Влез

View Full Version : Devil_girls

Anf3tamin4o
11-15-2007, 19:42
Нека да поздравим новия модератор
После модераторите се избирали.Това колкото и да ми го натъквате няма да ви го повярвам този потребител почти във всяка една тема във коша беше и после модератори се подбирали само с добри провинения
Само едно мога да кажа Евала :!:
Дано това което виждат очите ми не е истина :)
Време е на ред и спамерите да са модератори

dantro
11-15-2007, 19:46
После модераторите се избирали.Това колкото и да ми го натъквате няма да ви го повярвам този потребител почти във всяка една тема във коша беше и после модератори се подбирали само с добри провинения

Невиждам кво ти пречи че тя е модератор ... аз съм останал с много добри впечатления от нея .. Само мога да я поздрава .. браво :wink:

Anf3tamin4o
11-15-2007, 19:49
Вземи поразгледай мненията и ми намери 5 свястни или може би само виси в кофата и пише простоий или пък в игри но не мога да разбера защо лъжите потребителите че модератор се ставало като си направил добро впечетление, или си помагал във форума.Напротив не съм съгласен.Потребители ли не останах че спамерите идват като модератори

JoeBanana
11-15-2007, 19:54

Невиждам кво ти пречи че тя е модератор ... аз съм останал с много добри впечатления от нея .. Само мога да я поздрава .. браво :wink:
А така, виждам следваш съвета ми ;)

Сега относно модераторката - или си сляп, или се натягаш :D
Това момиче е неграмотно (много) и глуповато (надявам се да не е перманентно). Идея си няма какво прави, меси се прекалено много в темите и злоупотребява с правата, които са й дадени !
Разгледай й мненията - +1, съгласна съм, подкрепям и т.н. Тук-там е постнала някой линк за помощ, но като цяло - КОЙ ПО ДЯВОЛИТЕ ГО НАПРАВИ ? :razz:

DisciplineAndOrder
11-15-2007, 20:00
И аз се зачудих защо тя е мод...Не е особено грамотна.Вчера нарочно и писах ЛС за да я видя колко е умна.Пък и няма много смислени мнения.

Anf3tamin4o
11-15-2007, 20:08
Няма какво да се чудиш току виж някой ден са останали само модераторите в този форум
И да не се зачудете сега ако ви липсват мнения драги потребители.Модератора е нов и не е обучаван и разбира се "никой не се е родил научен да не забравим".

MusicIsTheKey
11-15-2007, 20:18
Това момиче се размаза от мазнене, нищо чудно, че стана модератор.

swords1010

Колко време ти закъснява? Едва ли си бременна!

emi edna sedmica ve4e mi zakasnqva

трябва да цитираш!...
модерирано от by devil_girls_

ами иди на лекар или си купи тект за бременност. :wink:

Може ли някой да ми посочи точката от правилата, която казва,че трябва да се цитира? Що за глупост?

Личен лекар нямаш ли си, че питаш нас?

не се заяждай! правя ти забележка! надявам се да не се повтаря!

Човека е задал напълно нормален въпрос,но получава предупреждение. Ха-ха.

Браво...невероятен избор, невероятна модераторка.

dantro
11-15-2007, 20:19
Сега относно модераторката - или си сляп, или се натягаш :D
Това момиче е неграмотно (много) и глуповато (надявам се да не е перманентно). Идея си няма какво прави, меси се прекалено много в темите и злоупотребява с правата, които са й дадени !
Разгледай й мненията - +1, съгласна съм, подкрепям и т.н. Тук-там е постнала някой линк за помощ, но като цяло - КОЙ ПО ДЯВОЛИТЕ ГО НАПРАВИ ? :razz: [/b][/quote]

А та следвам саветите ти самоче аз наистина не съм видял лош пост от нея незнам нъли от скоро съм тук :) Явно съм некомпетентен ](*,) и не съм следял мненията и

JoeBanana
11-15-2007, 20:20
Ооооо, яяяя, компромати !

всички са олигофрени/ки
с това ,че ми трият постовете постоянно го доказват...

