PDA

View Full Version : Дори не знам дали ходим...

mishi
11-16-2007, 18:23
zna4i s prietelq mi sam ot 8 meseca i nqkolko dni... hodim seriozno.. vseki den se vijdame i sme kato priqteli .. problema e 4e i toi i az popadnahme na zlobni i zavistlivi priqteli .. i taka i az i toi se otdrapnahme ot tqh... vsi4ko ok za6toto dvamata si spodelqhme i nqmahme nujda ot priqteli no eto 4e doide momenta v koito se skarahme {ob6to vzeto za glupost,no porednata} toi mi se razkre6tq pred horata az si tragnah.. tova stana sno6ti... sutrinta rano mi se obadi ..az se darjah drapnato no prosto mi e ubidno 4e se darji lo6o s men i mi kre6ti pri tova pred hora.. ot togava ne mi e pisal ne se e i obajdal... predi malko az mu napisah sms sas sadarjanie `predpolagah 4e nqma da se obadi6..` a toi ni6to .. super tajno mi e ... za 8 meseca samo 2 dni ne sme se vijdali ... i dnes denq mi se struva super dalag ..qvno nqma da go vidq ... i v momenta se 4uvstvam zarqzana ... i nai-golqmiq problem e 4e nqma na koi da spodelq ... kakto kazah toi mi be6e ostanal edinstveniq veren priqtel ... koito dori ne iska da mi se obadi da mi kaje;DA TOVA E KRAQ ... na nqkoi temata moje da se stori glupava , ako nqmat nqkakav savet ili mnenie prosto da ne pi6at...mersi

Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:

nestle
11-16-2007, 18:29
спокойно бе мила едва ли 8 месеца могат да свършат по толкова нелеп начин.....според мене ще се оправите се пак всяка сериозна връзка понякога има и падения но с любов и разбиране сичко се опрая а от думите ти предполагам че се обичкате и.... споко бе ;)

mishi
11-16-2007, 18:32
obi4ame se naistina mnogo no vsqka karanica dori za po seriozni ne6ta e prodaljavala ne pove4e ot 5 6 4asa... a tozi pat... nz napravo... pri vsqka karanica si zadavame vaprosa dali vse taka 6te se karame i ima li smisal cqlata istoriq.. i aide toq pat se razminavame aide drugiq ... qvno samo se zalagvame ...

MiMcHeToOo
11-16-2007, 18:37
Обади му се ти.. Какво мислиш, че правиш като премълчаваш? Обади му се и поискай да се видите след което очи в очи му обесни ситуацията, че те е заболяло и т.н..

mishi
11-16-2007, 18:39
vinagi kogato se skarame az pravq parvata kra4ka ... ama vinagi .. posledniq pat mu kazah 4e e za posledno.. i sega ako pak se obadq az sam tapanarkata deto samo si prikazva :( za6to podqvolite kato me obi4a sega to4no ne mi go pokaje

Fuel
11-16-2007, 18:41
Не вярвам, че едно скарване означава край. Ти сама каза, че за 8 месеца сте си били изключително близки. Всяка връзка си има проблемите... Според мен трябва направо да му се обадиш, за да се изясните. Няма смисъл да седиш и да се чудиш какво си мисли той, просто го попитай. В крайна сметка във всяка връзка трябва да има комуникация;)
Успех!

MiMcHeToOo
11-16-2007, 18:44
vinagi kogato se skarame az pravq parvata kra4ka ... ama vinagi .. posledniq pat mu kazah 4e e za posledno.. i sega ako pak se obadq az sam tapanarkata deto samo si prikazva :( za6to podqvolite kato me obi4a sega to4no ne mi go pokaje

Любовта изисква жертви. Той просто има воля...

krisscho
11-16-2007, 18:45
Каква първа крачка да правиш като той вече ти се е обадил?И ти к'во?Дръпнато си се държала...

