View Full Version : Каза,че не иска да ме......
Много съм обидена и наренена.Просто още не мога да повярвам,че чух такива неща.Бяхме с моя с колата имахме среща с братовчед ми и по пътя аз съм си пуснала и си слушам една песничка и той ми я спря и аз напраих физиономия........После почна да се държи мноо гаднос мене и да ми говори на въпреки и ми каза "Не искам да излизам с тебе ти само се цупиш"и аз му казах ОК излизай с майка си тогава #-o а по пътя 3 пъти искаше да ме оставя ама това беше по скоро на шега.Видяхме се с братовчед ми и аз казах на моя да се прибира , и че ще се прибера с братовчед си.Тогава той се наведе да ме целуне обаче се дръпна и каза"Даже не искам и да те целуна"(смисъл че не може да ме понася и че съм му противна)
В крайна сметка се прибрах с него като през целия път не му говорих.Преди да си тръгна го питах защо ми е казал така!Той ми се охили и ми вика ти за тва ли се сърдиш до сега аз го казах щот ме ядоса дрън дрън извинявай не е вярно и тн.Толкова ме нарани,че бях на косъм да го скъсам обаче не можах.
Днес ми се извинява 18237457 пъти и ме прегръща и и ми се моли д ане му се сърдя.ОК няма д аму се сърдя (аз не съм злопаметна)обаче когато ме целуваше ми беше гадно,неприятно и .... Кзах му че не ми харесва когато ме целува и да не го прави.......
Защо се появи тази реакция в мен?Дали ще ми мине?
Защо ги каза тези неща?Дали наистина ги мисли?
Какво подяволите да правяяяяя?
За протокола аз съм на 19 и той е почти на 19
Заедно сме от |
|
|
\/
Sweet__Dream
11-16-2007, 16:35
Naistina e postupil zle.Ne mu se obajdai izvestno vreme.I mu kaji,4e ako produljava taka...Vse pak izborut e tvoi.Jelaq ti uspeh \:D/ :smt007
Ако на мен някой ми каже такова нещо, че не иска да ме целува, а е тръгнал да го прави и се спре... ебаси шамара ще изяде. Да ходи да се прави пред другите на интересен.
2-3 дена се дръж по-студено. Кажи му, че всичко е ОК, обаче го накажи по някакъв начин. [-(
Много съм обидена и наренена.Просто още не мога да повярвам,че чух такива неща.Бяхме с моя с колата имахме среща с братовчед ми и по пътя аз съм си пуснала и си слушам една песничка и той ми я спря и аз напраих физиономия........После почна да се държи мноо гаднос мене и да ми говори на въпреки и ми каза "Не искам да излизам с тебе ти само се цупиш"и аз му казах ОК излизай с майка си тогава #-o а по пътя 3 пъти искаше да ме оставя ама това беше по скоро на шега.Видяхме се с братовчед ми и аз казах на моя да се прибира , и че ще се прибера с братовчед си.Тогава той се наведе да ме целуне обаче се дръпна и каза"Даже не искам и да те целуна"(смисъл че не може да ме понася и че съм му противна)
В крайна сметка се прибрах с него като през целия път не му говорих.Преди да си тръгна го питах защо ми е казал така!Той ми се охили и ми вика ти за тва ли се сърдиш до сега аз го казах щот ме ядоса дрън дрън извинявай не е вярно и тн.Толкова ме нарани,че бях на косъм да го скъсам обаче не можах.
Днес ми се извинява 18237457 пъти и ме прегръща и и ми се моли д ане му се сърдя.ОК няма д аму се сърдя (аз не съм злопаметна)обаче когато ме целуваше ми беше гадно,неприятно и .... Кзах му че не ми харесва когато ме целува и да не го прави.......
Защо се появи тази реакция в мен?Дали ще ми мине?
Защо ги каза тези неща?Дали наистина ги мисли?
Какво подяволите да правяяяяя?
За протокола аз съм на 19 и той е почти на 19
Заедно сме от |
|
|
\/Ми говорете бе хора кфо си траете кфо са нас тука питаш нали си много оборотна говори с момчето не го измъчвай и това че ти е казал нещо може да е бил ядосан на нещо и да си го е искарал на тебе!Абе вие жените сте големи аларма аман от вас питай го какво му е мъчи ли го нещо и така спокойно ще се оправят нещата!Айде успех ви пожелавам!
