има де...Вси4ки у4еници да са много забавни и да има от всякакъв тип...Метали най-ве4е... :P ...Да е много 4исто...и да е на 1 етаж :grin: ...Да има най-много по 5 4аса... :D ...Да има огромен салон по физи4еско и когато има някакъв празник там да се правят купони и балове...На всяко завършване-по 1 бал 8) ...Да има всякаквки занимания...театрално изкуство...Клубове...Шампион ат по плуване...ааа и да има басейн :smt001

AFT
11-18-2007, 16:48
Искам да се раждаме гении и да ходим на училище когато си поискаме. В часовете да правим каквото си поискаме и да не пишат отсъствия. :D

gorska
11-18-2007, 17:13
За мен в идеалното училище трябва да има всичко това:
1. Шкафчета в коридорите, индивидуално за всеки един ученик.
2. Училищен вестник СЪС ПЪЛНА СВОБОДА НА СЛОВОТО. В този вестник да бъдат помествани всички бъдещи събития, организирани празненства, да има обяви за изгубени и открири вещи, да има интервюта с учители и с ученици; когато някой има да каже нещо да има пълното право на това, тоест да има някаква страница, която да се казва например Вашият глас.
3. Да бъде много чисто, а стените да бъдат боядисани в различни цветове.
4. Да има голям двор, с маси, на които да се обядва.
5. Футболни, волейболни, баскетболни и всякакви други отбори.
6. Клубове за всички интереси.
7. Голям Физкутурен салон.
8. Футболното игрище да бъде с трева!
9. Учителите да бъдат на ниво и да разбират от материала, да няма контролни-изненадки.
10. За всеки празни да има добре организирано тържество с програма, и евентуално някаква пиеса, в която класовете да се изявяват. А за Хелоуин да има маскен бал.

Ами това е общо взето, ако се сетя още нещо ще дпбавя.. :)

The_special_one
11-18-2007, 17:19
1. Да започват часовете в 9 до 2 :D
2. Учителите да са готини и винаги да казват кога ще има контролни!
3. 25 деца в клас!!!3 момчета (с мен) и 22 момичета хлътнали по мен :D
4. Лафките да са на една крачка от даскалото 8)
5. Да има кенефи в стаите :grin: :-&

За сия това...

magneziq
11-29-2007, 10:13
35to

fuckface
12-03-2007, 10:14
идеалното училище за мен е изгорялото... :D 1 кибрит - 5 стинки, 10 литра бензин - 20 лв, да гледаш как гори даскалото - безценно! :D