Влез

View Full Version : Отново излъгана

haheee
11-17-2007, 10:09
Заедно сме от 1 год. и половина.Обичаме се,но ми писна от лъжите му.Снощи ми звънна и каза че ще излиза с приятели и ще се върне след 1-2 часа.Минаха 2 часа и аз му звъннах,а той ми каза че пътували и ще дойде след 40-50 мин.Но нито звънна,нито се обади.Днес му звъня постоянно,но той не ми вдига телефона.Това не е един,два,пет,десет път,а е редовно.После ми казва че не си е чул телефона.Говорили сме много по тази тема,но всичко си е същото.И най много ме дразни това че аз ако бях направила така щеше да има изречение от сорта на"Ти ходиш да се ебеш наляво надясно ; Аз не съм като теб,аз съм добро момче ; Моите приятели не са като твоите приятелки-курви" и такива подобни изказвания.Знам че ще ми звънне по късно и пак ще започнем със същия разговор и по телефона,и очи в очи.Но защо да го повтаряме като той не го разбира явно.

Това исках да споделя с вас.Някой ако иска да каже нещо да го направи,а и някой друг съвет няма да ми е излишен.Благодаря ви!

rihannka
11-17-2007, 10:16
според мен тва мом4е много много не му пука за тебе ..наий добре поговорете за последен път и ако пак по4не да се оправдава го остави и си намери мом4е,което няма да постъпва така

Sweet__Dream
11-17-2007, 10:23
Mislq,4e te luje.Ne go tursi pove4e.Ne si struva 6tom samo te naranqva.Ima mnogo drugi mom4eta jelae6ti lubovta..Jelaq ti uspeh... \:D/ :smt007 :-)

Harum_Scarum
11-17-2007, 10:29
тоя те льже,но ти за ко му се варзваш?!?!?!?!Пьк не си ли мислила че от толкоз ноо званяне му досаждаш?!?!?!?!?!?

sasha_90
11-17-2007, 11:28
Ами щом ти го търсиш,а то не ти обръща внимание,спри да го търсиш за известно време.Той ако наистина те обича сам ще те потърси.

Iv4eTy
11-17-2007, 11:59
Пфф мила ти как го търпиш бе?! То веднъж да стане два пъти... случва се понякога човек да има работа или т.н. но да е системно... пък и по няколко пъти ти казва идвам еди си кога а .... според мен не му пука за тебе. Зарежи го!

Josefinne
11-17-2007, 12:36
Хм...
Ами да ти кажа честно, по едно време ходех с един такъв младеж, който постъпваше по подобен начин: изкарваше ме от нас по нощите, не се обаждаше с дни, а после ми цъфваше в 2 и ме молеше да слезна. За него беше напълно нормално. Но не е!
Според мен такива младежи трябва да бъдат вкарани в правия път, като просто откажеш да изпълняваш всякаквъ негови прищевки и да му се доверяваш, когато той се прави на утрепан ( не си е чул телефона или просто не му се е приказвало с теб).
Ти си личност, която не е длъжна да му се подчинява на глупавите прищевки, да спи, да излиза и да се храни по неговия непостоянен и шантав режим. Покажи му го и го накарай И ТОЙ да се съобразява с теб, защото една връзка не едностранна - и двамата трябва да се съобразявате един с друг.
Успех!

*SwEeTy_KiTtY*
11-17-2007, 14:03
според мен тва мом4е много много не му пука за тебе ..наий добре поговорете за последен път и ако пак по4не да се оправдава го остави и си намери мом4е,което няма да постъпва така

+1 Само да добава-Няма Незаменими Хора!
УСпех! :D

led_i_ogyn
11-17-2007, 14:26
Спри да го търсиш, да му звъниш и да говориш с него!!!Остави го една седмица така, ако ти звънне, значи държи на теб и може да се промени, а ако не загубила си година и половина с момче, което не заслужава!!!

`Death`Whore``
11-17-2007, 14:35
Не го защитавам, но "1-2 часа" могат да станат и 5 часа, когато човек е с приятели. Гадно е да те обвинява, че се ебеш с други, но може просто да бъде с приятелите си.

_BoSSy_
11-17-2007, 14:45
Ами излизаи си и ти с приятелки,забавляваи се така,като и тои.Звънкаи му от дъжд на вятър и като види,че не ти правят впечетление неговите изцепки,може да започне да се интересува повече от теб..(поне така си мисля.. :) )
На колко си?15-16??

koalka
11-17-2007, 17:13
Не постъпва правилно, като обещава нещо и после не го изпълнява, но пък ти според мен не трябва да го контролираш чак толкова.Не го търси първа ти, нека той те потърси, да видим какво ще направи.Излизай и ти така с приятели, не му вдигай телефона, а като те пита защо го правиш, ти му кажи:"Взимам пример от теб.Щом ти можеш да си позволяваш това, защо аз да не мога?"...Няма какво да отговори.По принцип не е правилно да се направи напук и нарочно, но ти казваш, че колкото и пъти да му говориш, той не разбира... :wink:

slun4ice_90
11-24-2007, 12:54
Аман, от скапани мъжки номера :evil:

sexa_na_kompleksa
11-24-2007, 13:10
Ако някой ми каже,че приятелките ми са курви ще го убия !
А това момче явно не изпитва много силни чувства към теб.Съгласна съм с по-горните мнения - спри да го търсиш.Той ако те потърси значи държи на теб,ако не - здраве да е !

HeCePuO3Ha
11-24-2007, 13:59
izpushi 2-3 koz4eta ....piini 2-3 biri;)
kOz i BirA i Da ne ti puka dali sa pribira:)

BuBi008
11-24-2007, 14:22
E dobre sega ne razbrah vie zaedno li jiveete? Ako da tova veche promenq mnogo neshta i ako ne sushto ... vsmisyl ako jiveete zaedno neznam izobshto kak go turpish oshte... no ako ne jiveete zaedno zashto ti trqbva da mu postavqsh nqkakvi vecherni chasove dokato e s priqtelite si ? Mi da kazal e 1 2 chasa no im e bilo po priqtno i 6te ostane 4 5 chasa s tqh ..... tova en oznachava che te lyje ....a tova che ako ti napravish neshto takova mi vij sega ti sama se spirash zashtoto vse edno te e strah ot razgovora vi ... mi kakvo tolkova ako izlizsh s tvoite priqtelki taka kakto toi toi go pravi i ti imash pravo ... na men mi se struva che edin ot dvama vi suzdava problemi vv vryzkata vi ... ili toi e prekaleno revniv i te spira da pravish neshta koito ti iskash a pak ti si tolkova naivna che da go slushash i da go ostavqsh toi da pravi neshatta koito na teb ti zabranqva ili ima neshto drugo....