Влез

View Full Version : Обърквация

Sweet_StraWbeRrY
11-17-2007, 17:46
Mnogo e dulgo..eh zapozvam...
Zna4i hodeh s edno mom4e 9 meseca i...dam skusame,po to4no az skusah s nego 6ot misleh 4e ve4e ne go obi4am i mi be6e omruznal...i na 4-5tiq den sled kat ne bqhme zaedno zapo4nah da si 4atq dosta 4esno s edni ot nai dobrite mu priqteli...tka malko po malko s toq negov fr da go nare4em X...po4nahme da si pra6tame celuvki pregrudki i takiva..kompilimenti i poneje sme v 1 daskalo s X se vijdahme vseki den i tka az se vlubih i to dosta..a kato imam predvid 4e dokato hodeh s onova mom4e drugoto (da go nare4em Y) tozi X vuob6te ne go ponasqh 6ot samo se zaqjda6e i me drazne6e mnogo...i ve4e na 2rata sedmica s X v daskaloto bqhme postoqnno zaedno govorehme si..i tka..i edna ve4er toi mi vika po skype nie dobre se gu6kame i cunkame po skype ama koga 6e go napravime na jivo :O i az emi 6tom iska6 utre :) i tka i stana imame fizi4esko zaedno a togava gubehme i ostanahme samo dvamata...i se zagovorihme posle se hug i posle kiss....AMA TOVA MOM4E X SI IMA GADJEEEE..koqto uj mn obi4a...e tq e ot dr grad u4i v dr grad de i si idva subota i nedelq samo...i tka malko po malko seki den s toq X se celuvahme i takiva..dokato ne ni bqha vidqli tehni ob6ti fr na X i Y i sled tova stana mn LO6OOO 6tot se pak sa fr..karahme se mn s Y 6ot si bqhme ostanali fr...4udno kak no mnogo hora razbraha za tova na6eto s X no samo gadjeto mu ne razbra...i sled kato vs razbraha nie otri4ahme a posle v daskaloto pak produljihme...mi haresvame se...;( ama ne mi e qsno 6tom tolko uj si obi4a priqtelkata za6to pravi tova s men...+ tova na men mi e mn gadno za6toto naistina ne sum iskala da stane taka...surceto mi taka re6i...i bih vurnala vremeto i ne bih napravila tazi gre6ka...sega sum mn naranena i nemojem da spreme s X...KAJETE MI KAKVO DA PRAVQ...;(;(;( DAITE SUVETI NQKAKVI 6OT SUM MN OBURKANA....;(;(;( (i mislq 4e o6te haresvam Y...no i X haresvam... ;(

Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:

desi_bonbona
11-17-2007, 18:49
verno e mn obarkano, no ot tova, koeto si napisala mi ostana vpe4atlenie, 4e haresva6 pove4e x, a ne y. ama ti si znae6, ako se pritesnqva6 ot mnenieto na drugite e po-dobre sega da spre6, vmesto ne6tata da se zadalbo4at. no ako mn go haresva6, da ne ti puka \:D/

koalka
11-17-2007, 18:54
Чак да обича много приятелката си...айде не.Щом прави това с теб, явно му харесваш, но така не може да продължава.Той ще е с нея, а ти ще си втора цигулка един вид, защото официално е с нея, въпреки че й изневерява с теб.В един момент това може да приключи и той пак ще е с нея.Редно е да поговориш с него и да видим какво ще ти каже...А и пред другите няма смисъл да отричате, при положение, че са ви видяли.Не се дръжте като деца!

ХрС
11-17-2007, 19:29
Ами какво да ти кажа ...
Много объркано, както и ти сама спомена!
не знам как да ти помогна. Ако Х толкова много обича приятелката си, както казва, няма да прави това с теб. но може би иска да си остане с нея, а с теб е просто защото те харесва, но като си дойде тя не ти обръща внимание. Ако още харесваш У, по-добре се събери отново с него и недей да се занимаваш повече с Х. Щом ти казва, че има приятелка, че я обича и т.н., а и както каза щом са ви видяли сте отричали, че няма нищо между вас, значи той не иска да се разчува. А, щом е така, значи по-добре не се занимавай с него, не може все тайно да се виждате!
Остани с У или просто не се занимавай с нито един от тях!

Valento
11-17-2007, 19:35
Чак да обича много приятелката си...айде не.Щом прави това с теб, явно му харесваш, но така не може да продължава.Той ще е с нея, а ти ще си втора цигулка един вид, защото официално е с нея, въпреки че й изневерява с теб.В един момент това може да приключи и той пак ще е с нея.Редно е да поговориш с него и да видим какво ще ти каже...А и пред другите няма смисъл да отричате, при положение, че са ви видяли.Не се дръжте като деца!Този пост е най-добрия отговор който може да получиш казвам това което каза koalka не трябва да продължава това! [-o<

koalka
11-17-2007, 19:44
Не е объркано, съвсем елементарно е.Говориш с него и той взима решение какво да прави.Или къса с нея, или е с теб, к`во толкова сложно има?

Made_of_Pain
11-17-2007, 20:09
Порастни и се научи да пишеш на български.

П.С. Не е нужно да е в то'я ред.