Влез

View Full Version : Какво става?

GD
11-15-2007, 18:54
Здравейте на всички реших да ви пиша и да споделя моя проблема ето го и него: Значи с моята приятелка ходим от 4 месеца и всичко си вървеше по вода както се казва, но като почнахме даскали всичко се промени преди си бяхме писали по скайпа постоянно излизахме си нали лятото, но сега някак си е друго аз съм втора смяна тя първа. Когато се върна от даскало тя я няма на скайпа защото има по малък брат и само й се кара и не дава на кака си да си пише с мене изобщо на седне на компютъра така си мисля аз може би или другия вариант е да не иска да си пише с мен, но всеки ден поне по няколко пъти си кликваме. Искам да ви попитам къде е проблема дали брат й е виновен , защото ви казвам буквално не е сме си писали от вече седмица и ако седне тя поне за малко си лафим и другия вариант е вече да й изстиват чувствата към мене заради това че не сме се чували така и виждали знам ли моля ви дайте ми някакъв съвет много съм отчаян :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

ssiska
11-15-2007, 19:04
ako ima jelanie ima i nachin...a i brat i e po malak ot neq...samnqvam se toi da e glavnata prichina :)) nooo nikoga ne se znae...namerete vreme i pogovorete ..uspeh :P

merik16
11-15-2007, 19:05
vijdaite se prez subota i nedelq i tq vse pak e po golqmata sestra i az imam sestra na 20 i kvo kato sum malkoto bratche na 13
postoqnno me regulira dobre che sega q nqma za sedmicatrqbva da go regulira

koalka
11-15-2007, 19:29
Ми, чувайте се по телефона, не е задължително нон-стоп да чатите...

PoisoNGirL
11-15-2007, 19:44
Проблема ти ми е много познат,защото имам същия.С приятелят ми сме различни смени и малко трудно се виждаме като има даскало.Ех как ми харесваше тая стачка :grin: Но на въпроса,ако искаш винаги има начин.Ако никой от вас не може да бяга от часове може да се намери все време между смените да се видите за малко.Или я чакай след даскало и се вижте поне за малко.Това с брата може и да е причина повярвай ми.Аз имам по-голям,но разликата не е никаква...Защото е като лепнар за компа :-s Можете да си лафите след като малкия си легне,или да и звъннеш по тела..Много вариати има..Поговори с нея като за начало :smt001 :wink:

Алминатора
11-15-2007, 19:47
Здравейте на всички реших да ви пиша и да споделя моя проблема ето го и него: Значи с моята приятелка ходим от 4 месеца и всичко си вървеше по вода както се казва, но като почнахме даскали всичко се промени преди си бяхме писали по скайпа постоянно излизахме си нали лятото, но сега някак си е друго аз съм втора смяна тя първа. Когато се върна от даскало тя я няма на скайпа защото има по малък брат и само й се кара и не дава на кака си да си пише с мене изобщо на седне на компютъра така си мисля аз може би или другия вариант е да не иска да си пише с мен, но всеки ден поне по няколко пъти си кликваме. Искам да ви попитам къде е проблема дали брат й е виновен , защото ви казвам буквално не е сме си писали от вече седмица и ако седне тя поне за малко си лафим и другия вариант е вече да й изстиват чувствата към мене заради това че не сме се чували така и виждали знам ли моля ви дайте ми някакъв съвет много съм отчаян :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Да ви имам и проблемите бе дееба света е на път към пълно самоунищожение,те с братя и сестри са ебат.Не ви ли е срам?

GD
11-15-2007, 20:14
Проблема ти ми е много познат,защото имам същия.С приятелят ми сме различни смени и малко трудно се виждаме като има даскало.Ех как ми харесваше тая стачка :grin: Но на въпроса,ако искаш винаги има начин.Ако никой от вас не може да бяга от часове може да се намери все време между смените да се видите за малко.Или я чакай след даскало и се вижте поне за малко.Това с брата може и да е причина повярвай ми.Аз имам по-голям,но разликата не е никаква...Защото е като лепнар за компа :-s Можете да си лафите след като малкия си легне,или да и звъннеш по тела..Много вариати има..Поговори с нея като за начало :smt001 :wink:

Да права си ама това за телефона е малко трудно защото сме на различни оператори и си взема много пари на минута ами той брат й не си ляга рано а късно незнам много сериозен е проблема реве ми се казвам ви честно :cry: :cry: :cry:

GD
11-15-2007, 20:19

Пак ще кажа на различни оператори сме и няма как да стане за телефоните а ние не чатиме нон стоп как ще си пишем постоянно като сме различни смени и аз съм втора и имам по 7 часа невъзможно е :cry: :cry: :cry:

dantro
11-15-2007, 20:28

Проблема определено не е в брат и ... и моита има брат .. и като хода утях го шамаросвам да не ядосва кака си и да я слуша .. проблема според мен е че тя или си е намерила друг или просто неиска да се занимва с теб .. а вместо да и кликаш и се обади .. тва клик кво значи че мислите един за друг ли ... що не излизате събота и неделя това не е никво оправдание и ние с моита сме в различни смени .. тя е втора аз първа .. след даскало ходим на кафета и т.н ако има желание има и начин някои го беше казал по нагоре .. Моят савет е да с намериш друга :?

