View Full Version : дайте съвет......
Love_Is_In The_Air
11-17-2007, 16:43
Значи с прятеля ми сме заедно вече три месеца, като се има предвид, че поне около половин година преди да се ВЗЕМЕМ се закачахме и флиртувахме. Наистина се познаваме от доста време и наистина сме си много близки. До тук всичко звучи чудесно, но не точно така. Аз съм девствена и като се стигне до секс незнам какво да правя. В смисъл не че наистина не знам, но си се притеснявам пък и не ми се иска да му казвам ама то няма как. Наистина много си го Обичам и се чувствам готова но някак си имам едно такова чувство в мен. И просто не знам не искам да оплескам нещата. Какво да правя?
T.7.от правилата!
devil_girls_
Emi syjalqvam, t0i e momche.. KAt0 ti ne iskash, toi shte 0tide drugade, kydeto nqkoq dr iska, bez znachenie dali hodite ili ne. Pomisli si
roksana_1
11-17-2007, 16:51
и аз съм така :?
experiment_m
11-17-2007, 17:01
Все някога ще имаш първи път. Ако мислиш, че си готова и че до теб е човека с когото желаеш да споделиш мига - действай. Ако не, чакай.
А и няма какво да объркаш. Не се притеснявай за това. Силно ме съмнява някое момче да остане недоволно от това, че първия път на гаджето му е със самия него. :smt003
Все някога ще имаш първи път. Ако мислиш, че си готова и че до теб е човека с когото желаеш да споделиш мига - действай. Ако не, чакай.
А и няма какво да объркаш. Не се притеснявай за това. Силно ме съмнява някое момче да остане недоволно от това, че първия път на гаджето му е със самия него. :smt003
+1, jalko che malko momicheta g0 0syznavat tova neshto ;\
Emi syjalqvam, t0i e momche.. KAt0 ti ne iskash, toi shte 0tide drugade, kydeto nqkoq dr iska, bez znachenie dali hodite ili ne. Pomisli si
az ne sym na tva mnenie! moje da re6i da iz4akate o6te... ne e kazano 4e 6te te izostavi az da s1m omrql kat pitah moita za seks i tq otkaza :?
i az bqx taka,s fr mi se obi4axme a az bqx devstvena,i nqma6 predstava ka me be sram,prosto ne si predstavqx da se subleka 4isto gola pred nego,xixiix,4udex se kakvo da napravq,za da sum idealna i da ne sgre6a s ne6to i da se razo4arova,no vs mina ok,nito sum go planirala koga 6te mu predloja da go napravim nito sum znaela koga,no ei taka edin den go napravixme be6e super,vqrno malko bole6e,no toi be mn vnimatelen,ne se pritesnqvai,ako iska6 go napravi,nqm ada sujalqva6,no stiga da si sigurna 4e go iska6!
Той трябва да води нещата...Нали е правил секс?Той трябва да те успокои, да се чувстваш сигурна и т.н.Предлагам ти да оставиш нещата в негови ръце, а ти да се успокоиш.Най-важно е да поговорите за това.
az ne sym na tva mnenie! moje da re6i da iz4akate o6te... ne e kazano 4e 6te te izostavi az da s1m omrql kat pitah moita za seks i tq otkaza :?
i moita bivshata 0tkaza i mi kaza da 0tida pri nqkoe momiche da q eba, kato t0lkova mn iskam i che vse edno ne e stavalo nishto. Az ne iskah da i izneverqvam i 1 0t prichinite da skusame, beshe tazi.
Razni h0ra, razni ideali e kazal 1 velik bylgarin ..! !!
la4ezara
11-17-2007, 18:41
Май те гризе съвестта. Според мен още не си готова... гледай повече филми как се прави :P
Не се претесняваи не е кои знае колко голямо предизвикателство .. пък и ти се предполага че няма да правиш нищо по време на ..секса .. просто ще си отвориш краката :wink: и ще се наслаждаваш на момента ... няма какво да оплескаш .. пусни му на момчето :wink:
paradiso
11-18-2007, 13:19
az ne sym na tva mnenie! moje da re6i da iz4akate o6te... ne e kazano 4e 6te te izostavi az da s1m omrql kat pitah moita za seks i tq otkaza :? \:D/ edno umno mnenie evala ako priqtelq mi me ostavi samo 6toto nemu puskam na4i tolkoova i mu e pukalo za mene
napulno sum suglasna sus ZaLiM .... taka be6e i pri men...
:wink: spokoino nqma ni6to stra6no... ako te obi4a 6te te razbere i 6te te iz4aka ako ne se 4uvstva6 gotova... taka 4e davai spokoino.. nqma ni6to stra6no :)
naMy4Ho_KoTe
11-18-2007, 15:25
i moita bivshata 0tkaza i mi kaza da 0tida pri nqkoe momiche da q e**, kato t0lkova mn iskam i che vse edno ne e stavalo nishto. Az ne iskah da i izneverqvam i 1 0t prichinite da skusame, beshe tazi.
Razni h0ra, razni ideali e kazal 1 velik bylgarin ..! !!
Идиот.