View Full Version : Дори не знам дали ходим...
zna4i s prietelq mi sam ot 8 meseca i nqkolko dni... hodim seriozno.. vseki den se vijdame i sme kato priqteli .. problema e 4e i toi i az popadnahme na zlobni i zavistlivi priqteli .. i taka i az i toi se otdrapnahme ot tqh... vsi4ko ok za6toto dvamata si spodelqhme i nqmahme nujda ot priqteli no eto 4e doide momenta v koito se skarahme {ob6to vzeto za glupost,no porednata} toi mi se razkre6tq pred horata az si tragnah.. tova stana sno6ti... sutrinta rano mi se obadi ..az se darjah drapnato no prosto mi e ubidno 4e se darji lo6o s men i mi kre6ti pri tova pred hora.. ot togava ne mi e pisal ne se e i obajdal... predi malko az mu napisah sms sas sadarjanie `predpolagah 4e nqma da se obadi6..` a toi ni6to .. super tajno mi e ... za 8 meseca samo 2 dni ne sme se vijdali ... i dnes denq mi se struva super dalag ..qvno nqma da go vidq ... i v momenta se 4uvstvam zarqzana ... i nai-golqmiq problem e 4e nqma na koi da spodelq ... kakto kazah toi mi be6e ostanal edinstveniq veren priqtel ... koito dori ne iska da mi se obadi da mi kaje;DA TOVA E KRAQ ... na nqkoi temata moje da se stori glupava , ako nqmat nqkakav savet ili mnenie prosto da ne pi6at...mersi
Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:
спокойно бе мила едва ли 8 месеца могат да свършат по толкова нелеп начин.....според мене ще се оправите се пак всяка сериозна връзка понякога има и падения но с любов и разбиране сичко се опрая а от думите ти предполагам че се обичкате и.... споко бе ;)
obi4ame se naistina mnogo no vsqka karanica dori za po seriozni ne6ta e prodaljavala ne pove4e ot 5 6 4asa... a tozi pat... nz napravo... pri vsqka karanica si zadavame vaprosa dali vse taka 6te se karame i ima li smisal cqlata istoriq.. i aide toq pat se razminavame aide drugiq ... qvno samo se zalagvame ...
MiMcHeToOo
11-16-2007, 18:37
Обади му се ти.. Какво мислиш, че правиш като премълчаваш? Обади му се и поискай да се видите след което очи в очи му обесни ситуацията, че те е заболяло и т.н..
vinagi kogato se skarame az pravq parvata kra4ka ... ama vinagi .. posledniq pat mu kazah 4e e za posledno.. i sega ako pak se obadq az sam tapanarkata deto samo si prikazva :( za6to podqvolite kato me obi4a sega to4no ne mi go pokaje
Не вярвам, че едно скарване означава край. Ти сама каза, че за 8 месеца сте си били изключително близки. Всяка връзка си има проблемите... Според мен трябва направо да му се обадиш, за да се изясните. Няма смисъл да седиш и да се чудиш какво си мисли той, просто го попитай. В крайна сметка във всяка връзка трябва да има комуникация;)
Успех!
MiMcHeToOo
11-16-2007, 18:44
vinagi kogato se skarame az pravq parvata kra4ka ... ama vinagi .. posledniq pat mu kazah 4e e za posledno.. i sega ako pak se obadq az sam tapanarkata deto samo si prikazva :( za6to podqvolite kato me obi4a sega to4no ne mi go pokaje
Любовта изисква жертви. Той просто има воля...
krisscho
11-16-2007, 18:45
Каква първа крачка да правиш като той вече ти се е обадил?И ти к'во?Дръпнато си се държала...
