Влез

View Full Version : Нова визия

Just_say_no
11-17-2007, 17:44
Хораа помагайте !!! Дайте някви идеи за различна визия... искам промянааа :grin: 8-) Мисля да направя нещо с косата си но няам идея кво :neutral: Дали да я боядисам или пък да си направя коренно различна прическа ... бих сложила и снимка (моя разбира се) ама ме е срам така, че... 8-)

goddes
11-17-2007, 17:53
spored men nai-dobre si sloji tvoq snimka,taka 6te mojem da ti dadem mn po-dobri saveti!!!!!:):):)

Broken2505
11-17-2007, 17:54
Пробвай с оцветяващ шампоан, боята много гори косата.
Може да й намалиш малко дължината или да си направиш някаква нова прическа. Напр. може да се направиш на пластове или с бретон.

Just_say_no
11-17-2007, 18:09
Пробвай с оцветяващ шампоан, боята много гори косата.
Може да й намалиш малко дължината или да си направиш някаква нова прическа. Напр. може да се направиш на пластове или с бретон.

охх предния път с тези шампоанчета косата ми стана черна с лилави оттенъци... :? За бретона... понякога си го завъртам настрани, но той вече порасна и сега не знам кво да го правя... :neutral: иначе косата ми е дълга и чуплива и се притеснявам, че ако ми я отрежат много късо ще бъде все едно ме е гръмнало нещо. 8-)

Ето единствената актуална снимка, която намерих и горе долу да ми се вижда косата на нея. :-| http://img86.imageshack.us/my.php?image=000978135xo2.jpg

Exothermic
11-17-2007, 18:12
Лично аз не те съветвам да я боядисваш...

ПП.косата ти е страшна

pinki
11-17-2007, 18:26
ааа това ще е мн полезна тема :wink: и аз имам проблема с "като гръмната" хаха само че аз използвам "като оритана зелка" :D и сега се чудя какво да я правя тая четина ... :oops:

otka4ena
11-17-2007, 18:32
Аз ти препоръчвам нищо да не си правиш.Миналата седмица и аз исках някаква промяна,постригах се на пластове ама и мойта коса е чуплива и ся на тая влага навън изглежда ужасно....Боядисах се с червеникав оттенък амааа корените ми станаха грозно червени,а косата по дължината почти черна.Сега ще се боядисвам пак тъмно кафяво този път,да видим какво ще стане.Но личното ми мнение е да не си правиш нищо,супер си си изглеждаш така.А ако искаш промяна,по-добре я прави лятото,че поне няма да ти се чупи толкова косата.Успех във всички случаи! =;

emga
11-17-2007, 18:35
skusi kosata,ki4yri,boqdisai kosata,naprei sa emo style :P mn idei ama dai pic 4e da kaja po lesny

otka4ena
11-17-2007, 18:38
Ъъъъъ,сложила е пик няколко поста по-нагоре....сложи очила :P

Just_say_no
11-17-2007, 18:41
охх... не знам, искам нещо различно... кичури няма да ми отиват... нямам намерение да се боядисвам... с къса коса няма да ми отива... пластовете трябва да са много скопосно направени иначе всичко стърчи... ](*,) Искам да съм нормалнааааа :-#

RoyTheReaper
11-17-2007, 19:01
Ако виждам добре, косата ти е много хубава. По-добре не си сменяй прическата.

BeboP
11-17-2007, 20:50
Лично аз не те съветвам да я боядисваш...

ПП.косата ти е страшна +1 :-)
И аз съм на това мнение =D>

Само че ти щом си решила, че искаш промяна... :neutral:

*.~*` *~* anaRial *.~*.`*
11-17-2007, 21:44
Imash mn hubava kosa, ako q boqdisash, samo shte q povredish.. Mogesh da probvash da q poizpravish v korenite s malko balsam za kosa ili prosto q drug vurzana stegnato na opashka za edna vecher i posle mogesh s rolki da si q nakudrish v kraishtata :), mogesh da si napravish na stulbichki ot nachaloto na bretona, no da sa na golqmo razstoqnie, za da si lichat :) i triugulna forma.. :) Puk i s dulga kosa mogesh da si pravish nai-razlichni pricheski :)

DisciplineAndOrder
11-17-2007, 21:52
Не я пипай! Страхотна коса имаш...

