View Full Version : Задължително ли е да пиеш Ескапел, ако...
oligofren4e
11-16-2007, 05:55
zdraveite,iskam da se posavetvam s vas za da sam po-sigurna,zna4i pravish seks,prezervativa se kusa,toi ne svar6va v teb,no 4ast ot prezervativa e ostanal v teb,kakvo pravish,zadaljitelno li e da piesh eskapel ili ne?
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Anf3tamin4o
11-16-2007, 06:04
Ми ако е свършил в теб и презарватива се е скъла пиеш но долкото разбрах е свършил някъде другаде в случая може минеш и без хапче
krem4et0
11-16-2007, 06:51
Правиш си вагинална промивка, защото ако нещо остане в теб, има опасност от инфекции. И НЕ ПИЕШ хапче!
Няма нужда да пиеш хапче- нали все пак не е свършвал в тебе. Сигурна ли си, че част от презервативът е останала в теб? В такъв случай направи вагинална промивка, и тази част би трябвало да излезе. Ако не- иди на гинеколог, защото може да се получи инфекция.
oligofren4e
11-16-2007, 07:07
az sam 4ela nqkade 4e kogato ostane 4ast ot prezervativa v teb ima po-golqma veroqtnost za zabremenqvane,za6toto po prezervativa ima spermatazoidi,zatova vi popitah kakvo se pravi
kofti_nick
11-16-2007, 08:05
Правиш си вагинална промивка, защото ако нещо остане в теб, има опасност от инфекции. И НЕ ПИЕШ хапче!
=D>
Не ти трябва хапче ако наистина не е свършил преди да скъса кондома .. ноо .. ако част от презарватива е останал в теб .. знам ли извади го или направи няква промивка да си по сигорна .. че може да настъпят усложнения после .. Успех :wink:
evilkaAaAa
11-16-2007, 15:50
az sam 4ela nqkade 4e kogato ostane 4ast ot prezervativa v teb ima po-golqma veroqtnost za zabremenqvane,za6toto po prezervativa ima spermatazoidi,zatova vi popitah kakvo se pravi
ами той не е свършил => няма сперматозоиди => няма бебе :wink:
moje da pie6 hap4e ako iska6 no nqma koi zn kakva opasnost spored men no si napravi promivka i ako per4entseto ot prezervativa ne izleze idi na genekolog
BeautifulWorld
11-17-2007, 06:39
Само от любопитство:промивка с какво? С чиста вода или с нещо друго?
hahavteen
11-17-2007, 09:34
Moia ginekolog mi kaza da si pravia s otvara ot laika no dokolkoto znam i smradlikata vur6i rabota... :neutral:
krem4et0
11-19-2007, 10:58
Moia ginekolog mi kaza da si pravia s otvara ot laika no dokolkoto znam i smradlikata vur6i rabota... :neutral:
Да, и аз с отвара от лайка..или с прахчетата за дамски душ. Ама с лайката 1 път месечно след менструация........супер е и каквото има-излиза и не те мотае по 3 дни след това-1 капчица, малко лигавица.
sunkiss09
11-19-2007, 22:01
Аз лично след акт редовно си правя промивка на долните устнички и малко навътре във вагината, само и единствено с чист оцет! Малко пари и за момент е доста неприятно, но освем че е с цел почистване и убиване на микробите също и главно, защото по този начин се променя киселинноста на влагалището, променя се PH-то и така се намаля риска от бременност! Водя редовен полов живот и от 6 месеца някаде правя тази процедура отразява ми се много добре ..успех! :-)
Schneeflocke
11-20-2007, 07:40
Аз лично след акт редовно си правя промивка на долните устнички и малко навътре във вагината, само и единствено с чист оцет! Малко пари и за момент е доста неприятно, но освем че е с цел почистване и убиване на микробите също и главно, защото по този начин се променя киселинноста на влагалището, променя се PH-то и така се намаля риска от бременност! Водя редовен полов живот и от 6 месеца някаде правя тази процедура отразява ми се много добре ..успех! :-)
А защо не пробваш с някоя по-силничка киселина? Примерно, сярна. Как изобщо оцеляват такива тъпи животни като теб!?!?!
т.2
krem4et0
maackata
11-22-2007, 13:34
i po to4no kak se pravi vагиналната промивка я кажете по подробно плс? :P
Друг път си копувайте по свястни-презервативи + тва като се слага презерватива трябва да се хване шапчицата от горе щото като се изпразни момчето се къса и тогава вече имаш проблем.
hahavteen
11-22-2007, 14:36
i po to4no kak se pravi vагиналната промивка я кажете по подробно плс? :P
http://www.csc-bg.com/downloads/Vuzpalenia%20na%20vaginalnata%20ligavica%20i%20tia hnoto%20lechenie%20s%20Tantum%20Rosa.pdf
Kras4eto_lp
11-22-2007, 14:39
Ми след като не е свършил не виждам причина да пиеш Ескапел :P