View Full Version : Зависимостта остана..
Fallen`Angel
11-17-2007, 15:33
Защо човек остава зависим от момичето, което е обичал, а вече няма чувства към нея? Защо дори и когато няма чувства, просто искаш да се откъснеш от нея, вече мислиш трезво и всичко ти е нормално, както преди да я срещнеш, но просто от вътре те гризе нещо..наистина може това да са чувства и да означава, че още не си я преодолял? Искам да се почуствам отново онова чувство на независимост, на радост, и да можеш да си прекарваш готино без да се питаш ' какво ли прави сега ' и т.н. и т.н.. Как така преди можеХ толкова лесно да забравя, а сега не мога ? Хората са казали, че несподеленото влюбване се забравя по лесно, защото не знаеш какво може да имаш с този човек, а когато е споделено и истинско и силно - не можеш, защото знаеш какво си имал и сега го нямаш и няма кой да ти го даде, освен самата тя/той.. А дали е вярно това? Как успявате да се разсеяте..При мен и е малко странна ситуацията - прекарваме по цял ден заедно или си говорим по телефона и то е от нейна страна, е и то моя де, но..Не мога да се откъсна от нея, защото тя не ми дава, казва ми че ' няма да ме остави никога ' и тя страда, когато искам да се откъсна, но не мога да й обясна, че е за мое добро.. :-| Не може ли човек да се радва на това, което има и всъщност да не му пука и когато е с нея да си щастлив, а в същото време да не показваш ревност..? Дано ме разберете..
kato go pro4etoh do polvinta samo razbrah 4e o6te ima6 4yvstva kym neq :? 6tot se se pita6 ko prai i t.n. nz...
Явно все още не всичко е "нормално", щом нещо те гризе отвътре и се чудиш какво прави...
a vsy6tnost 6to ne si sedne6 na g1za i ne si re6i6 sam problema
Fallen`Angel
11-17-2007, 22:08
a vsy6tnost 6to ne si sedne6 na g1za i ne si re6i6 sam problema
Защото така искам и така ми изнася !!!
Не говоря конкретно за моите проблеми, говоря за вас, как успявате? Въпросите са в началото на темата..
Отговорите в началото на темата са ти, че не си съвсем безразличен към нея...
Кажи защо сте скъсали..щот като гледам сте в добри отношения с нея...а и явно изпитваш силни чувства...и аз съм така със сегашната ми приятелка...карали сме се за по 2-3 дни до седмица...нямаш идея какво е вътре и аз си виках "край" край край ма не става така...ако я обичаш истински не мойш я забрави от раз...
CrazyWitch
11-18-2007, 13:39
Това за несподелената обич е вярно може би! ... Аз не съм я изпитала не мога да кажа със сигурност, но това което изпитвам в момента е нещо като при теб.
Сигурно е нормално. Само, че аз имам и .. някакви чувства към това момче (не момиче). Чувство за принадлежност. Може би е точно това!
А спомените те ядът и те ядът всеки ден :) За това.. просто не мисли.. и следвай животинските си инстинкти ;) Така де. Базикам се, но си е точно така. Спомените, принадлежността, мечтите.. Дадени и отнети! Гррр... :twisted:
Harum_Scarum
11-18-2007, 14:40
Според мен имаш чуства и си имал кьм нея просто не си се замислял сериозно защо толкова ти липсва и толкова мислиш за нея....
Според мен:ТИ Я ОБИЧАШ!!!!!
Fallen`Angel
11-18-2007, 17:41
Според мен имаш чуства и си имал кьм нея просто не си се замислял сериозно защо толкова ти липсва и толкова мислиш за нея....
Според мен:ТИ Я ОБИЧАШ!!!!!
Не отричам, че не я обичам, наистина е обичам, както и тя мен, но поради някой причини не можем да сме заедно, въпреки чувствата. Колкото и гадно да ми е и на мен и на нея, просто не можем да сме заедно, а трябва да бъдем един до друг..много е сложно и объркано и затова казах вие да пишете как се справяте с такива проблеми..
Защо човек остава зависим от момичето, което е обичал, а вече няма чувства към нея?Защо си противоречиш сам?Казваш, че не я обичаш, а в последния пост твърдиш друго...
crazy_style
11-18-2007, 17:54
m az li4no ne se spravqm .. po eno vreme me be6e izbilo na baladi :-D tui de postoqnno slu6ah enkvi baladi i tupizmi ama tva ne pomaga de :lol: m sq to4no gledam da si pusna nqkoi po diva pesni4ka i da ne se svartam mn u nas 4e da ne mislq1 za nego i tui.. trqa si nameri6 ko da prai6 ina4e samo za neq 6te misli6 i to baq dulgo vreme :]]
И аз имам подобен случай ... Но ако не съм си в нас , съм навън с нея ... И още повече ми е някво гадно ... :(
Искам много да я :smt008 , но като знам че немога и това също не ми дава мира , а пък някой път се чудя как съм я харесал .... колкото повече излизаме , толкова по ми се струва различна ... Немога и аз го изразя с думи , просто ...
Cannibal_C0rpse написа: акива неща ги преодолявам по най-курвенския начин... пускам си песни, в които се пее за гняв, бруталия и кръв ... и се надъхвам в друга насока..
4owe4e ti smetni ako az se naduhwah w druga nasoka ](*,) ](*,) za edna godina weche da bqh izpo4upil si4ko w nas i okolo nas ](*,) ](*,) ](*,)
bloodranger
11-19-2007, 00:14
Явно все още не всичко е "нормално", щом нещо те гризе отвътре и се чудиш какво прави...
+1
Fallen`Angel
11-19-2007, 04:41
Защо човек остава зависим от момичето, което е обичал, а вече няма чувства към нея?Защо си противоречиш сам?Казваш, че не я обичаш, а в последния пост твърдиш друго...
Защото понякога е по добре да не казвама истината, а да кажем това, което ни се иска на нас самите, а не на сърцето, защото може да е по лесно за изпълнение..
В случая това няма никакво значение.Може на нас да не ни казваш истината, но ти всъщност много добре знаеш как е.По-добре да я осъзнаеш и да се опиташ да промениш това, отколкото да се самозалъгваш, че не е така и после отново и отново виждаш, че е обратното...
Неможеш да забравиш защото просто неискаш!И аз сега съм така страшно много си обичам едно момче,той предпочете малко да е сам и аз какво д анаправя оставих го ..Пишем си ...Е на мен ми е гадно,липсва ми но това :neutral: Ще се оправиш и ти ,може да не може тя да те забрави или ти но то и не трябва все пак :smt003 :-({|=