Tova stava taka za6toto mu pozvolqva6 te po4ti vsi4ki maje sa takiva oba4e ako mu pokaje6 4e ne si vsqka sre6tnata i si izqsnite otno6eniqta vsi4ko 6te e nared :o yspeh \:D/
Ако на мен някой ми каже такова нещо, че не иска да ме целува, а е тръгнал да го прави и се спре... ебаси шамара ще изяде. Да ходи да се прави пред другите на интересен.
2-3 дена се дръж по-студено. Кажи му, че всичко е ОК, обаче го накажи по някакъв начин. [-(Да го накаже ли ама ти си мозък ако на него му писне и си намери друга кой го духа тя!!! :o
HePeAJIeH
11-16-2007, 16:56
Разговор!Насаме поговорете за това негово поведение и си помислете дали все още искате да бъдете заедно.Може би той се държи така студено или иска да те накара да го намразиш защото може би просто не те обича.Все пак поговорете!
2-3 дена се дръж по-студено. Кажи му, че всичко е ОК, обаче го накажи по някакъв начин. [-(Да го накаже ли ама ти си мозък ако на него му писне и си намери друга кой го духа тя!!! :o
Казах за 2-3 дена!!!
Извинявай, ама той НЕ МОЖЕ да се държи така с нея, пък тя да му ходи по гъза и всичко да е ОК, схващаш ли ? Всичко си има граници.
По принцип не се държи така!Вчера нз какво му стана!
И говорихме!Не ми казвайте да говорим ест че го правим.
Показах му че ми е станало кофти и че ме е наринил!
Мисля че той разбра какъв е проблема и ме уверяваше,че това което каза не е вярно и че го е казал защото е бил ядосан.
Защо обаче се получи този ефект при мен че сега ми е гадно като ме целува?Толкова на вътре ли съм взела думите му?....
Сигурно това е станало.
И на мен ми се е случвало. Но само за ден-два.. Спокойно, нищо ти няма.
Според мен трябва да му простиш...Аз колко глупости съм казвала, когато съм била ядосана, човек го прави това несъзнателно, в пристъп на яда си...Твое е решението дали ще му простиш, но е редно, ако не се държи с теб така по принцип.
Според мен се е държал супер гадно .. явно много го обичаш .. дръж се малко по резервирано към него и ще си оправи отношението :wink:
Според мен се е държал супер гадно .. явно много го обичаш .. дръж се малко по резервирано към него и ще си оправи отношението :wink:
Да така е!
Точно това и смятам да направя!Ще му дам игнор и ще се държа толкова сдтудено и безразлично както никога!
Обяснете ми аз защо не говоря такива неща когато съм ядосана.Според мен това не го оправдава!
Emi shtot0 nqkoi "putki" prosto ne znaqt kakvo iskat i nervqt mn mujkata auditoriq s prostotiite si i se surdqt za shtqlo i neshtqla i .. da pr0duljavam li natatuk ? Sega az pitam ti zashto gi pravish teq neshta ???
Emi shtot0 nqkoi "putki" prosto ne znaqt kakvo iskat i nervqt mn mujkata auditoriq s prostotiite si i se surdqt za shtqlo i neshtqla i .. da pr0duljavam li natatuk ? Sega az pitam ti zashto gi pravish teq neshta ???
Какво правя ?
Ощве като дойде да ме вземе той беше нещо не наред.Ок?И всичко започна от това че ми спря песента!Аз само напраох физиономия и нищо повече ама нищо.....Той стана гаден и злобен и да ги говори тия неща.....
Кво съм направила толкоз а?
Сега говорих с него по тел само до като му чух гласа и такъв рев ме напуши :cry: :cry: :cry: :cry: Супер мноо ме боли!
MiMcHeToOo
11-16-2007, 18:18
2-3 дена се дръж по-студено. Кажи му, че всичко е ОК, обаче го накажи по някакъв начин. [-(
+1
white_chik
11-16-2007, 18:58
Еми повечето момчета(мъже) никога не се научават как да се държат с момичетата (жените).За него тва,което ти е казал е просто е така,а за теб си е обида и си абсолютно права.На твое място напрао щях да му тегля една майна,дори после да ми се сърди,колкото иска и аз самата да съжалявам.Не можеш да кажеш такова нещо на гаджето си.лично за мен няма по-голяма обида от това да се чувствам нежелана.