FuckWithTheNight
11-16-2007, 18:46
Тва е нещо мн дребно според мен, понякога на хората им избиват чивийте и просто не издържат , така се е случило и с него не му се сърди, сигорна съм че ще ти се обади

mishi
11-16-2007, 18:47
damm a az q nqmam tazi volq ... neznam ve4e mnogo se dvoumq da se obadq li da ne se li ... i da se obadq to stana kasno qvno nqma da se vidim samo deto pak az 6te sam slabata

merik16
11-16-2007, 18:50
ne se pritisnqvai tpi shte razbere che tozi put si seriozna ishte se oburne kum teb zashtoto nqma kum koi drug...a i tva e edna malka karanica ne se pritisnqvai... \:D/

MiMcHeToOo
11-16-2007, 18:55
damm a az q nqmam tazi volq ... neznam ve4e mnogo se dvoumq da se obadq li da ne se li ... i da se obadq to stana kasno qvno nqma da se vidim samo deto pak az 6te sam slabata

айде обаждай се.. !

mishi
11-16-2007, 18:59
ne se pritisnqvai tpi shte razbere che tozi put si seriozna ishte se oburne kum teb zashtoto nqma kum koi drug...a i tva e edna malka karanica ne se pritisnqvai... \:D/
e da se obajdam no tova mnenie mi zvu4i dobre ... vsmisal toi 6te se obadi no nz koga i kakvo 6te mi kaje :( of ebati tapoto ... i reva kato otka4ena za ni6to... i da mu se obadq kakvo da mu kaja ?

BWald0rf
11-16-2007, 19:01
Е понякога човек просто иска да остане сам и да помисли.Не го приемай толкова навътре.Не вярвам след толкова дълга връзка да не ти каже в очите ако иска да късате .. Ама все пак мисля,че ще му мине .. ;)

emga
11-16-2007, 19:20
;] spoko sha sa opraite a i 1 savet4e ne se otdrapvai ot priqtelite zaradi gaje 6tot posle trydno sha si gi varne6

mishi
11-16-2007, 19:56
ohhh... i s nego i bez nego nqma6e da sam v osobeno dobri otno6eniq s tqh.. t,e az v momenta si govorq s tqh no ne gi smqtam za priqteli .. prosto poznati ili sau4enici... samo 1 istinska priqtelka imam no q vijdam 1 pat v meseca... kofti... a moq e jelezen napravo... sigurna sam 4e sega i toi kato men sedi i reve ama nqma da se obadi ebati.. kolko li 6te izdarji...

sWeEt_SeEd
11-16-2007, 20:23
Имам един въпрос.Когато ти се е обадил след като сте се скарали(или по-точно той ти се е скарал), той каза ли ти 'извинявай' и ти все пак обясни ли му с кое точно те е наранил?

mishi
11-16-2007, 20:28
ne ne kaza `izvinqvai` a mnogo dobre znae za6to mu govorq taka ... ne ponasqm nqkoi da mi kre6ti... maika mi i edna daskalka se bqha opitali minalata sedmica i bqha gomqmi razpravii.. prosto sam na principa 4e moje da se govori i spokoino... no eto..

mickelangelo
11-17-2007, 08:26
аз какво бих направил на твое място .... би си хванал Г**а под мишница и бих отишъл да говоря с човека на 4 очи .. да се разбера с него ... на тия смс-и и телфони скаипове и тнт. нямам доверие ..

Harum_Scarum
11-17-2007, 10:46
споко уе само един ден е минал още!!!!!

mishi
11-17-2007, 18:05
naistina mnogo trudno go prejivqvam .. super mnogo sam sviknala s nego.. napisa mi sms 4e si e v tqh .. otidoh pogovorihme si malko ... pogu6kahme se i v celiq den be6e kato prikazka i za men i za nego.. blagodarq vi na vsi4ki koito me posavetvahte

MoHuTo
11-17-2007, 20:22
Ако наистина те обича едва ли ще постъпи така подло, ако иска да късате поне ще ти го каже, няма просто да спре да те търси, пък и явно момчето има по-силна воля от теб, обади му се ти! Нали той вече ти се е обадил, сега е твой ред :wink:

_BoSSy_
11-17-2007, 20:57
Ами обади му се ти тогава и поговорете.Все пак тои ти се е обадил сутринта,може би с намерението да ти се извини,а ти си се правила на бизнес дама.Твои ред е..

koalka
11-18-2007, 09:16
Ако за такава глупост слагате край...направо не знам.Защо?Обади му се, кажи му, че го обичаш и искаш да сте заедно.Защо приключвате нещо хубаво само заради ината.