View Full Version : ПРОТЕСТ!
Защо трябва да имаме матури !!!! Искаме Стачкааа !!!
Защо трябва да имаме матури !!!! Искаме Стачкааа !!!Седи си на задника!
Кво ти се кефиш на матурите ли ? Искаш да имаш матура по два задължителни предмета ? :razz:
Ама не се оплаквам сядам си на задника и почвам да уча май така ще бъде по-добре за да съм спокоен и аз сам 10 клас такаче за мен има много време! :razz:
Аз съм 11 клас и как да кажа в малко разхаитено училище съм кадето учениците не ходят много много на училище общо взето не се учи много много .. и тия матури ще ни разтаковат фамилиите .. затова давите да Протестираме ](*,)
В кое даскало учиш и от София ли си изобщо?
AnTiBuLLsHiTs
11-16-2007, 05:57
Хубаво е да има матури,но те да влизат по някакъв начин в оценката за ВУЗ-а..Всъщност ще е добре да има и матури и изпит,за да може във ВУЗ да влезнат само сериозните хора не некви пишлемета дет незнаят за 3.
Сещате ли се?!
Saymon90
11-16-2007, 06:15
По принцип съм против матурите - колкото повече изпити, толкова по-гадно. Въреки това, обаче, няма да е чааак толкова зле, ако си си учил през годините.
А, авторке, това, че си мързелива и неграмотна... си е твой проблем, не на министерството. ;)
Sweet__Dream
11-16-2007, 06:46
Az sum protiv maturite.Edinstvenata pri4ina,koqto e obqsnima za men e 4e nqma dostatu4no vreme za podgotovka.Moje nqkoi da misli po drug na4in tova si e negovo pravo...Ako vse pak ima maturi...Na vsi4ki 6 \:D/
Хубаво е да има матури,но те да влизат по някакъв начин в оценката за ВУЗ-а..Всъщност ще е добре да има и матури и изпит,за да може във ВУЗ да влезнат само сериозните хора не некви пишлемета дет незнаят за 3.
Сещате ли се?!
Да бе ибаче не на всички им се отдава ученето и т.н и не всички са ученолюбиви като теб .. [-X Заради тея матури тря да хода на частни уроци и да си давам парите ... на ватара почти само заради някви си два испита ... много се кефя .. :smt003
Защо трябва да имаме матури !!!! Искаме Стачкааа !!!Седи си на задника!
:razz: Mnogo pravilno :)
FelisDirus
11-16-2007, 14:12
Аз съм 11 клас и как да кажа в малко разхаитено училище съм кадето учениците не ходят много много на училище общо взето не се учи много много .. и тия матури ще ни разтаковат фамилиите .. затова давите да Протестираме ](*,)
Пишките ли ще си мерим? Моята е най-голяма... 12 клас съм и съм на мнение, че матури трябва да има. 8-)
Стига мрънка, ми сядай и учи. :::
Какво направихте ли си плакати вече???? :grin:
peteto89
11-16-2007, 19:23
az ne sam za maturite no sled kato 6te ima 6te u4im nqma kak na men mi predstoqt tazi godina 3 darjavni izpita + maturite prosto perfektno no pojelavam na vs sled nas na koito ima znae mn ustata da darjat maturi na 2 zadaljitelni predmeta i edna izbiraem uspeh sladuri vipusk 2008 :mrgreen:
FelisDirus
11-17-2007, 13:47
Malchance, деца, ще ни го натаковат в ушите тая година. Учете си и толкова. 8-)
sWeEt_SeEd
11-17-2007, 14:20
Матуурки ще има за всички от сърце. Ние ще сме първте жертви на образователната система и НЕ-няма да ги махнат, защото махнат ли ги сега и другата година ше има същите протести.Ще ни смачкат, размажат, изплюят в лицето и на 1-ви всички ще си влезем да си пишем матурката.И не мислете, че съм ЗА матурите.Просто знам какво ще стане.
Моят учител по Литература твърди , че матурите са нужни.Така отсяването ставало на изхода от средното училище, а не на входа на висшето.Това е така, НО...На тези матурки ще се преписва, да, успокойте се.Почти е сигурно, че преподавателите няма да се разменят от училище с училище, а ще бъдат тези от вашето си училище.Ще се преписва и именно поради причината, че в някой училища учениците изобщо не знаят за кфо става въпрос и нямат никфа идея по БЕЛ.Следователно резултатите ще бъдат трагични и плашещи, а МОН далеч не иска това.ЗАЩОТО това е първата матура и тя трябва да бъде успешна и с високи резултати, за да не се надигнат всички и за да бъдат спокойни следващите випуски и да не бучат. Айде, със здраве :-P
sasha_90
11-17-2007, 19:12
Вместо да се чудиш как да стачкуваш-седни и започни да учиш,защото имаш малко време.Не зависи от теб или още 1000 ученика дали ще има матури,зависи какво ще каже министъра.
НА 1.12.2007 година ще се проведе протест за ''ОТМЯНА НА МАТУРИТЕ'' от 12:00 пред НДК!!
НЕКА БЪДЕМ ЕДИННИ!!!!
Който иска стачка против матурите за него ще има яко матури яко двойки и БОЙ В ГОЛЕМОТО МЕЖДУЧАСИЕ! :grin: