View Full Version : Какво мислите за мъжете с обеци
Дайте си мнението по въпроса ;)
pepitaaa
11-18-2007, 12:49
Приятеля ми има и мн добре си му седи :)) не мисля, че е женствено :P
P.S. май имаше такава тема (ако не се лъжа) :)
DisciplineAndOrder
11-18-2007, 13:06
Когато пиерсинга е на ушите,е готино.
Иначе не ми харесва.
lips of an angel
11-18-2007, 14:37
мнз аз явно имам проблем мн се дразна на мом4ета обици вс или ми прили4ат на меки китки или на цигани не сум виждала мом4е на което обицата да ми хареса как седи
Exothermic
11-18-2007, 14:47
Дайте си мнението по въпроса ;)
Зависи къде е... :-|
christina_aguilera
11-18-2007, 14:58
Според мен е мнооого гейско :razz:
punkrock
11-18-2007, 15:20
Ми то зависи къде ще е. Попринцип ме кефи, особено на езика направоооо :grin:
Seducti0n
11-18-2007, 16:04
Такам,харесваш момчета с обеци по ушенцата,но не всеки му отива.Зависи от това,какъв е стилът ти на обличане и въобще дали начина ти на живот и средата в която си поставен,позволява носенето на подобни накити. :wink:
П.С-Според мен автора се интресува дали харесвате обеци на ушите за момчета.В по-мащабен план,щеше да каже-пиърсинг и тогава да се уточнява кой,къде харесва или не. :wink:
мнз аз явно имам проблем мн се дразна на мом4ета обици вс или ми прили4ат на меки китки или на цигани не сум виждала мом4е на което обицата да ми хареса как седи
ми и аз така
sladku_bebzi
11-18-2007, 18:19
На някои им отива, а при други просто е смешно.Радвам се като видя готино момче с обица :-)
Glezanka
11-18-2007, 18:57
Зависи от човека.Имам приятели с обеци на езика,ушите,устата ... не ми правят особенно впечатление тези неща.
Jamalska
11-18-2007, 19:15
Оо зависи къде е,колко са,какви са обиците...пфф
напоследък не мисля за мъже с обеци :-D
Ми моя приятел има тамън две обици!На двете уши по една.Матирани халкички то злато и бяло злато.
Смятам че му седят добре.
Нещо като Слави Трифонов....
Кефи ме!
Гаджето ми има 3 обици на ушите. Много ми харесват мъже с обици и пиъринги (само да не се прекалява с количеството) :P :-) :smt003 =P~
Моят мъж има и му седи много добре. Като я видях за пръв път ми беше меко казано странно, но после ми хареса. По принцип много зависи от това какво лице има мом4ето и каква е обицата
ArTanDra
11-19-2007, 12:37
Не ми харесват мъжете/момчетата с обици..
Ако е за ушите- ми не ми харесва, но не ми изглежда гейско, ако е с малка халка, ама ако е с някоя висяща или голяма обеца, вече е смешно и гейско. И ми изглежда гадно, ако е флеш. Много са ми противни флешовете. Нямам идея защо.
А на други места ми харесва на веждата :smt007 (и аз бих си сложила на веждата, ако не знаех, че може да ме боли :-D ) и на езика. Ама най вече на веждата :smt007
sexa_na_kompleksa
11-19-2007, 14:01
Не харесвам момчета/мъже,които имат обеци.Не разбирам какъв е смисълът да си "дупчиш" тялото.Дори не знам аз защо имам. :neutral:
миии прнципно неми харесвааа....особено ако са от онея камъчета :-&
The_Demon_Girl
11-19-2007, 16:25
Ми кефи ме...Ама зависи и какви са де :)
peteto89
11-19-2007, 20:56
Такам,харесваш момчета с обеци по ушенцата,но не всеки му отива.Зависи от това,какъв е стилът ти на обличане и въобще дали начина ти на живот и средата в която си поставен,позволява носенето на подобни накити. :wink:
П.С-Според мен автора се интресува дали харесвате обеци на ушите за момчета.В по-мащабен план,щеше да каже-пиърсинг и тогава да се уточнява кой,къде харесва или не. :wink:
dam a i + tova na nqkoi mom4eta aistina mn im otiva i sa mn sladki no li4no az ne moga da si predstavq gajeto mi s obica prosto za6toto stilat mu ne e takav :-P
rihannka
11-20-2007, 11:34
ако е малка обеца на ухото ми харесва,ама ако по4не да се прекалява е мн гадно.в даскало ми има мом4ета с доста обеци на лицето :smt002 и е просто отвтратително..поне за мен
moq priqtel ima obici i na dvete u6i. i mu sedqt mn dobre. spored men tova da sedi dibre zavisi ot mn ne6ta. ot samite obici, ot formata na glavata i u6ite, ot stila na obli4ane i t.n. mislq 4e tova obica na lqvoto uho hi4 ne e geisko i tova mislene otdavna e otjivelica.