IdiOtKa
11-18-2007, 11:56
ами щом като не искаш да се подстригваш и така нататак смени нищо в стилът си на обличане .. .направи си облеклото по раздвижено, по откачено ... гримирай се по друг начин , тва също ще ти смени визията ... моси спортно и официално ... бъди луда !! и ще бъдеш много различна винаги :)

peteto89
11-18-2007, 12:01
spored men nai-dobre si sloji tvoq snimka,taka 6te mojem da ti dadem mn po-dobri saveti!!!!!:):):)
+1 za da mojem da precenim kakvo 6te ti otiva nqma ot kakvo da te e sram!

Vladkoy
11-18-2007, 12:20
Косата ти е бомба. Не я подстригвай. Ако задължително искаш промяна я боядисай.

puppy
11-18-2007, 12:41
opleti si kosata na desetina malki plitki,stoi taka cqla no6t(dobre e da gi namokri6)na sutrinta kosata ti 6te razli4na i nqma da e boqdisana,nito kysa. az tova go pravih skoro i vsi4ki mnogo me haresaha,sled kato se izkypah i si bqh sys starata kosa ne mojeh da se gledam i sega pak se opletoh :-D mislq 4e i na teb 6te ti otiva:) moje6 i da se vryzva6 po mnooogo na4ini, az li4no haresvam na 2 plitki ili ro6avi opa6ki:) kupi si novi drehi ili pone aksesoari, gledai da e ne6to po-svejo, i bez tova ako se vgleda6 6te vidi6 4e 90% ot horata sa v 4erno,sivo,bejovo i vse razni tymni ili neutralni cvetove prez zimata. kupi si cveten kolan, koito si otiva s pone 2 bluzki (sy6to cvetni) az mnogo obi4am da si kupuvam 4anti...:) abe idei kolkoto iska6, samo kaji kakvo haresva6, kakvo ne...

punkrock
11-18-2007, 13:26
Само не си подстригвай косата! Страхотна си е така! Можеш да пробваш да я боядисаш в по-светъл цвят :)

ELiTyYy
11-18-2007, 16:18
аз пък бих предлoжила...
да си я изправяш.. :) :twisted:
и да я направиш на 2 стъпала..
най-долното...го направи русо..или червено.. :---) ноо русо е по яко :) ..
косата като цвят..цялата може да я направиш шоколадово кафяво..и с това русото долу...ще сиии суперррррр.. =; =; =; =; :smt007

donkihot
11-18-2007, 16:29
имаш супер коса, не я пипаи 4е аз миналата година е така ми прещрака и се остригах и още не си я възвърнала дължината която имах...

puppy
11-19-2007, 15:24
аз пък бих предлoжила...
да си я изправяш.. :) :twisted:
и да я направиш на 2 стъпала..
най-долното...го направи русо..или червено.. :---) ноо русо е по яко :) ..
косата като цвят..цялата може да я направиш шоколадово кафяво..и с това русото долу...ще сиии суперррррр.. =; =; =; =; :smt007
ve4e vsi4ki sa taka, a i ne neq dali 6te i otiva ruso :?

peteto89
11-19-2007, 21:06
az mislq 4e si mn sladka i nqma6 nujda ot promqna :-|

Reed
11-20-2007, 14:38
Абе я виж каква хубава коса имаш....няма смисъл да си правиш нова прическа (:

katencet0o0
12-31-2008, 12:13
taaz,com - tova e sait v koito mojej da si slojish edna snimka i da vidish kakva kosa ti podhojda - s kakva forma i cvqt

XxXKyKl1xXx
12-31-2008, 12:48
може да я истаниш за да няма обем и я изправяй с преса и тогава като я подстрижеш късо няма да приличаш на ''гръмната'' :D :D . Това е моя съвет. :-P :-) :) :oops:

