View Full Version : Изцепки пред гаджето....!
Soy_tu_mujer
11-16-2007, 20:02
Zdraveite.
Da vi popitam sluchvalo li vi se e vashite roditeli da vi izlojat neshto pred gajeto vi.... i da vi se iska da potunete v zemqta ot sram...! ako ima takiva sluchki razkajete...;)))
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
hmmm...1 pyt priqtelkata mi spa y doma i baba mi nameri 1 prezervatif pod legloto 1 kazala na na6te i...kakto i da e ne be6e izpolzvan de :P ako tfa se s4ita za izcepka :?
miloto_girl_4e
11-16-2007, 20:37
Не, наще се съобразяват и не ме излагат пред гаджетата ми :P
?love_haTe!
11-17-2007, 06:44
Не са ме излагали..може би,защото не се занимават с
личния ми живот. :wink:
Mi slu4valo se maika mi da mi zvanne po telefona dokato sam s gadjeto i da po4ne da mi razpravq kat se pribera da izmiq 4iniite i tem podobni gluposti :-D
NightSky
11-17-2007, 14:26
Ооо, такива случки при мен с лопата да ги ринеш. Точно в най-неподходящия момент мама изкарва някоя моя бебешка снимка по голо дупе... и аз потъвам в земята от срам... меко казано.
KimBerLy1912
11-17-2007, 21:50
Ооо, такива случки при мен с лопата да ги ринеш. Точно в най-неподходящия момент мама изкарва някоя моя бебешка снимка по голо дупе... и аз потъвам в земята от срам... меко казано.
Мойта е същата....само че даде една в по-близък план на лицето ми...една на която преди заснемането съм плакала може би час или два...или година...червена съм като домат..и съм почти с една вежда там :D Ужас... :shock:
DisciplineAndOrder
11-17-2007, 21:58
Не е имало такива изцепки...
Майка ми и баща ми не биха ме изложили по никакъв начин и пред никой.
BlueDevil
11-17-2007, 22:07
Ами не, няма, той си го знае уж що за стока са и не се впечатлява. Е, някой път ни е виждал да се караме и не му е приятно от това, но пък е ми иде да потъна в земята от срам. Не ме е срам от него за нищо свързано с мен, нямам какво да крия, а домашната обстановка е част от мен, така че... 8)
И ми е чудно какво толкова ви е срам от някоя бебешка/детска снимка :smt017 Щом не смятате, че е назрял момента гаджето ви да види такива снимки, например, какво по дяволите търси той/тя у вас, при това познавайки вашите? :smt017
kofti_nick
11-17-2007, 23:34
Нема такива работи ...
Vikitooo
11-18-2007, 02:32
Аз съм си изключила телефона защото знам, че майка ще ми са обади, тя моля ти се звани на неговият телефон...леле ](*,) то ми неУдобно :D
Не се е случвало... засега :shock:
ми единд ен сестрами вика "Венци трябва да идваш по често в нас ралка да мие съдовете" :D
ми да майка ми доста често ме излага като почне да му задава тъпи въпроси поне с баща ми нямам проблем щото е разбран човек :D
Иначе съм ги предупредила да се съобразяват :!:
LonLey-GiRl
12-15-2007, 23:15
хахаах не изцепка на родителите ми а моя какво ще кажете за изречението "хмм хммм така като те гледам продполагам че има китаици или японци в твоя род..има нещо ненормално в теб" ахахахахах казах това на едно гадже на сестра ми...горката цялата почервеня но не ми се кара :D :P
Единсвеният ми бивш приятел който наще познаваха,беше като бях на 14.И то не защото съм тичала да ги запознавам,а случайност :) Странното беше ,че тогава не наще,а превъртялата ми баба,която, отново по ужасна случайност,се беше научила да седи в нас с повод и без повод ни следеше зорко.Много се гаврехме с жената,тя се вълнуваше за вечерния час най-вече.Аз бях достатъчно нагла,че и с ясното съзнение,че тя няма да спи заради мен, пак не се прибирах.Като видя ,че няма да го бъде започна да говори с приятеля ми.Беше толкова разярена всеки път,и ги измисляше разни... :neutral: направо срам да ме хване.Иначе за да няма такива ситуации просто от тогава личния ми живот си е...личен.
не съм имал проблеми с тва засега де :D
Guest554
12-21-2007, 14:16
bqhme na ve4erq s gadjeto mi u nas i ba6ta mi se navede da zeme ne6to ot zemqta i ot napana i se izparde v liceto
Escarina
12-22-2007, 14:00
Мда миналата година бяхме у нас със приятеля ми и мама се обърна към него с името на бившия ми... не се почувствах много на място в тоз прекрасен момент :D
sexy_dizzy
01-14-2008, 14:50
Веднъж бяхме на ресторант с родителите ми и гаджето ми, с когото ходя от година и половина.И баща ми реши да се изцепи, като така се прави на интересен и му сподели, че малкото ми братче ме е издавало непрекъснато, защото съм му изяждала сладките:razz:
Също и, когато майка ми разправя случки от детството ми, докато той ме чака да се пооправя.Големи куриози стават!
:D
hahavteen
01-20-2008, 09:25
Mai ima samo edna takava sityacia.Maika mi ima6e gosti i az viknah gadjeto da...si pravim na6te si raboti za6toto precenih 4e maika mi niama da trugne da me tursi :-D Zakliy4ihme vratata i tukmo sme se po4nali maika mi 4yka na vratata i ni vika "Iskate li da iadete ne6to?" az se provikvam 4e sled malko 6te doideme a tia mi razpravia 4e 6te 4aka pred vratata :shock: Mn tupo mi stana ama sama sum si vinovna 6toto tia mi e kazala 4e ne iska vku6ti da pravia takiva ne6ta 8-)
Мммдам имаше 1 мн голяма изцепка на дядо ми...аз и мойто момче си говорехме по скайп и дядо ми влезе в стаята и издрънка най-голямата простотия, която можеше да роди мозъка му...в тоя момент бях червена цялата и в период на 1-2 мин м1л4ах и нищо не казвах, а гаджето ми от др страна не спря да се хили :oops:
Wrathchild
01-20-2008, 12:40
Изцепки не е имало, освен един път, когато с приятелят ми... правихме каквото правихме в леглото и ми звъни телефонът. Аз логично не вдигам... 1 път, втори, трети... и накрая започна да му звъни на него :shock: А тя за някакъв телефон да била питала... и пита 'какво толкова правите, че не вдигаш телефона'... е иди обяснявай...
FENKATAA
01-20-2008, 19:38
да от страна на баща ми когато видя гаджето ми започна да го разпитва на тема футбол и доста досадничеше даже му предложи да излезят да си покриказват :smt006 какво да го правя :-k