PDA

View Full Version : ФЕТИШ

lilit_666
11-17-2007, 10:10
Какъв фетиш ви харесва?
Практикувате ли го,или се притеснявате да споделите с партньора-защо?Какви са сексуалните ви фантазии и съвпадат ли те с тези на партньора ви?
Пускам темата не само от лично любопитство,а и защото ще спести още 1788897629 теми-какво и/му харесва,как да я/го задоволя...
Бъдете оригинални-може да си направим и класация за наи-интересна сексуална фантазия :wink:

Jamalska
11-17-2007, 10:26
Аз съм дълбоко разочарована.Аз съм експериментатор в сексуално отношение и мислех,че и на моя му харесва ама веднъж ми хвърли поглед тип 'тая па са с кфи глупости ме занимава' и от тогава вече си играя на скучния тип.

MakeMeLaugh
11-17-2007, 10:42
Ами ние редовно се филмираме в буквалния смисъл.
Аз съм бил изнасилвач, доктор, неук първокласник, момче което чака приятелката си за среща ама го изнасилват и кааакво ли не - зависи от настроенията :))))
а бе гледаме да си правим забавно и е готино :)))
Иначе мен ми е фетиш голям - еротичното бельо... някакви гащички и сутиен или потниче, а бе женско еротично облекло :)
ААаа да ... направо лудвам, ако съм с къси гащи и ми бръкне в крачола. ааааа това води до секс задалжително :-D

Евала за темата - интересна е, дано се развие =D>

bebok
11-17-2007, 10:46
moje i da vi prozvy4i stranno no ne sum ot vlasnite jeni obi4am toi da me komandva :D

GregoryHouse
11-17-2007, 10:57
Нищо шантаво не си падам...спретвали сме си няколко сценарийчета...връзвали сме се за леглото...(с лентички от плат не с въжета :D или белезници) ъм...някой по горе каза за еротично бельо...баце няма мъж който да не си пада по него ;) Лошото при нас е че и 2мата сме властни натури :P

MakeMeLaugh
11-17-2007, 11:01
Мда, прав си за бельото :)
АА това с лентички и ние сме правили, само че си я завръзвахме на очите да не виждаме и другия да прави каквото си иска и т.н. :> :>

russianmafiaboss
11-17-2007, 15:57
вразвали сме се на леглото
и с завързани очи и без това
правиме секс на обществени места - в парка , в кафене , в центара на града на една пейка през ноща
мисля че това стига :D

SuN4o_F
11-24-2007, 09:39
хаха или както каза едно от момичетата на 'острова на изкушението' ФЕТИФИШ :D :D :D много се смяхме с моя ... чула не дочула ... а относно темата да имаме фетиш ... даже няколко и не се притесняваме да споделим какво ни кефи и да го направим ... ако ни хареса повтаряме и така

KoRn
11-24-2007, 11:06
Ебаси фетишагите сте в тоя форум :grin:

Diggity
11-24-2007, 11:37
Ъъъъъъъъъъъъъъъъ.... Аз не се кефя на фетиш

No_Limit
11-24-2007, 11:45
По време на секс да ми дърпат косата :grin: Откачам тотално , или да ме вържат :D Обожавам и да бъдат малко груби с мен