FuckWithTheNight
11-16-2007, 18:46
Тва е нещо мн дребно според мен, понякога на хората им избиват чивийте и просто не издържат , така се е случило и с него не му се сърди, сигорна съм че ще ти се обади
damm a az q nqmam tazi volq ... neznam ve4e mnogo se dvoumq da se obadq li da ne se li ... i da se obadq to stana kasno qvno nqma da se vidim samo deto pak az 6te sam slabata
ne se pritisnqvai tpi shte razbere che tozi put si seriozna ishte se oburne kum teb zashtoto nqma kum koi drug...a i tva e edna malka karanica ne se pritisnqvai... \:D/
MiMcHeToOo
11-16-2007, 18:55
damm a az q nqmam tazi volq ... neznam ve4e mnogo se dvoumq da se obadq li da ne se li ... i da se obadq to stana kasno qvno nqma da se vidim samo deto pak az 6te sam slabata
айде обаждай се.. !
ne se pritisnqvai tpi shte razbere che tozi put si seriozna ishte se oburne kum teb zashtoto nqma kum koi drug...a i tva e edna malka karanica ne se pritisnqvai... \:D/
e da se obajdam no tova mnenie mi zvu4i dobre ... vsmisal toi 6te se obadi no nz koga i kakvo 6te mi kaje :( of ebati tapoto ... i reva kato otka4ena za ni6to... i da mu se obadq kakvo da mu kaja ?
BWald0rf
11-16-2007, 19:01
Е понякога човек просто иска да остане сам и да помисли.Не го приемай толкова навътре.Не вярвам след толкова дълга връзка да не ти каже в очите ако иска да късате .. Ама все пак мисля,че ще му мине .. ;)
;] spoko sha sa opraite a i 1 savet4e ne se otdrapvai ot priqtelite zaradi gaje 6tot posle trydno sha si gi varne6
ohhh... i s nego i bez nego nqma6e da sam v osobeno dobri otno6eniq s tqh.. t,e az v momenta si govorq s tqh no ne gi smqtam za priqteli .. prosto poznati ili sau4enici... samo 1 istinska priqtelka imam no q vijdam 1 pat v meseca... kofti... a moq e jelezen napravo... sigurna sam 4e sega i toi kato men sedi i reve ama nqma da se obadi ebati.. kolko li 6te izdarji...
sWeEt_SeEd
11-16-2007, 20:23
Имам един въпрос.Когато ти се е обадил след като сте се скарали(или по-точно той ти се е скарал), той каза ли ти 'извинявай' и ти все пак обясни ли му с кое точно те е наранил?
ne ne kaza `izvinqvai` a mnogo dobre znae za6to mu govorq taka ... ne ponasqm nqkoi da mi kre6ti... maika mi i edna daskalka se bqha opitali minalata sedmica i bqha gomqmi razpravii.. prosto sam na principa 4e moje da se govori i spokoino... no eto..
mickelangelo
11-17-2007, 08:26
аз какво бих направил на твое място .... би си хванал Г**а под мишница и бих отишъл да говоря с човека на 4 очи .. да се разбера с него ... на тия смс-и и телфони скаипове и тнт. нямам доверие ..
Harum_Scarum
11-17-2007, 10:46
споко уе само един ден е минал още!!!!!
naistina mnogo trudno go prejivqvam .. super mnogo sam sviknala s nego.. napisa mi sms 4e si e v tqh .. otidoh pogovorihme si malko ... pogu6kahme se i v celiq den be6e kato prikazka i za men i za nego.. blagodarq vi na vsi4ki koito me posavetvahte
Ако наистина те обича едва ли ще постъпи така подло, ако иска да късате поне ще ти го каже, няма просто да спре да те търси, пък и явно момчето има по-силна воля от теб, обади му се ти! Нали той вече ти се е обадил, сега е твой ред :wink:
Ами обади му се ти тогава и поговорете.Все пак тои ти се е обадил сутринта,може би с намерението да ти се извини,а ти си се правила на бизнес дама.Твои ред е..
Ако за такава глупост слагате край...направо не знам.Защо?Обади му се, кажи му, че го обичаш и искаш да сте заедно.Защо приключвате нещо хубаво само заради ината.