:-P а ти първо мисли какво пишеш не убиждай не псувай не се карай със хората и това че не си модератор не си го изкарвай на нас админите щото почти сички с изключение на теб и такива като теб са тъпаци и буклуци.естествено че хора като теб не заслужават да са модове първо можеш да прочетеш правилата обстойно :arrow: http://www.teenproblem.net/f/pravila.html после пиши. 8) :-x мразя такива простаци като теб нямаш елементарно възпитание. :-x 8)
тва е от кофата, уф че миришееее :D
Мнението е писано преди да й дадат права, уточнявам.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=140521
ето и цялата тема, която ееееее ? - точно така, "кой е любимия ви модератор"

Anf3tamin4o
11-15-2007, 20:23
АхаХА Оле модератор да псува :D :D :D :D за 1-ви път го гледам и се смея но повече се смея на този който го е направил :-D (той си знае )
До MusicIsTheKey Мацко да не питаш много че току виж си изяла някой банн :-D

shadow4e
11-15-2007, 20:29
Това е недоразумение. Спокойно ще я махнат.
Сейзър в една тема ти й беше казал да не се натяга, че нямало да стане мод, за съжаление трябваше спешно да излизам, но бях тръгнала да ти пиша, че ще я направят на 99% и така и стана. :D

Forslor
11-15-2007, 20:40
Ц-ц-ц-ц как може цяла тема да и посветите ...

Сега , че момиченцето се натяга, подмазва и т.н с цел да придобие някакви си права във виртуалния свят и да се хвали на фриендките си не бива да ви изненадва.
Също не бива да ви изненадва и това ,че прави удивително глупави грешки .... изобщо нищо не трябва да ви изненадва в този форум ( сега остава да цъфне и юзърката която най-любезно ме канеше да се махна от форума) , не трябва да ви изненадва и това ,че половината от мненията могат да бъдат заличени в тази тема които посочват недостатъците на дадения модератор , но се съмнявам да го направят ,защото така още повече наливат масло в огъня , а те както знаете не са тъпи, прости, егоистични, злобни, докачливи, неуравновесени и неграмотни търсещи себеизява, имащи се за нещо повече от останалите юзъри модератори. Те са избирани много внимателно и ви моля да не ги обиждате или поне не много ( и те са хора и т.н ) !
За това просто ще оставят темата всеки да се изкаже след което ако горепосочената модераторка не я удари хормона и не тръгне да се плези и опровергава със още по- смешни и нелепи постове ... ако не сте се изпонатръшкали от смях ...може и да продължите със критиката.

Лично мен не ме интересува тази личност , единствено ако бъда пряко засегнат бих и обърнал някакво внимание (което за жалост ще е пълна загуба на време ) .

Айде дерзайте :)

*Повторението на думата "изненадва" не бива да ви изненадва
:D , защо е умишлено .

ЕДИТНАТО В ПОСЛЕДСТВИЕ
Между другото натъжихме девойчето ! Което надявам се разбирате не е хубаво . [-X
Затова за да ми е чиста съвеста ,ще ударя един смол шрифт . Все пак всичко казано тук важи само за тук.

--------------------------------секънд едишън-----------------------

Като модерирате нещо , няма да е зле да се обосновете защо го правите !

teenkopele
11-16-2007, 04:11
Нямам нищо против момичето. Да й е честита новата длъжност...и да я изпълнява, както трябва. :)

:arrow: Форумна анархия.

Saymon90
11-16-2007, 05:21
Жива и здрава да е! Пожелавам и' да научи азбуката! 8-)

KiLLeR_InSTiNkT
11-16-2007, 09:42
Ииии, явно съм изпуснала доста, след като едва сега научавам, че си имаме нова модераторка. Ще се поразровя из постовете й и тогава ще дам коментар. 8-)

dantro
11-16-2007, 10:10
Верно тва момиче ще се разстои .. даите по спокоино с критиките :wink:

No_Limit
11-16-2007, 10:47
Нямам нищо против момичето. Да й е честита новата длъжност...и да я изпълнява, както трябва. :)

Да честито :)

Reed
11-16-2007, 11:41
:shock: апхахахаха..

mon4eto
11-16-2007, 12:15
Eee aide stiga ste napadali momi4eto :( Izbrali sa q za moderator na4i sa q haresali vie kat ne odobrqvate va6a si rabota :? Da i 4estito :)

JoeBanana
11-16-2007, 19:46

Да честито :)
Оле, майко :razz: Та нали затова е цялата тема - момичето не става и доказателствата са много.

shadow4e
11-16-2007, 20:06
И аз не съм от тези потребители, които отричат цялата система на форума и съм казвала "браво" за много неща, но нещата, от които не съм била доволна, също съм си казвала. И определено при мен го няма това "всички модеатори са глупави". Аз лично от по-активните харесвам Алеандра, Кремчето, коалка, просто аз ф. /от новите все още нямам добри наблюдения/.