mechtaq_za_teb
11-22-2007, 04:11
На мен лично ми харесва момче да има обица. ;)
KAKASHI SENSEI
11-22-2007, 04:31
тва момче да носи обица е грозно \:D/ \:D/ \:D/ \:D/
Нищо не мисля.Хора като хора.Все ми е тая дали са с обеци,или не.Но попринцип няма нищо лошо и НЕ е педалско ;-)
пиърсинг на ушите ....ъъъ... [-X не ми харесва.
но пък на други места може да е мн яко... :oops:
Страшно много харесвам мъже с обици, но и на двете уши нещо малко и секси :-D
Symphony of Destruction
11-22-2007, 15:48
Бе зависи. Някак си, момче или мъж с обици на двете уши някак си е странно.... На едното по-става :)
на мен ми харесват но на ушите и на веждите стщо е яко за момче :)
beautiful_f
12-18-2007, 13:23
Сладури :-P \:D/
black_mamba
12-18-2007, 15:12
не ме кефи :P
lyloster
12-21-2007, 19:22
значи харесват ми момчета с флешове :grin: или пък обички на езика, веждата и.... аве май там х)
Абе то не на всеки ходи обеца на ухото (говоря за момчетата) има някой дето са като палячовци :razz: :razz:
Sunrisee
12-22-2007, 05:19
Mmm..slqdko;] Gotinki sa spored men 8-)
абе харесват ми ама зависи от обеците
попринцип харесвам
флешове секфи такива глупости 8-)
Здравейте! Аз харесвам мъже с обеци и дори съм решил да си сложа. Интересува ме кое е по-добре да си пробия дупка на ухото или да си сложа магнитна обеца?
Намирам го за доста секси всъщност.
Брат ми има флеш на ухото 20мм, по принцип не харесвам флешове, но на него му стои много сладко.
Лично аз съм фен и на пиърсинг, и на татуировки. 7 обеци висят по ушите ми.
Здравейте! Аз харесвам мъже с обеци и дори съм решил да си сложа. Интересува ме кое е по-добре да си пробия дупка на ухото или да си сложа магнитна обеца?
според мен го пробий;
аз доста време носих магнитни и някак си винаги ми падаха :D може би просто не съм уцелила, ама все пак...
Мисля, че е ретро, а напоследък и все по-често граничещо с просташко :) дано не се обиди някой де :D
sevdalina
03-13-2016, 15:39
Има на някои,които им отива, но на други е ужас. Като цяло зависи от човека дали ще му отива,или не.
Момче с обица супер яко, много ме кефи
Момче с обица супер яко, много ме кефи
Goth ли си ?
Зависи от човека. На някои много им отива, на други- не... Според мен е по-важно дали момчето се харесва, отколкото трендове, хорското мнение и тн.
аз доста време носих магнитни и някак си винаги ми падаха
Трябвало е да ядеш повече спанак, в него има много желязо.
За първи път чувам за магнитни обици, ние с пирони си дупчехме ушите, лесно е, стига да не е с раждясал пирон.
baby_baby
04-06-2016, 09:52
Не ми харесва на мъж обици