View Full Version : Откъснах се от средата и не мога да се приобща
Yoyoyoyoyo
11-15-2007, 22:47
Эдравейте!
Имам змалко проблемче и эатова ви пиша.Мерси предварително эа съветите и мненията!
В училище нещо напоследък доста се бях дистанцирала от останалите.Просто странях.Пък и от части аэ не съм особено нашумяла (эвучи тъпо,но не энам как да се иэраэя) и и беэ мен не е трагедия.. :D Но иначе смеяда твърдя ,че съм готин човек.Энам,че е нескромно,но мисля,че е хубаво човек сам да се оцени :) Проблемът е ,че напоследък поради лични проблеми и някой други неща ,нещо съм се эатворила в себе си.Днес се пробвах да се приобщя и горе долу успах,но нещо ми е доста притеснено.И след даскало останах,но някак си не се чувстав добре приета.Може би си внушавам.Но все пак някак си не мога да су отпусна тотално и да се раэкрия в компанията..а и съм си харесала едно момче,но той като че ли иэобщо не ми обръща внимание и не энам как до му покажа..абе това е друга тема.Но може би и това ме притеснява..
Е с удоволствие очаквам мненията ви.Мерси отново!
Здравей!В момента часът е 03:05 и ти отговарям на теб защото ми е малко жал от написаното ти!Ми защо си страняла или си нова в училището?Ако си нова е нормално да се чувстваш така!По спокойно няма да насилваш нещата дружи си с приятелки и недей да страниш от тях защото това прави лошо впечатление!Всички момичета сте сплутени и си правите групички не побойнички ами приятелки да я наречем такаче не се притеснявай бъди с тях до тях и говори с тях питай разпитвай ги ОБЩУВАЙ с тях!Пожелавам ти много успех с приятелитети
11 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Saymon90
11-16-2007, 05:55
Ами, виж, човек сам изгражда мнението на останалите за себе си. Ако другите са усетили, че не ги намираш за подходяща компания и, едва ли не, ти е тъпо с тях, нормално е да се дръпнат. Работите с приобщаването не стават толкова бързо - отнема време и постоянство. Продължавай да се събираш с класа си и с времето, може би, нещата ще се нормализират.
AnTiBuLLsHiTs
11-16-2007, 05:55
Мисля,че ми звучи доста познато това.. Аз съм момче,но и аз съм се дистанцирал от сички в класа ми.. просто не мисля,че са подходящите хора за мене. :o Иначе мога да се вписвам в компанията им,нпо аз не искам да го правя..Мисля,че ако се отпуснеш малко ще ти е по-лесно,а и можеш да си внушаваш..
Успех. \:D/
АМи проблемът явно идва от теб-страниш от останалите.Найстина това ,че `не си нашумяла` эвучи глупаво.И не го приемай като свършен факт.Опитай се да го промениш.Според мен това е въэможнж с малко усилия.Просто промени навиците си.Събирай се с останалите,не се дистанцирай,постарай се постепенно и ти да се наложиш като чакт от компанията им.Като се съберете вэимай участие в раэговорите и т.н.И не се притеснявай,надали ядат хора. :-|
Seducti0n
11-16-2007, 11:37
Здравей. :) Моя съмет към теб е да спреш да се делиш от колектива,а да покажеш,че се интересуваш от класа ти и от това което се случва с него и в реалния живот,извън училищ
ната среда. :wink:
Наистина е много неприятно да усещаш,че не си възприемана добре и че съучениците ти не проявяват интерес към теб.
Другия вяриант е просто да си крайно различна от тях и да не можете да намерите общ език. :roll:
Опитай да се приобщиш и да бъдеш част от един задружен клас,взаимно да се подкрепяте и всеки да уважа мнението на другите.Успех. :wink:
lilit_666
11-18-2007, 09:58
И аз съм като теб,само че класа е нов и не можах на време да се преобщя в никоя компания,така че не мога да ти дам съвет
so^sweet
11-18-2007, 10:43
имам чувството ме слушям моята история :roll: сходни са едно към едно
и аз бях в същото полужение в 9-ти клас -дори и в десети-чувствах се неприета и харесвах едно момче-и все още го харесвам....но това е друга история наистина
но сега когато съм 11 клас нещата са много по-различни
имам две прекрасни приятелки и около нас са още няколко момчета и сме много близки и много яко си искарваме заедно
надявам се и при теб да се стекат така обстоятелствата
всичко зависи от теб
не се натрапвай но и когато ти казват ела с нас не мисличе го правят само от жалост към теб или от чиста любезност
не бъди толкова подозрителна
сигурна съм че и в твоя клас има две момечета с които ще си допаднете:)
тази тема ми е много болна ...моя клас е супер як ...супер мно си го харесвам , но имахме едно момиче(преди 2 седмици се примести), което изглеждаще доста по различно и сички я съдеха по това , не изглеждала добре, имала голяма коса, не се подържала ...разбира се и аз го правех преди да се премести маика й говорила с класната ни и казала че дъщеря и я е страх да идва на училище , защото никой не си говорил с нея, страх я било да влезе в класа, да говори с нас .... когато разбрах това се чувствам ужасно , защото никой не заслужава такова отношение ... !!!
така че моля ви не съдате хората по това как изглеждат .... :( никой не е перфектен !