View Full Version : Привличане на внимание
winbooz69
11-17-2007, 15:46
Харесвам едно момиче от нашия клас и искам по някъв начин да му привлеча вниманието ма незнам на каква тема да е нищо не ми идва на акъла и да кажа по принцип момичетата от нашия клас си падат по-големи от нас и това до някъде ме отчайва като се сетя :(
ако си достатъчно готин,умен и хитър 8) момичето ще забрави за батковците :mrgreen:
winbooz69
11-17-2007, 16:19
ми еи съм перфектния ма що годе съм убавец :) ма идея си нямам за какво да я заприказвам
То ще ти дойде отвътре ;)
winbooz69
11-17-2007, 16:29
нещо ни ми идва моля дайте ми съвет какво да направя
izqj edin bonbon ot specialnite i da vidish kak vsichk0 shte ti doide, samo gledai 0kolo teb da nqma muzika, shtot0 ne samo s prikazki shte i vzemesh akula ~(;)~
uspeh
experiment_m
11-17-2007, 16:40
Абе приятелю, толкова ли не можеш да се сетиш да и направиш някое комплименче нещо, да я бутнеш лекичко ужким без да искаш и да и пуснеш някой майтап. Или пък се направи, че нещо от нейните джунджурийки много те кефи и я питай откъде си го е купила. Или пък я накарай направо да те заведе, че не можеш да се сетиш точно къде е и по между другото отидете да я почерпиш на кафе.
А стига сте питали такива нещица. Уж вие по-младите сте по-отракани. Не те познаваме нито тебе, нито нея. От къде да знаем от какво се интересувате. Просто действай. Айде успех. :grin:
sasha_90
11-17-2007, 18:50
Обръщай й повече внимание,прави й коплименти... :)
lilit_666
11-18-2007, 09:39
Ами това за джонджорийките ми хареса.Иначе ,ако не е мн тъпа я помоли да ти обясни нещо,че не разбираш,забележи някое от нещата,които вие момчетата никога не виждате-прическа,маникюр-тя ващата е лесна,
а аз как да заговоря едно момче,като е такъв непъкист,по цяло междучасие виси в компания,която не ми е приятна и сякаш нищо не го интересува.Или пък момче ,2 години по-голямо с което дори не се познаваме лично- от 11 клас в моето даскало :neutral:
Просто и обръщай повече внимание :!: