Влез

View Full Version : Окосмяването по гърдите

sladkata_kiki_20
11-17-2007, 19:45
Iskam da popitam nqkoi ot momi4etata imat li okosmqvane po gurdite ,koeto vi drazni dori i da e muh i ste pochnali da go mahete s pinseta ?! i kak go mahate izobshto ne vi li ostavat kosum4eta oburnati ili na tochki .... tova znam che bilo na 80 % ot momi4eta problem.. bihte li spodelili ?

Модерирано от swords1010
Т.1 и т.7 от правилника!

BOTEVPLOVDIV
11-17-2007, 20:05
Аз също го имам...
Да,с пинсетка се справям...

mumiikataa
11-17-2007, 20:06
то е нормално да има човек....така де...на всякъде човек има косми,дали ше са малки,мъхче или козина :D има ги...аз не бих тръгнала да ги махам каквито и да са...смисъл мъхче или не чак толкова...доста болезнено ми изглежда...

AvaLan4e
11-17-2007, 20:39
Да си кажа 4естно нямам такъв проблем, по простата при4ина, 4е не си махам косъм4етата. Руси са и си ми харесват. На слънце, лампа, когато ми е студено...Как да кажа...ако по4на да ги махам някъде, ще стоят другите неестествено, нали? Помислете си добре, преди да се скубете като кокошки и ви съветвам ако не сте руси просто да се изрусявате с кислородна вода, евтина е, казвали са ми, че щипе, ма не ми се вярва. Сигурна съм, че действа, много мои приятелки я използват за мустачки и тн. Твърдят, че космите им утъняват и стават почи прозрачни. (=

MoHuTo
11-17-2007, 20:47
Ми мойте косъмчета са руси и го нямам тоя проблем и не се щавя като кокошка с пинсети и прочие..вие не сте добре пф.. ](*,)

KimBerLy1912
11-17-2007, 21:13
Да си кажа 4естно нямам такъв проблем, по простата при4ина, 4е не си махам косъм4етата. Руси са и си ми харесват. На слънце, лампа, когато ми е студено...Как да кажа...ако по4на да ги махам някъде, ще стоят другите неестествено, нали? Помислете си добре, преди да се скубете като кокошки и ви съветвам ако не сте руси просто да се изрусявате с кислородна вода, евтина е, казвали са ми, че щипе, ма не ми се вярва. Сигурна съм, че действа, много мои приятелки я използват за мустачки и тн. Твърдят, че космите им утъняват и стават почи прозрачни. (=
Да и аз съм чувала същото...Но и съм чувала че от кислородната вода пък растат повече..тоест стават по-дълги...не знам до колко е вярно.. :neutral:
По темата-нееее нямам такъв проблем засега,слава Богу,и дано и в бъдеще да го нямам :?

nofi
11-17-2007, 21:27
Ми мойте косъмчета са руси и го нямам тоя проблем и не се щавя като кокошка с пинсети и прочие..вие не сте добре пф.. ](*,)
Замисли се преди да го кажеш това "вие не сте добре"

fE5h!0n`пRu4oSkИ
11-17-2007, 22:23
Dali ne mi e qk avatara ?!? :-)

{}AnGel{}
11-18-2007, 07:22
az imama i me pritesqvat.muh4e e no pak me draznqt.po gulgite gi mahams pinseta,no grugite me e strah da gi mahne da ne stanat po koravi i po dulgi

hint
11-18-2007, 07:34
Неестественото окосмяване при жените и момичетата много често е пряко свързано с диетата. Ако отслабвате прогресивно и не поддържате един нормален слой мазнина под кожата си, тогава организма се опитва да балансира спрямо външната температура и тогава мъхът на някои места по тялото се превръща в косъмчета.

sladkata_kiki_20
11-18-2007, 16:45
Tova okosmqvane go imat vsichki momicheta,no naistinna razlikata e tam ,che edni go mahat ,a drugi ne .Na edni im prechi i ne e malko ,a drugi ne go zabelqzvat.No neka ne cheta dumi ot sorta vie ne ste dobre i t.n. .Shtoto ako za edni chernite kosmi po gurdite ne e problem i ne smqtat da se shtavat kato kokoshki ,vupreki che nito boli nito nishto e ot bez znachenie qvno se xaresvat poveche kosmati ,a drugite prosto precenqvat da sa po estetichno krasivi.No blagodarq za mneniqta ,kofti e ,no go imame :))

monityY
11-18-2007, 16:50
И при мен е проблем.Ползвам епилатор,ама ефекта не е голям!