PDA

View Full Version : Шини(апартчета),които правят вакуум

Kettty
11-17-2007, 09:39
Эдрасти на всички.
Въпросът ми е эапонэати ли сте със шините ,които правят вакуум :?: Аэ нося брекети от доста време.Скоро ще ми ги махат и эъболекарката ми каэа,че щяла после да ми сложи някакви вакуумни шини.Трябвало един месец да ги нося беэ да ги свалям и може би малко ще фъфля.Кофти ми е ,эащото не энам какво представляват.А и не искам да фъфля :cry: Айде ако някой е носил да каже,моля ви :-D Мерси

PaSs1on
11-17-2007, 10:12
еми аз за вакумни шини не съм чувала, но мисля че има само брекети и едни шини с една преградка аз нося такива -ако са такива зна4и-наистина се фъфли но се свиква е аз па кфо знам колко ли говора с тях при положение че ги слагам само вечер но все пак си се фъфли имам няколко момичета от класа с такива шини и те от години ги носят и до ден днешен си фъфлят ма не се притеснявай толкова хората около тебе ше свикнат и няма да им прави абсолютно никво впечатление :) :)

Harum_Scarum
11-17-2007, 10:59
вземи потарси в гугьла за тея шини аз потарсих и маи си се обаркала нещу щот вакумните шини са тея на боксюрите дет ги слагат в началото на мача или поне тва излена

SlAdKa_YsMiVkA
11-17-2007, 11:15
аз много време ги носех но не съм носила брекети фъфли се в началото но аз след 1 седмица си почнах да говоря нормално с нея само че след 7 години през които смених 3 шини ми писна и спрях да я нося и зъбкитте си ги харесвам сега де имаше ефект но просто ми писна успех :)