View Full Version : Моля за спешен съвет!!!
rebeka111
11-18-2007, 19:24
Здравейте на всички.Искам да попитам вчера го направих за първи път,не съм сигурна че свърши в мен но днес ме боли корема.Теста за бременност може ли да го направя на 3 ден или да пия някакви хапчита за по сигурно.Моля ви за съвет.
DoomShadow
11-18-2007, 19:37
ami pitai go ve osven za svirki ustata e i za da se govori. ako ima i nai malko symnenie 4e e izpusnal ne6to po dobre pii i sledva6tiq pyt s kaput.
PISNA MI OT XORA DETO PRAVQT NO NEZNAQT KAKVO PRAVQT
la4ezara
11-18-2007, 19:37
MI ако искаш за по-сигурно пий Екапел, ако не мисли че е толкова наложително си направи тест за бременност СЛЕД 7 ДЕНА
ami ima hap4eta koit se piqt do 3 dni sled seks. zabravih im imeto no popitai v aptekata 6te ti kajat 100% :smt003
Cool_Bitch
11-18-2007, 19:55
Ami vazmojno e da te boli 6toto si go pravila za parvi pat.Moje da te boli ot ne6to dr.A za tva dali e vazmojno da si bremenna popitai toq,s koito si go pravila dali e svar6val v teb,ako ne e nqma mqsto za bezpokoistvo,no ako se e izpraznil v teb kupi si Eskapele i zabrqvq6 za vsi4ki problemi!!! 8)
rebeka111
11-18-2007, 20:00
а колко струва това хапче и става ли постинор вместо Екапел
pitan4icata
11-18-2007, 20:04
az dokokoto znam(i sam 4ela vav foruma) prostinor ve4e ne proizvejdat a ina4e eskapela ako ne se laja e 30 lv (zavisi ot aptekata)
a btw kak taka ne si sigurna? ako ne ste go pravili s Prezervativ toi se nqkade se e izparznil i bi trqbvalo da si zabelqzala... i trqbva6e da ti kaje ako se e izpusnal se pak...
no ako nqma veroqtnost da se e izpusnal nedei da pie6 hap4e..
Преди да почнете да водите полов живот се образовайте поне за елементарните неща. Някакви контрацептиви не ползвахте ли поне? Как така не си сигурна длаи е свършил в теб? Ами като не си- попитай го. Сега ще вземеш да се нагълташ с хапчета, които ще объркат тотално цикъла ти. Тест се прави не по-рано от 7-8 дена след рисковия акт.
russianmafiaboss
11-19-2007, 08:55
според мен те боли корема защото си правила секс и ти се пораздвижиха нещата отвътре заради пениса му
hotChocolate
11-19-2007, 11:59
Болките в стомаха са нещо нормално,но за друг път да си знаеш,че такива лекомислени действия са доста опасни :?
Най-добре го питай и за всеки случай си направи тест за бременност
:lol: :lol: :lol: :lol: spoko,ne mi se vqrva da te boli korema ot tva 4e si zabremenqla xaxa,no za seki slu4ai go pitai dali e svur6il v tebe 8) i dr put vnimavai 4e da ne stane naistina nekoi gaf :-({|=
KarinA_loF
11-19-2007, 12:37
Еееее,стига сте се крали бе хора,този форум,нали е за това,за да се учим,за да разберем. Какво се нервирате ,просто и обяснете,не вярвам вие когато сте го правили за първи път да сте ровили из форумите и да четете теми нали? Питали сте все някой.
Значи първият път,всичко ти се струва странно,при всеки има различни прояви от това. За всеки случай си купи тест,но не вярвам да си бременна. А, и мен когато правя любов се случва да ме бол истомаха на следващият ден,но минава. :) Е съжалявам,че така ти отговарят някой хора. Е,все пак мисля,че всичко при теб е на ред ,мило момиче. :smt008 ;) късмет!
malka^zagadka^
11-24-2007, 09:43
abe hora izpolzvaite kaputi be znam 4e e po-hubavo bez ama se pak,za6to ne si mislila predi tova,a sega reve6 tuka a a ? :!: :!: #-o
sexsi_pi4eto2
11-24-2007, 12:02
abe aman ot .......da te svetna za kvo te boli korema.SHTOT TI E ZA PURVI PUT MOITO MOMI4E,NE 6TOTO SI BREMENNA.Spoko ako si bremenna se razbira sled okolo mesec.
Schneeflocke
11-24-2007, 12:55
Еееее,стига сте се крали бе хора,този форум,нали е за това,за да се учим,за да разберем. Какво се нервирате ,просто и обяснете,не вярвам вие когато сте го правили за първи път да сте ровили из форумите и да четете теми нали? Питали сте все някой.
Значи първият път,всичко ти се струва странно,при всеки има различни прояви от това. За всеки случай си купи тест,но не вярвам да си бременна. А, и мен когато правя любов се случва да ме бол истомаха на следващият ден,но минава. :) Е съжалявам,че така ти отговарят някой хора. Е,все пак мисля,че всичко при теб е на ред ,мило момиче. :smt008 ;) късмет!
Аз питах майка ми, а не в разни форуми. И четох книжки, за да не задавам тъпи въпроси. Очевидно ти не си си губила времето с такива тривиални неща като образование. Уринен тест за бременност отчита на 14. ден. Симптомите се проявяват най-рано след 10. ден.
Schneeflocke
Много ме кефиш как разсъждаваш
Тя ти го каза симпатяго.Питай мамчето,ако не можеш или пък тя незнае тогава просто отиди в аптеката и обесни за какво става дума.Аптекарката ще те посъветва повече от добре.За по сигорно отиди на 3 аптеки,ако искаш да си по сигорна в това което ти говорят различните хора