View Full Version : Ех,тоя анален секс..?
KarinA_loF
11-15-2007, 21:43
Здравейте.
Значи четох в един друг сайт за аналният секс, някакво момиче правело анален секс,без да си е правило клизма,та въпросът ми е,как така всеки прави секс (анален) без клизма,не стават ли мръсотии ? Вярно къпят се всичко ок,но все пак не вярвам чак да си бъркат в д...то.? Какво прайте освен клизми?
темата е глупава вероятно за напредналите,но аз не знам и питам,за да знам. Моля без подигравки,сериозна съм!
Аз само веднъж съм правил анален секс и не съм много запознат какво точно се прави .. на момичето също и беше за първи път одзад .. не се случи нищо по интересно нямаше мрасотии или нещо такова .. това е от моя опит .. нека да се изкажат по компетентните от мен :wink:
Made_of_Pain
11-15-2007, 21:46
Вземи прочети и в тоя форум и ще спреш да се питаш.
Викат ни нас с шланга да разкараме ръждата!!! :grin:
KarinA_loF
11-15-2007, 21:55
еееееееееееееееей ! Трябва да съжалявам ,че попитах ли? По сериозно,ако обичате.
Glezanka
11-15-2007, 21:57
Мисля че точно тук съм чела тема за аналния секс,където си пише че самия анален секс не е хигиеничен и е най-добре да се практикува с кондом ... абе напиши на търсачката "анален секс" и трябва да излезе темата :D
Прочети това ... http://www.teenproblem.net/s/1243.html
Made_of_Pain
11-15-2007, 22:09
еееееееееееееееей ! Трябва да съжалявам ,че попитах ли? По сериозно,ако обичате.
Да, щото можеше да потърсиш.
T.2.от правилата!
модерирано от devil_girls_
KarinA_loF
11-15-2007, 22:16
След като толкова те дразни ,че някой има въпрос,който е бил задаван и преди и НЕ Е ПОПАДНАЛ на отговор, просто НЕ ОТГОВАРЯЙ!!!!!!!
Made_of_Pain
11-15-2007, 22:17
Да си видяла да ти отговарям?
Glezanka
11-15-2007, 22:21
След като толкова те дразни ,че някой има въпрос,който е бил задаван и преди и НЕ Е ПОПАДНАЛ на отговор, просто НЕ ОТГОВАРЯЙ!!!!!!!
Вместо да се заяждаш прочети темата,теми за секса има не само във форума,а и в гугъл ако напишеш "анален секс" пак ще имап открито четиво ... просто на всички им е по лесно да пускат нови теми от колкото да търсят из старите.
Made_of_Pain
11-15-2007, 22:23
Вместо да се заяждаш прочети темата,теми за секса има не само във форума,а и в гугъл ако напишеш "анален секс" пак ще имап открито четиво ... просто на всички им е по лесно да пускат нови теми от колкото да търсят из старите.
Браво!
Само така =)
и все пак тва е за подпис или хот кий, че трябва да се пише във всяка тема :D
Айде аз си лягам, че няма движение, а ми се спи =/
Гууд найт на всички.
KarinA_loF
11-15-2007, 22:27
Търсих ,четох, но няма зн. ! Айде със здраве, сори че не ме разбрахте.
Made_of_Pain
11-15-2007, 22:28
Винаги сме на линия, пак заповядай =)
Ей начи 2 жени като ги 0ставиш някъде и ще се избият, майка му стара. А пък ак0 знят к0лко смешни изглеждат 0тстрани
Пф то0 бива, бива иди0тщина, ама чак пък т0лкос!!! Пред к0г0 се д0казвате? Хах Земете малко са засрамете
krem4et0
11-16-2007, 06:50
Правила съм 3 път и не съм си правила клизма. Беше си идеално чисто.........Просто отиваш през деня до тоалетната и не го правиш, ако дори и малко ти се ходи по голяма нужда!
miss_kiss181
11-16-2007, 06:52
abe lele momi4e popita kato 4ovek i ebasi si4ki mu se nahvurliha i kvo tolko stra6no e stanalo 4e e pusnala tema koqto ve4e q ima
mi to si4ki temi tuka se gi ima i nqkude dr kvo dai napravo da se zakrie foruma aaaa
ama mn ste....na4i
az li4no nqmam kompetenten otgovor po vuprosa 6toto ne sum pravila analen seks ama ebasi ako nqkoi ima po dobre i otgovorete kvo i kre6tite si4ki se edno nz kvo e stanalo :?
kofti_nick
11-16-2007, 08:08
Има още 1 000 000 + такива теми
hahavteen
11-16-2007, 12:46
Правила съм 3 път и не съм си правила клизма. Беше си идеално чисто.........Просто отиваш през деня до тоалетната и не го правиш, ако дори и малко ти се ходи по голяма нужда!
Mda suglasna sum.Az li4no otivam do toeletna okolo polovin-edin 4as predi akta,izmivam se staratelno i samo ako sum sigyrna 4e niama opasnost da mi se dohodi po goliama nyjda go pravia. :roll:
rihannka
11-16-2007, 13:02
правила съм го няколко пъти и не съм си правила клизма,и да 4укам на дърво нито съм се изпускала нито е бил изцапан.. :grin:
`Death`Whore``
11-16-2007, 21:27
Ако момичето не е имало разстройство скоро, няма проблем. Зависи обаче...не трябва да се прекалява и да се вади рязко.
Аве практикувайте си анален секс, ама като поудъртеете и кат ви е разширен свинтера ша ви питам аз тогава :-D
Ami moje da stanat dosta konfuzna situacii ,da se naaka6 ili pri vkarvaneto da se napi6ka6.
krem4et0
11-24-2007, 09:10
Аве практикувайте си анален секс, ама като поудъртеете и кат ви е разширен свинтера ша ви питам аз тогава :-D
Ако за 3 месеца си го правила 3 пъти за 5-10 минути, не мисля че има проблем. АЯко се прави по много всеки ден-тогава има проблеми!
e_l_i_z_a
11-24-2007, 09:29
http://cosmopolitan.bg/LoveAndSex/2007/12/01.html
За да не правя нова тема ще пиша тук и се надявам някой да ми отговори. Как си правите клизми сами, неразбирам :smt003
gavro64eto
11-24-2007, 13:41
ne sam zapoznata
за жалост искаше ми се да мога да ти отговоря,но просто не мога.Не съм компетентен по тая тема за клизмите и другите такива.Иначе и аз оправих една девучка там ама тя горката сякаш сладка ми жкарвах и изкарвах така спокоино и уверено си ме гледаше с усмижка на лицето.
Не ми излгеждаше на човек,който би тръгнал да си прави нещо пречистващо :)