Харесвам форума и си влизам всеки ден задължително в него :)

KiLLeR_InSTiNkT
11-16-2007, 20:11
Прекалено конфликтна личност ми се струва, тц и се престарава...
Като оставим настрана, че допуска ужасно тъпи правописни грешки...

DjBaloon
11-17-2007, 09:06

8-) 8-) 8-)

Kude shte hodqt?

Reed
11-17-2007, 14:35
Това всъщност е красивата_лъвица още позната като намина...

Disrespect
11-17-2007, 15:31
сега направете NSDAP и trt1989 модератори и схемата ще е пълен чук, копеле =D> =D> =D> =D> =D>

NightSky
11-17-2007, 15:34
Еее, какво я нападате сега? Щом са преценили, че става за модератор, ще се наложи да я приемем. Ако не се справя със задълженията си админите ще я разжалват :)

Disrespect
11-17-2007, 15:45
чудно ми е как така повечето модове са от нежния пол? :D

Reed
11-18-2007, 17:24
на 15 без 6 месеца :-({|=
Бахти тъпият отговор.

редактирано от devil_girls_
T.2. OT Правилата на форума!

уважавай мнението на другите ,така както те уважават твойто!и това не се отнася само за теб ,a за сички спамери ,и които сте тук да се заяждате. [/b][/color]
ахахахах,нарича другите спамери...абе нямам думи

Anf3tamin4o
11-23-2007, 06:31
Къде си?.... :grin: :lol: 8-) :-$ :-({|=
:smt008 :smt007 :smt006 айде и аз да пусна пак една тема.... :lol:

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?p=2395062&highlight=#2395062
Ето я и въпросната тема
Защо почвам да се отчайвам вече от този форум :neutral:

DarkAngelOfHope
11-26-2007, 05:48
Къде си?.... :grin: :lol: 8-) :-$ :-({|=
:smt008 :smt007 :smt006 айде и аз да пусна пак една тема.... :lol:

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?p=2395062&highlight=#2395062
Ето я и въпросната тема
Защо почвам да се отчайвам вече от този форум :neutral:

е тва е адската тема просто :grin: :grin: :grin:

ramaiana
11-26-2007, 08:28
Ядосвате ме...хубаво...ще играя по правилата...
Трия всичко несвързано с темата... [-X :-x :x

kPuCkA
11-26-2007, 08:46
Абе в началото доста се заяждах с нея,мислих я за адски повърхностна личноста,ама как пък и няма като повечето й мнения се изразяваха в "+1",като ще го пишеш това по-добре си замълчи.Вече спрях да й обръщам внимание и то не заради самата нея,ами поради други доста странични причини \:D/
А ти basson изключително много ме радваш с мениеята си,които пускаш,дори и мен да наредиш нещо,пак ще ти се кефя,ти си от онея изявените линости,дето знаят какво искат от живота,пък и някак си го постигат...евала! :)

ramaiana
11-26-2007, 17:53
Ми хубаво...честно казано и аз искам да заключа темата,но не го направих до сега,за да не кажете...ето,"плюеме" модератор и темата веднага се заключи без причина.
Щом и вие искате да се локне,значи се изчерпахте с аргументите си против момичето....тогава заключвам. :neutral:

ЕДИТ:
По молба на автора отключвам темата,щом смята,че може да се пише още по нея,нямам нищо против.
Само че,амфеаминчо...не беше нужно да правиш излишна тема,просто трябваше да ми пишеш лично съобщение...
Публичност ли търсиш...на интеесен ли се правиш не знам...но както и да е.
Ето ти темата...

Anf3tamin4o
11-26-2007, 19:25
ramaiana
1-во да ти благодаря за темата че ми я отключи
2-ро не се правя на важен или на интересен айде няма да почваме излишни спорове

DisciplineAndOrder
11-26-2007, 22:41
Внимавайте какво говорите за нея,че ще ни поръча бан. :-D
Васе,още на първата страница казваш пожеланието си 8-) Подкрепям!Научи се да пишеш правилно,скъпа devil_girls_!

NerazreshenSimvol
12-29-2007, 12:51
Това всъщност е красивата_лъвица още позната като намина...

Знаех си, че е namina ... Като я гледах как само се натяга в "модераторска помощ" ... #-o

swords1010
12-29-2007, 14:49
Проблемът е решен и темата е приключена!