View Full Version : Как да го спечеля?
sweetlof
11-17-2007, 13:47
8-[
NightSky
11-17-2007, 14:00
Еми отиваш при него и го заговаряш. Няма място за притеснение, щом го харесваш. В краен случай накарай някой ваш общ познат да ви запознае. Успех и не се притеснявай! :)
*SwEeTy_KiTtY*
11-17-2007, 14:00
Колко познато ми звучи!!!Болезнено познато!На същата възраст,сладко момче,срам да го заговоря и т.н. НО...аз нищо не направих!За това сега ще ти кажа само едно(понеже не знам къде точно се срещате)-ОПИТАЙ ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНОСТИ!Общи познати...или просто го заговори по някакъв повод!И да не ти пука!Щото после ще съжаляваш!Като се замисля...дам,чрез общо познати ще е най-добре!Сама си прецени как ще е най-подходящо в твоя случай,но не се оставяй на случайността!
Желая ти много успех и като стане нещо,драсни едно ЛС,че историйката ти много ми харесва! :-)
mhm i as s1m na 13 ;] mi zna4i napi6i my po skype po-lesno zdr iska6 li da se porazhodim (v parka) i tam kat se sre6nete sha te e mn sram ama toi bi trqbalo da naprai 1-vata kra4ka ;) hvanete se za race porazhodete se sednete na nqkoq peika pak se pregarnete i sa celunete ;] lesno zvy4i i e lesno ;]
led_i_ogyn
11-17-2007, 14:21
Еми недей да бъдеш толкова срамежлива, ако наистина го харесваш давай... После може да е късно! ;-)
sexa_na_kompleksa
11-17-2007, 14:39
И аз съм изпадала в подобна ситуация ... много е тъпо,когато виждаш един човек всеки път когато излиаш и искаш да се запознаеш с него,виждаш,че и той има някви симпатии,но .... накрая нищо не става. :x Не знам какво да те посъветвам.И аз бих искала да озная какво се прави в такива ситуации ...
Samotno_Angel4e
11-17-2007, 16:48
Еми и аз съм в същата ситуация... :( :( :( Много ми е сладък и много го харесвам,но ме е срам да се запозная...Опитвам всякак,но видя ли го,приближа ли се до него стомахчето ми се свива,колената ми се стопяват и не мога нищо да му кажа...Като разбереш как да се запознаеш или просто се запознаеш пиши ми на лично,че и аз да се опитам да се запозная... :cry: :cry: :cry:
sasha_90
11-17-2007, 17:32
Преодолей срамежливостта си и го заговори.Няма да те изяде момчето.
Преодолей срамежливостта си и го заговори.Няма да те изяде момчето.
+1
est. 4e nqma da te izqde, prosto idi pri nego i mu kaji 4e iska6 da se zapoznaete. provedete 'neprinuden razgovor'(za kakvoto se seti6: muzika, vremeto, priqteli, svobodno vreme, negovite postijeniq v u4ili6te, kakvoto ti doide naum), 6te se spriqtelite pak posle moje6 da mu kaje6 4e go haresva6. DIREKTNO, osobeno ako e sramejliv. kato idiotka nqma da izglejda6 ne se pritesnqvai. i kakto kaza upp-a nie mom4etata ne sme tolkova stra6ni kolkoto izglejdame.
sweetlof
11-17-2007, 21:09
Всъщност въпроса е там че той е не е никак срамежлив, може да се каже че е плей бойчето на града, движи с най - яките момчета и е приятел с най - яките хора.А аз се притеснявам да не сгафя нещо и после целия град да ме гледа скептично, пък и градчето ни е малко веднага ще се разчуе и ще ми излезе някой тъп прякор. :-s .В момента съм толкова объркана в чувствата си от една страна искам да го заговоря а от друга нещо ме спира.Когато го видя и сякаш всичко се променя .Не спирам да мисля за него, да го сънувам постоянно образът му изниква в ума ми.Не знам какво да правя вече усещам че се побърквам ](*,) :neutral:
ge6a_ppl
11-21-2007, 11:26
Vijdam 4e go haresva6 mnogo,daje bih kazal 4e si vlubena :) nqma lo6o v koeto.Ne trqbva da se pritesnqva6 kakvo biha kazali horata, ili kakvo 6e si pomisli toi ,za6toto ako ne opita6 da mu pokaje6 kakvo 4yvstva6 rano ili kasno 6e sujalqva6 4e si imala tazi vuzmojnost a si q propilqla...deistvai puk,ako ne te haresa.. jivota produljava,mom4eta bol :)
Take1nlov3
11-21-2007, 12:27
не е кои знае колко сложно даже е много лесно само трябва да преодолееш срама си ;) отиваш подаваш рака може ли да се запознаем приятна ми е ... и ако откликне почваш да "нахалстваш" образно казано да се виждате и така ще потръгне рано или късно :-) 8)
NightFairy
11-21-2007, 14:02
Хих, сладуранка :)
И аз бях като теб...бях си харесала едно момче, бяхме в едно даскало, беше с един клас по-голям ии цялата учебна година не се осмелих да се запозная с него, а сега вече съм в ново даскало и се чудя какво ли щеше да стане, ако се бяхме запознали...тъй че ще ти кажа само едно - действай, да не ти пука, забравяш за срама отиваш и се запознавате. А ако имате някой общ познат ще ти е още по-лесничко.
Айде успехче :-)
GregoryHouse
11-21-2007, 14:31
Спечели го на рулетка или покер...