LovEsIckk
12-31-2008, 13:00
Много готина коса имаш :oops:

nicolesch
01-01-2009, 19:08
Първо да те посъветвам нещ0 което поне аз мисла, че не трябва да привиш .. това е да се постригваш на пластове, защото косата ти е чуплива и някак си .. не е добре .. на права коса стои по добре! :)

Второ към промяната .. мисля,че ще ти отива бретонец 8-)
Ама тъкъв нестандартен ! Примерно на Галена суупер много ме кефи бретона ;-) От едната страна започва дълго от другата по късичко пр0дължава.. и филиранк0 якоо .. мноогоо сладко ст0и :grin:

Трето пр0бвай нещ0 нови дрешки си купи .. по ярки цветове

Гримаа си смени малк0 .. :)

И сии готооваа 8)

Adwokat
01-01-2009, 19:22
obrusni li q;]

Rofl4e
01-01-2009, 19:34
Промени прическата можеш да направиш кичури.. :) смени стила на обличане :)

bigshityeah
01-02-2009, 00:23
можеш да си направиш финиран бретон :) .Може би френска черта ще ти стои добре,но дай някаква по-ясна снимка.Разгледай някакви списания за прически и си харесай нещо :) .

Just_say_no
01-02-2009, 14:43
Абе хора вижте темата от кога е "МнениеПуснато на: Съб Ное 17, 2007 9:44 pm " .... не мислите ли че вече съм си сменила визията :D :D ??

sladka__droga
01-02-2009, 22:29
Лолл,косата ти е невероятна :-) .. пък и ти си хубава : )).
Не мисля,че имаш особена нужда от промяна,но щом така си решила ... ето моите съвети:
Единия вариянт е да се боядисаш с кана ... не гори много косата,пък и ако има кой да те боядиса както трябва мисля,че ще стане много добре ;).Една фр от класа ми е се е боядисала с черна кана (а косата и попринцип е кестянява) и е станало страхотно :-P.Тя си се измива с времето и си връща нормалния цвят :).
Другото е както ти каза да се потстрижеш ~~ бретон настрани или на черта ... може и да си филираш мноооого косата и пак ще стане добре.
Следващ вариянт е примерно да отидеш на фризьор,да кажеш да ти направят бретон настрани .. да ти филират косата ,, и да ти боядисат бретона зелен/лилав/розав :grin:.Тва вече е по-шантаво,незнам както си решиш.

Надявам се,че съм ти помогнала : )).

n0va_s1m_tYk
01-02-2009, 22:53
Абе хора вижте темата от кога е "МнениеПуснато на: Съб Ное 17, 2007 9:44 pm " .... не мислите ли че вече съм си сменила визията :D :D ??
Кой ли те чува :D :D Пък и ето, ако тогава не си получила добър съвет, сега нещо може да ти допадне.. :D :D

Backfire
01-02-2009, 23:07
wyrretuh

Just_say_no
01-03-2009, 11:14
Кой ли те чува :D :D Пък и ето, ако тогава не си получила добър съвет, сега нещо може да ти допадне.. :D :D

Така е :-D Еми ок тогава... продължавайте с идеите. :D :D :D

varnen4e
01-03-2009, 11:55
Имаш прекрасна коса.. не я съсипвай.

colymoly
01-04-2009, 15:16
ммммм все едно виждам себе си с тази коса :grin: обаче аз имам бретон и го изправям но въпреки това не стои добре някак си не е готино не я докосвай мн е яка така тя и моята беше тъй ама се намери една стилистка дето ме направи на оритана кокошка просто си супер мн си яка :-)

Axel_f
01-04-2009, 16:23

Така е :-D Еми ок тогава... продължавайте с идеите. :D :D :D

Е няма ли поне да кажеш какво промени във визията си :) Надявам се, че не си си подстригала косата. Ако темата беше актуална, бих те посъветвала просто да си я изправяш от време на време или да си я вързваш на интересни опашки - пак е промяна, но поне е без странични ефекти :D