GD
11-17-2007, 05:36
Може и така да е да си е намерила друг защото вчера си кликвахме до едно време и после аз реших да й се обадя но уви какво стана не ми дига телефона и незнам защо след като ми праща по рано смс че ме обича и т.н а незнам какво да правя немога да заспя от снощи вие как мислите защо не си дига тела нещо може да е станало или вече неиска да е с мене? Моля ви помогнете ми :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

alkobalko
11-17-2007, 07:21
Прежали 1 лв като и се обадиш. Поговорете и ти сам ще усетиш дали нещата са се променили.
А защо е се виждате събота и неделя?

koalka
11-17-2007, 07:25

Пак ще кажа на различни оператори сме и няма как да стане за телефоните а ние не чатиме нон стоп как ще си пишем постоянно като сме различни смени и аз съм втора и имам по 7 часа невъзможно е :cry: :cry: :cry:Е, вечерта никой не е на училище.Към 8-9...Пък и брат й не може да не става поне за един час тя да поседи.А и как така ще я командва..

Harum_Scarum
11-17-2007, 07:28
1.не и клакаи толкоз че ще почнеш да и досаждаш
2.няма проблем с малкия и брат щот и аз имам по-малка сестра и тя знае че ако не ме слуша ше има бои и си малчи пак и ако тои толкоз ви пречи намерете му някоя че да не седи толкоз пред компа!
А защо не се виждате събота и неделя?

GD
11-17-2007, 08:01
Значи ние се виждаме събота и неделя няма проблем а за брат й е ужасен и то много вече много взе да ме дразни преди оогато се запознх с него немислех така ама сега съм на друго мнение и относно компа ами да той е много нахален ако не е баща й тя няма и да седне защото един път чух че само така може да седне на компа чрез баща й повярвайте ми :cry:

mickelangelo
11-17-2007, 08:19
Който иска да направи нещо - намира начин ... който не иска намира оправдания .. ако искаш наистина да я видиш и тя теб .. ще намерите начин ...

GD
11-17-2007, 08:23
Който иска да направи нещо - намира начин ... който не иска намира оправдания .. ако искаш наистина да я видиш и тя теб .. ще намерите начин ...

По - принцип е така но не всичко е в розово не забравяй няма какво повече да кажа :evil:

BWald0rf
11-17-2007, 08:23

Пак ще кажа на различни оператори сме и няма как да стане за телефоните а ние не чатиме нон стоп как ще си пишем постоянно като сме различни смени и аз съм втора и имам по 7 часа невъзможно е :cry: :cry: :cry:
Лелеее и кфо като сте на различни оператори?? .. Само защото ще ти излезе малко по скъпо няма да и се обаждаш така ли ? ..ОМГ ..
А ии друго нещо - неможете лии през почивните дни да се виждате .. или пък когато свършиш училище ( което сигорно е към 7-7 и половина) може да излезете на кафе ..

GD
11-17-2007, 08:28
Абе писна ми да ви обяснявам ами ако няма толкова пари че да си плата сметката вие само това гледате обиждайте казах събота и неделя се виждаме бахти се едно тука клато чета коменарите ви имам чувството че има хора тука на по 14-15 години :evil: :evil: :evil:

MiMcHeToOo
11-17-2007, 08:57
Абе писна ми да ви обяснявам ами ако няма толкова пари че да си плата сметката вие само това гледате обиждайте казах събота и неделя се виждаме бахти се едно тука клато чета коменарите ви имам чувството че има хора тука на по 14-15 години :evil: :evil: :evil:

По-кротко само.. Виждате се нали? Бъди доволен, че поне я виждаш. А иначе кво да ти кажа.. След като има по-малък брат за жалост нищо не можеш да направиш. Сигурна съм, че твойто момиче иска да си пише с теб просто няма възможност.

GD
11-17-2007, 08:59

По-кротко само.. Виждате се нали? Бъди доволен, че поне я виждаш. А иначе кво да ти кажа.. След като има по-малък брат за жалост нищо не можеш да направиш. Сигурна съм, че твойто момиче иска да си пише с теб просто няма възможност.

Ахам така е права си мерси радвам се един хубав коментар да видя :wink:

sasha_90
11-17-2007, 09:02
Ако има желание ще намери начин да си пише с теб.Не мога да я разбера защо слуша по-малкия си брат...И какво пречи,че сте на "различни оператори"-толкова ли ти се свидят 1-2 лева,да й се обадиш?

GD
11-17-2007, 09:07
еми както споменах не че го слуша ами просто ако не е баща й няма да седне защото брат й е много особен :oops:

MiMcHeToOo
11-17-2007, 09:13
еми както споменах не че го слуша ами просто ако не е баща й няма да седне защото брат й е много особен :oops:

А начи баща им защитава брат им така ли ?

GD
11-17-2007, 09:17
не не не го защиатава нали това казвам че тя се допитва до него за да седне малко на компа защото брат й не дава

MiMcHeToOo
11-17-2007, 09:19
не не не го защиатава нали това казвам че тя се допитва до него за да седне малко на компа защото брат й не дава

Аа ясно.. Хм ми кво да направи.. Брат и на колко е, тя на колко е? Ако може да се разговаря с брат и, накарай я да поговори с него да си направят некъв режим кой кога да седи.

GD
11-17-2007, 09:22
е така е ами тя е на 17 а той е на 15 незнам много сложна е ситуацията но един ден всичко е ще се оправи да се надяваме :wink:

MiMcHeToOo
11-17-2007, 09:23
е така е ами тя е на 17 а той е на 15 незнам много сложна е ситуацията но един ден всичко е ще се оправи да се надяваме :wink:

бъди сигурен, че ще се оправи :)

GD
11-17-2007, 14:16
Дано защото това е единственото момиче което обичам така истински :smt008 :smt008 :smt008