PDA

View Full Version : нуждая се от съвет

fate1
11-19-2007, 11:53
Здравейте,искам да ви попитам относно първият път(за момичетата)Имам сериоэен приятел,когото обичам много-както и той мен !Убедена съм,че искам той да е човекът,с когото да спя за първи път.Той също е девствен и е на 18,а аз на 15!заедно сме от доста време!не съм сигурна дали още не ми е рано,а и нямям никакво понятие на тази тема,тъй като съм израстнала с идеятя,че това е табу за деца под 18 и нямям сексуална култура...аз съм готова на всичко за него,но нямам психическа нагласа и не мога да се отпусна и така тревожа и него.искам да го направим,но ме е страх!а и все още се чувствам дете и съм много объркана...

stefity
11-19-2007, 12:04
xax da ti kaja napomnq6 mi za mene :-({|= i az iam su6tiq problem i si4ki mi kazaha 4e 6tom sum pitala za takova ne6to ne sum bila gotova i ako sum bila gotova izob6to ne trqbvalo da puskam tema tuka :-o puk az prosto zadodoh vupros i iskah mnenie no kakto i da e.Ta po temata nz kak da te posuvetvam 6tot i az sum na su6toto mnenie :lol: no 6ti kaja edno,ako naistina go iska6 davai,ne vqrvam da ima6 problemi ako naistina se obi4ate \:D/ :smt008 :smt007

hotChocolate
11-19-2007, 12:11
Преди да започнеш половият си живот,научи най-важните неща,на първо място това е безопастността в секса,не прави секс без презерватив,за да си спокойна и да се предпазиш от нежелани последствия. ;-) Тук в този сайт има достатъчно информация относно тази тема,която ще ти е от полза. :-| Ако наистина си наясно със себе си и наистина го искате и двамата преди това поговорете на тази тема,това ще те направи по спокойна.
Притеснението няма да ти е от полза,важно е да се чвстваш уверена в себе си,аиди пожелавам ти успех ! :wink:

KarinA_loF
11-19-2007, 12:50
Не мисли със страх да правиш любов с твоята половинка. ако сте заедно на сериозно и от давна бъди с него,но ако "многото време " според теб са 2 месеца на пример,не мисля,че трябва да го правиш.
Това е един от онези моменти,който една жена помни за винаги.Все пак жените сме много по романтично настроени и за нас това е важна крачка.За това добре си помисли дали това е човека ,който заслужава да му отдадеш душата и тялото си. Ако имаш колебание, просто почакайте още малко време,когато си готова ти сама ще усетиш това.
Ако се притесняваш ,че той не би те харесал гола-излишни главоболия. Щом е с теб ти си най красивата за него.
Както ти казах, не мисли отрицателно за това, не казвам ,че няма да те заболи малко или много. Но все пак си помисли,да бъдеш с любовта си,да те докосва и целува на всякъде.... :smt007 :smt007 :smt007
...но ако си сигурна в чувствата си!!!
Е,всичко хубаво , ако стане нека бъде един прекрасен паметен момент за теб, изпълнен с много романтика ... :smt008 :smt007

ren4eto__
11-19-2007, 13:11
имах същата дилема преди известно време :neutral: и той беше девствен но не се реших да го направя тогава точно защото и той не беше спал с момиче! #-o но сега осъзнавам че е било глупаво да си мисля по тоя начин....сега водя полов живот и разбрах че няма нищо страшно и срамно! :P надявам се да ти е хубаво с него ако решиш да го направите!и успех... :wink:

malka^zagadka^
11-24-2007, 09:38
ako toi naistina te obi4a kogato trugnete da go pravite 6te te predrazpoloji i 6te bude mn vnimatelen taka ti 6te misli6 samo za nego.nqma stra6no ai uspeh4eta :-P

Seducti0n
11-24-2007, 09:55
Здравей,самия факт,че се допитваш до нас е красноречив показател,че още нямаш готовността.Не я бъркай с желанието да се отдадеш на приятеля си! :wink:

Сама признаваш,че нямаш сексулна култура,че се чувстваш ощще дете,с 2 думи наясон си с това,че вътрешно не си готова да предприемеш тази крачка.Моя съвет е да изчакаш още малко.Обмисли добре нещата.Сексът не е само удоволствие,НО и голяма отговорност,готова ли си да я поемеш?