View Full Version : Коя марка кондоми е най-добра за първия път?
4ikobepudel
11-19-2007, 06:07
така начи в скоро време с приятелката ми ще го напрайм:smt003 и на 2та ще ни е за пръв път,въпросът ми е коя марка пезервативи е най-подходяща и по-точно кой модел 8-[ мерси предварително :-P
[i]
[b]Редактирано от-ЦвЕтИт0-7-ма т. :wink:
i think durex (golqm razmer :lol: ) yspeh
pitan4icata
11-19-2007, 06:28
spored men nqma koi znae kakvo zna4enie vajnoto e da se pazite puk sq s koi to4no....
ina4e moq 1-vi pat bq6e s durex ultra thin
choco dick
11-19-2007, 07:23
моите няколко първи пъти беше без... а приятелката ми, за да ме очарова, както винаги е правила разбирасе, веднъж беше донесла СИНИТЕ В АТАКА ,мисля че няма вече такива. леле обичам го това момиче!! :P
Extra Safe (ако си мн плашлив) или Pleasure Max (няма мн голяма разлика от 1вия освен, че е оребрен и е със 0,001 см по тънък. Тфой избор е... и се абстрахирай от мита "ами ако се скъса" - къса се най-вече когато изсъхне или ако е доста тънък.
***за спрафка Екстра сейф е 0.008 см дебел, а Pleasure Max - 0,007, а тея Ultra Thin (ако не баркам името) са 0.0045 см дебели. пак казвам сам избираш :)
LipSoFAnAnGel
11-19-2007, 08:52
DureX Extra Safe!
russianmafiaboss
11-19-2007, 10:40
i think durex (golqm razmer :lol: ) yspehа така хахаха :smt006
krem4et0
11-19-2007, 10:41
С лубрикант и спермицид, да не са оребрни на точки и разни от този сорт........да не са тънки.
hotChocolate
11-19-2007, 11:46
Влизаш в аптеката и питаш за най-скъпия и качествен =;
Няма кой знае какво значение- добре е да не е релефен, ако може да е с повечко лубрикант.
С лубрикант и спермицид, да не са оребрни на точки и разни от този сорт........да не са тънки.
podkrepqm :)
podkrepqm :)
i az sum ZA :wink: ;-)
Дюрекс...всички модели препоръчвам аз.
nai_shtastlivata
11-19-2007, 16:55
Дюрекс...всички модели препоръчвам аз.
Точно такъв днес се скъса в мен :-# :-# :-# :-#
Ако е отзад-може...иначе както казаха да е гладък и с много ма МНОГО смазка...и любовната игра-знаеш дае в повечко ;)
sunkiss09
11-19-2007, 21:26
za men li4no Durex ne e hich dobyr variant, imam mnogo loshi spomeni s taq marka edin ot koito nqma nikoga da zabravq... skypichkiqt durex se skysa na nova godina, i 2mata bqhme piqni, no nqmashe na4in tichahme za hapcheta i to dobre che imashe pone edna otvorena apteka. [-X
malka^zagadka^
11-24-2007, 09:29
priqtelqt mi polzva samo SPORTEX s rozi4kata nai dobrite ;)
sexsi_pi4eto2
11-24-2007, 12:04
Emi na men nai mi haresvat durex ultra thin,ama purviqt mi put be6e bez prezervativ!
Марката не е от чак толкова голямо значение, е само да не са някакви ментаци !!!
AngelGirl
11-24-2007, 20:22
Ами като бях в аптеката с една приятелка да си купува презервативи и един мъж ни прероръча Дюрекс Класикс. Вика, че били по-меки.
значи много ми хареса отговора на "pitan4icata"
Аз първите 10 пъти без презрватив ги правих и после от любопитсвто какво усещане е с различните видове презервати.Така де Значи ще ти дам 2 съвета.Не ги слушаи другите като ти казват само DUREX не е само това марката.Аз например от тях съм късал по всичките който им са без от уния където са с изпепеляващо усещане.Нещо с T беше,ама как точно не си спомням сега.Не съм ползвал от месеци такива гуми :)
пропуснах да ти кажа за другия вариянт.Съжелявам просто 37 коментара съм написал без да ставам от компа дори без да ходя да ям цяла вечер.
Така де другия вариянт е SPORTEX ей страхотни са те :)
spored men nqma koi znae kakvo zna4enie