View Full Version : Отново излъгана
Заедно сме от 1 год. и половина.Обичаме се,но ми писна от лъжите му.Снощи ми звънна и каза че ще излиза с приятели и ще се върне след 1-2 часа.Минаха 2 часа и аз му звъннах,а той ми каза че пътували и ще дойде след 40-50 мин.Но нито звънна,нито се обади.Днес му звъня постоянно,но той не ми вдига телефона.Това не е един,два,пет,десет път,а е редовно.После ми казва че не си е чул телефона.Говорили сме много по тази тема,но всичко си е същото.И най много ме дразни това че аз ако бях направила така щеше да има изречение от сорта на"Ти ходиш да се ебеш наляво надясно ; Аз не съм като теб,аз съм добро момче ; Моите приятели не са като твоите приятелки-курви" и такива подобни изказвания.Знам че ще ми звънне по късно и пак ще започнем със същия разговор и по телефона,и очи в очи.Но защо да го повтаряме като той не го разбира явно.
Това исках да споделя с вас.Някой ако иска да каже нещо да го направи,а и някой друг съвет няма да ми е излишен.Благодаря ви!
rihannka
11-17-2007, 10:16
според мен тва мом4е много много не му пука за тебе ..наий добре поговорете за последен път и ако пак по4не да се оправдава го остави и си намери мом4е,което няма да постъпва така
Sweet__Dream
11-17-2007, 10:23
Mislq,4e te luje.Ne go tursi pove4e.Ne si struva 6tom samo te naranqva.Ima mnogo drugi mom4eta jelae6ti lubovta..Jelaq ti uspeh... \:D/ :smt007 :-)
Harum_Scarum
11-17-2007, 10:29
тоя те льже,но ти за ко му се варзваш?!?!?!?!Пьк не си ли мислила че от толкоз ноо званяне му досаждаш?!?!?!?!?!?
sasha_90
11-17-2007, 11:28
Ами щом ти го търсиш,а то не ти обръща внимание,спри да го търсиш за известно време.Той ако наистина те обича сам ще те потърси.
Пфф мила ти как го търпиш бе?! То веднъж да стане два пъти... случва се понякога човек да има работа или т.н. но да е системно... пък и по няколко пъти ти казва идвам еди си кога а .... според мен не му пука за тебе. Зарежи го!
Josefinne
11-17-2007, 12:36
Хм...
Ами да ти кажа честно, по едно време ходех с един такъв младеж, който постъпваше по подобен начин: изкарваше ме от нас по нощите, не се обаждаше с дни, а после ми цъфваше в 2 и ме молеше да слезна. За него беше напълно нормално. Но не е!
Според мен такива младежи трябва да бъдат вкарани в правия път, като просто откажеш да изпълняваш всякаквъ негови прищевки и да му се доверяваш, когато той се прави на утрепан ( не си е чул телефона или просто не му се е приказвало с теб).
Ти си личност, която не е длъжна да му се подчинява на глупавите прищевки, да спи, да излиза и да се храни по неговия непостоянен и шантав режим. Покажи му го и го накарай И ТОЙ да се съобразява с теб, защото една връзка не едностранна - и двамата трябва да се съобразявате един с друг.
Успех!
*SwEeTy_KiTtY*
11-17-2007, 14:03
според мен тва мом4е много много не му пука за тебе ..наий добре поговорете за последен път и ако пак по4не да се оправдава го остави и си намери мом4е,което няма да постъпва така
+1 Само да добава-Няма Незаменими Хора!
УСпех! :D
led_i_ogyn
11-17-2007, 14:26
Спри да го търсиш, да му звъниш и да говориш с него!!!Остави го една седмица така, ако ти звънне, значи държи на теб и може да се промени, а ако не загубила си година и половина с момче, което не заслужава!!!
`Death`Whore``
11-17-2007, 14:35
Не го защитавам, но "1-2 часа" могат да станат и 5 часа, когато човек е с приятели. Гадно е да те обвинява, че се ебеш с други, но може просто да бъде с приятелите си.
Ами излизаи си и ти с приятелки,забавляваи се така,като и тои.Звънкаи му от дъжд на вятър и като види,че не ти правят впечетление неговите изцепки,може да започне да се интересува повече от теб..(поне така си мисля.. :) )
На колко си?15-16??
Не постъпва правилно, като обещава нещо и после не го изпълнява, но пък ти според мен не трябва да го контролираш чак толкова.Не го търси първа ти, нека той те потърси, да видим какво ще направи.Излизай и ти така с приятели, не му вдигай телефона, а като те пита защо го правиш, ти му кажи:"Взимам пример от теб.Щом ти можеш да си позволяваш това, защо аз да не мога?"...Няма какво да отговори.По принцип не е правилно да се направи напук и нарочно, но ти казваш, че колкото и пъти да му говориш, той не разбира... :wink:
slun4ice_90
11-24-2007, 12:54
Аман, от скапани мъжки номера :evil:
sexa_na_kompleksa
11-24-2007, 13:10
Ако някой ми каже,че приятелките ми са курви ще го убия !
А това момче явно не изпитва много силни чувства към теб.Съгласна съм с по-горните мнения - спри да го търсиш.Той ако те потърси значи държи на теб,ако не - здраве да е !
HeCePuO3Ha
11-24-2007, 13:59
izpushi 2-3 koz4eta ....piini 2-3 biri;)
kOz i BirA i Da ne ti puka dali sa pribira:)
E dobre sega ne razbrah vie zaedno li jiveete? Ako da tova veche promenq mnogo neshta i ako ne sushto ... vsmisyl ako jiveete zaedno neznam izobshto kak go turpish oshte... no ako ne jiveete zaedno zashto ti trqbva da mu postavqsh nqkakvi vecherni chasove dokato e s priqtelite si ? Mi da kazal e 1 2 chasa no im e bilo po priqtno i 6te ostane 4 5 chasa s tqh ..... tova en oznachava che te lyje ....a tova che ako ti napravish neshto takova mi vij sega ti sama se spirash zashtoto vse edno te e strah ot razgovora vi ... mi kakvo tolkova ako izlizsh s tvoite priqtelki taka kakto toi toi go pravi i ti imash pravo ... na men mi se struva che edin ot dvama vi suzdava problemi vv vryzkata vi ... ili toi e prekaleno revniv i te spira da pravish neshta koito ti iskash a pak ti si tolkova naivna che da go slushash i da go ostavqsh toi da pravi neshatta koito na teb ti zabranqva ili ima neshto drugo....