Ами виж сега....всеки е минал по тоя път или пък на някой му предстои...най лесно според мен и най малкото коеот можеш да направиш е просто да отидеш и да се запознаеш с него..от къде си сигурна че си няма приятелка и всички останали момичета сса му безразлични защото просто има това което иска?!Не прави грешката да правиш невъзможното за да му се докажеш...просто защото след време всичко се обърква и всичко се променя.....лично като момче обичам всичко да е ясно..всичко да е ясно...всичко да е откровено...може би ако и ти постъпиш така с него ще помогне..просто бъди откровена и отиди и се запознайте лично....виж го някъде и просто отиди при него и се запознайте...на 13 си и не си имала гадже до сега...нормално всичко си има първи път..имам приятели на по 18 които не са имали гадже....внимавай само за последствията...на тия години всичко е уязвимо....успех...
Поздрави :-$
mi kak da ti kaja,napravi kakvoto i da e ,ako trqbva kato go vidi6 mu nabii edin 6amar(ima dosta predlojeniq nagore),prosto trqq da zapo4ne6 ot nqkude + ti si na 13 ve4e trqbva da dobiva6 opit,tva e nai vajnoto v momenta,v kraina smetka ne smqta6 da se jeni6 za mom4eto nali?... [-o< ima tolkova mn mom4eta..6te kaja samo tva ...sled vreme 6te si go zabravila kvoto i da si napravila,no 6te se poqvi po gotino mom4e i ako ne si dobila pone malko opit i s nego nqma da uspee6...deistva - sega e momenta!!!
sladka_ligli4ka
11-22-2007, 11:55
AmZ i pri mene e sa6tiqt problem!!!Nz kakvo da pravq kato go vidq i mi omekvat krakata :-) Ama dori i ne go sr6tam ve4e mn mn.Apak se okazalo 4e i toi me haresva ,no imen i nego go e sram hah pls helpp
Еми отиваш при него и го заговаряш.
slun4ice_90
11-28-2007, 07:42
AmZ i pri mene e sa6tiqt problem!!!Nz kakvo da pravq kato go vidq i mi omekvat krakata :-) Ama dori i ne go sr6tam ve4e mn mn.Apak se okazalo 4e i toi me haresva ,no imen i nego go e sram hah pls helppИ аз съм в такава ситуация :lol: направо ще се разтопя,даже когато си мисля за него :D [-o< :grin:
doktora1mw
11-28-2007, 09:09
Изчетох всичко и с риск да повторя - затрий си срама , надскочи го!!!
И да ти разкажа аз когато бях на 13 също бях много здраво хлътнал точно като твоя случай едва спях по 2-3 часа и не можех да мисля за нищо друго ](*,) 8-[
Проблема реших така
Първо си направих друг скайп и имах само това момиче(в твоя случай момче)в списъка това прави голямо впечатление
после започнах да пиша разни любовни неща в коментара тя като влизаше също й пишех всякакви любовни щуротии и си езбери такъв ник че никой да не се сети че си ти иначе момчето ще те игнорира и ще ти излезе прякор до небето
Първите няколко случаи ме блокира и трябваше да настоявам докато ме приеме пак
Постепенно започнах да усещам че й харесва да говоря за любовта си от сърце и после внезапно да изляза (от скайп) - човек остава с впечатлението че се правиш на недостъпна
Тя започна да се оглежда кой е с невероятно голям интерес кой беше този толкова влюбен нейн обожател
Навих я да излезем и когато това стана бях изумен колко лесно беше да говоря с нея за каквато и да е
Това се случи с мен на твоите години надявам се да съм ти помогнал
Успех и помни САМО ти решаваш кое е възможно и кое не
Harum_Scarum
11-28-2007, 10:30
А уе прави се че не те интересува щот колкото по-вече му дасаждаш токова по-вече го отблъскваш...
doktora1mw
11-28-2007, 18:41
Ако се прави че не я интересува няма да спе4ели нищо - тя каза че това момче е сред каймака на обществото и той няма да я забележи ако не изпъкне просто ще продължи да я има за даденост
такааа - отиваш при него следващия път като го видиш и се запознаваш с него - няма какво да чакаш, ами представи си , че и той така : "аз я харесвам, ама тя маи не ме забелязва" и си стой и те гледа отдалеч?! успехчета ;)
MiMcHeToOo
11-30-2007, 10:44
Блъсни се в него, винаги работи :D
това е добра идея :-D според мен не е мн хубаво да отдиш, да го побутнеш по рамото и да кажеш "може ли да се запознаем" :D шом е един от най популярните в града може та де погледне подигравателно :oops: другия по лесен начин е първо да початите в скайп или разни сайтове за запознанста (ако се е регнал) така ще се опознаете и може да му допаднеш :) след това ако всичко върви добре може да те покани да илезете :mrgreen: ако ли не ти му го намекни :-P :oops: успеххх
wasntme_
11-30-2007, 13:10
to4noooooo :!: :lol: posle kato te pogledne stranno 4e si se zabila v nego /poneje tva e neizbejno :D / 6e my kaje6 "aa sori...... tebe ne te li bqh vijdala edi si kade" /ama nebrejno takova nekvo, 6e kaje6 ne moje6 da se seti6 dali e toi/ ne6ty ot roda nema kak da ne se zapoznaete... sa6to taka kakto kaza bebiity saitovete za zapoznanstva sa dobLa ideq :::