Влез

View Full Version : Как да си върна телефона?

as_f
11-18-2007, 10:31
zdrastii na vsi4ki koito pose6tatvat tozi sait
iskma da spodelq edin problem i se nadqvam da mi pomognete ujasno mn se nujdaq ot savet
slu4i se taka 4e u nas bqxme sami sas sesta mi na6te bqxa na selo kazaxme im 4e nqma da izlzame nikade
no taka se polu4i 4e izlqzox oba4e po telefona izlagax mama 4e sam si u nas i izklu4ix telefona sled tova bqx s edin priqtel s koito se poznavame otskoro i predpo4etox da ne se nalaga da stava svidetel na sceni po telefona i ok bqx spokoina i po edno vreme maika mi zvani na drugiq mi tel zvanqla i na sestra mi tq mn qsno izlagala
i ne6te6 li na6te se pribraxa ot selo a az tuko 6to bqx vlqzla u nas
posledva skandal vzexa mi telefonite zabranixa mi vsqkakvo izlizane i po malko pari estestvenno
izgubix doverieto im po nai dolniq na4in
saznavam 4e postapix mn lo6o no kakto sekazva "nqma na4in da nqma na4in..."
ako nqkoi ima ideq kakvo da napravq za da izkupq pone malko vinata si i da mi varnat telefona
za izlzizane mn ne darja za6toto taka ili ina4e nqma s koi da izlizam tozi deto se predpolaga 4e mi e priqtel a postoqnno se karame e izvan bg tai 4e 6te sma dovolna samo na telefona si v nego e celiq mi jivot
blagodarq vi predvaritelno ako nqkoi ima idei neka mi pi6e za6toto sam sta6no o4aqna

т.7
krem4et0

sexa_na_kompleksa
11-18-2007, 10:38
Ми поговори с тях.Кажи им,че съжаляваш за случилото се и че няма да се повтори.Кажи им всичко това,което каза на нас - че не държиш толкова на излизанията,колкото на телефона ти (и аз съм така - телефона ми е много важен - като се развали за два дни щях да се побъркам ... ). Надявам се,че така поне малко ще замажеш положението.Да знаеш,че няма да си върнеш доверието им бързо.

Presley
11-18-2007, 12:21
Эдрасти.
Раэбирам те добре,эащото преди време и аэ си мислех че съм иэгубила доверието на наще.Беше ми много кофти.Всъщност случаят не беше като твоя,но реэолтатът да.Напих се эверски много,оповръщах всичко,направих адски много простотии.Беше ми много кофти. :D Но раэбира се както се каэва - `Всяко чудо эа 3 дни`.Мина малко време и всичко отшумя.
И при теб скоро ще премине и всичко ще е по старо му.Просто събери сили и отиди да говориш с тях.Иэвини им се и обещай да не се повтаря.Дано да си искрена :-| !Като им се иэвиниш не се иэнервяй и не напирай эа телеона,а просто имв покажи че найстина съжаляваш.Пък почакай иэвестно време и сигурно сами ще се оправят.Като си правила глупости,имай търпение.

peteto89
11-18-2007, 13:17
i na men mi se e slu4valo na6te da mi nqmat doverie no povqrvai tova 6te ot6umi s te4enie na vremeto ;-) no za napred spazvai tova koeto tikajat iako te pusnat primerno do 11:30 navan ti se preberi v 11h i takiva elementarni raboti :-({|=

theEXPLOITED
11-18-2007, 15:51
8) Споко ще им мине,а колкото по-бързо ги убедиш че това нма да се повтори,толкова по-бързо ще си върнеш доверието им.Сега просто са разочаровани и притеснени,по-добре им кажи къде и с кой си била,за да се успокоят.Все пак са ти родители и колкото по-малко тайни имаш от тях,толкова повече ще ти вярват.По добре свикни да им казваш всичко,да говориш свободно с тях,тогава ще почувстваш голяма разлика,няма да има вечерни часове,наказания и т. н.
УСПЕХ

Reed
11-18-2007, 17:55
Помоли ги,ве...казваш,че,...няма да излизаш,извиняваш се иии пак молиш да ти го върнат...аа ии примерно те накрая ще се наложи да ти го върнат,щото така и те няма да могат да ти се обаждат...

MiSs_DioR_CheRiE
11-19-2007, 09:45
xaxxa az mn 4esto sum v tva polojenie i zaradi pogolemi gluposti ama sled nqkolko dena 6te im mine spokoino a ti mejduvremenno ne spirai da im povtarq6 4e sujalqva6 :)

?love_haTe!
11-19-2007, 12:27
Няма смисъл да се стържеш,за това,което си направила.. :wink:
Има далееч по-лоши неща,за които можеш да излъжеш ваще..
повярвай,казвам от личен опит..
Ами ако толкова държиш да си върнеш телефона-говори си с тях,но
си запази гордостта.Недей да правиш сцени или циркове..
просто си го искаш-като не ти го дадат здраве да е.. :wink:
Дали ще си една седмица без телефон и пари не е кой знае
къв косур.
А па за излизането-знаеш къде е вратнята..кат ти се излиза-излизай,
не виждам..просто не разбирам..никой не може да ти налага
да не излизаш.Ти си свободен човек..както кучетата трябва да
се разхождат-така и ти :wink:

:)

No_Limit
11-19-2007, 12:57
Много трудно се връща доверие . По скоро слушай ги , помагай в къщи и т.н. Все пак и на тгебе да ти се случи такова нещо и ти ще си ядосана .