PDA

View Full Version : Кофти се получи..

Sexitooo{}
11-16-2007, 12:46
ohh znachi problema e 4e imam edin problem v daskaloto.. koito do skoro ne me pritesnqvashe i ne obrashtah nikakvo vnimanie.. no sega veche pochnah da se qdosvam.. ta problema e .. 4e minalata godina hodeh s bratov4eda na edno momi4e ot moq klas s koeto togava bqhme v dobri otnosheniq.. no veche ne e taka.. ot kakto skasah s nego.. tq nqkak si pochna da se darji stranno.. vse edno 4e me obvinqva 4e sam razbila sarceto na bratov4ed i.. ii az pochnah da se draznq ot tova ii taka se otdalechih ot neq.. i taka az tragnah s dr kompaniq .. a tq s dryga.. i pochti dumichka ne si kazvahme.. a taq godina si lichi 4e me mrazi.. vse me gleda nqkakvo zlobno.. sqkash shte doide i shte me ubie vseki moment.. i se drazni ot vsi4ki koeto stava s men.. dori mislq 4e e nastroila edni momi4e ot klasa sreshtu men.. i te se darjat stranno.. a predi mn me haresvahaa.. ne mi pykashe do sega zatfa.. shtoto ima drugi s koito sym v dobri otnosheniq i ne mi trqbvat drygi priqteli ot klasa.. no vse pak tova polojenie pochva da stava adski dosadno.. kajete kfo da pravq.. samo bez da se sdobrq s neq.. shtoto tova nikoga nqma da stane.. prekasna li otnosheniq s nqkoi.. nikoga poveche nemogat da se opravqt.. a i sled vsi4ko...;)

Valento
11-16-2007, 12:51
Събирай компанията и скачайте в мелето става яка виканица като ви знам вас жемите как пищите ама нема начин бой и си чук! 8-)

Sexitooo{}
11-16-2007, 13:04
xaxa e kfo she se biem.. mi poslee .. pak shte si e sashtoto.. trqbva vseki den da go pravim.. ! opitano e tva.. ne stavaa :)

Valento
11-16-2007, 13:05
xaxa e kfo she se biem.. mi poslee .. pak shte si e sashtoto.. trqbva vseki den da go pravim.. ! opitano e tva.. ne stavaa :)Ако имах шанса да се бия всеки ден нямаше да го права не можете ли да седнете като бели нормалини хора двете ама си земете хора с вас да не стане мелето още без да сте се напсували поне ;-) ами поговори с нея не те карам да се здобряваш само да поговориш какво я е променило? :mrgreen:

Sexitooo{}
11-16-2007, 13:25
e tva e isklucheno .. ne vqrvam 4e ako govorq s neq neshto shte se promeni .. tuko vij stane po losho.. tq pred men ne kazva nishto.. darji se normalno.. no pogleda i deistviqta i pokazvat drugo.. a az ne sum vinovna za nishto.. pone na neq nishto ne sam i napravila.. osven tova 4e se otdalechih ot neq sled kato tq mi natqkvashe 4e sam vinovna za bratov4ed i.. taka 4e vinata e neina.. ne mi pyka 4e me mrazi i t.n. no me iznervq 4e se opitva da nastroiva i hora koito me haresvat sreshtu men... [-(

Valento
11-16-2007, 13:30
Ще те посъветвам говори с хората които мислиш че е настроила срещу теб така ще разбереш тя какво цели! :mrgreen:

xXxScreamxXx
11-16-2007, 13:40
Ami i az bqx taka s dve momi4eta ot klasa mi no sled vreme si4ko se opravi .. ot samo sebe si ;)

Valento
11-16-2007, 13:49
Ami i az bqx taka s dve momi4eta ot klasa mi no sled vreme si4ko se opravi .. ot samo sebe si ;)Аз за новия ми клас не мога да кажа че сме в добри отношения ама сме се разделили на групички има с които не се понасяме много ама на мен ми е през кура!!! :razz: а на вас ви пожелавам успех и да не се джангъркате за момчета момчета колкото искате еме аз съм тука ама ориятелки лесно не се намират!!!! :mrgreen:

natalito_01
11-16-2007, 13:57
otebi q taq ne si go slagai izob6to az ako na tvoe mqsto bix q izvikala na strana da si pogovorim ko ne se razbere s dobro edin dobar boi 6te q opravi

Valento
11-16-2007, 14:18
otebi q taq ne si go slagai izob6to az ako na tvoe mqsto bix q izvikala na strana da si pogovorim ko ne se razbere s dobro edin dobar boi 6te q opraviБамбъшка евала ела в клуба на побойниците!!!! :o

Sexitooo{}
11-16-2007, 14:36
mi ne si go slagam.. ama e tapo nqkak si da znaesh che nqk0i post0qnno te gleda zlobno.. i ti govori zad garba .. n0 vse pak Valento ti si prav .. nqma smisal :)

?love_haTe!
11-16-2007, 15:01
Ами аз съм го казвала,пак ще го кажа.
Кой ти е казал,че задължително трябва да си
в добри отношения с всеки от класа.Сама го каза-имаш
си приятели и не ти трябват тези от класа..
Щом онова момиче им е размътило мозъците и те са се
вързали по акъла й-техен проблем..явно и толкова са те харесвали.
Не обръщай внимание..'кво ти пука :wink:
А на въпросното момиче можеш просто да му кажеш:
не е нужно да ги настройваш срещу мен,дори не ми и пука.
Всичко между нас свърши(все едно сте ходили..ахах)..
:)

FelisDirus
11-16-2007, 15:17
А на въпросното момиче можеш просто да му кажеш:
не е нужно да ги настройваш срещу мен,дори не ми и пука.
Всичко между нас свърши :)

... с трагична нотка в гласа.
;-)