Влез

View Full Version : Не знам какво да правя..

EmO_KiD_;(
11-19-2007, 14:05
Имам си проблем!До преди 4 дена ходех с едно момче,в което за пръв път бях влюбена.Ходихме 1 месец.Скъсахме,защото харесвах друго момче. :cry: Другото момче никак не ми е безразлично,както и аз на него,но аз още много обичам бившия и искам той да ме гушка,него да виждам всеки ден,да ми казва мили неща.Приятелите ми не го харесват особено много,харесват повече другото момче,ама аз си го обичам.Откакто скъсахме само той ми е в главата и само за него си мисля.Днес разбрах,че другото момче ще ми предложи тази вечер,наистина не знам какво да му кажа.Не съм и много сигурна,че и бившия ще иска пак да тръгнем.Какво да правя?? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

sexa_na_kompleksa
11-19-2007, 14:10
Срежи си вените.

EmO_KiD_;(
11-19-2007, 14:13
Срежи си вените.
ХАХАХА :cry: :cry:

nestle
11-19-2007, 14:18
emi ti si znaesh nai dobre kfo da praish ko naistina si obichash bivshiq varni se pri nego pitai go dali iska oshte da e steb i taka....ako li ne...neznam...no se pak ti nai dobre znaesh kakvo 4yvstvash i ispitvash i oshte neshty izob6to ne se vliqi ot mnenieto na priqtelite ti

HePeAJIeH
11-19-2007, 14:25
Щом другото момче ще ти предлага тази вечер му кажи че ще си помислиш и че ще му кажеш когато си чувстваш готова! След като му кажеш това намери начин да поговориш с бившия си дали иска отново да бъдете заедно! Ако иска-тръгни повторно с него.Естествено ако отново тръгнеш с него и онова момче случайно ви види заедно ще му стане гадно но пък поне няма да бъде излъган за сметка на това! Ако пък с бившия не се получи тръгни с това момче. Според мен това е най-доброто решение на твоята дилема! Лек ден! :wink:

Violenza
11-19-2007, 14:51
Имам си проблем!До преди 4 дена ходех с едно момче,в което за пръв път бях влюбена.Ходихме 1 месец.Скъсахме,защото харесвах друго момче. :cry:
прочетох само т'ва и ми стано ясно..
няма да си правя труда да чета другите глупости
хаха даже няма и да го изкоментирам...

MoOnLiGhT_ShAdOw
11-19-2007, 15:01
Ще прощаваш, но да си била 1 месец с момче и да говориш, че вече го обичаш, при това и много го обичаш, ами нямам думи.
"Все още обичам бившия", сякаш всяко ново гадже трябва да го обичаш, като че ли любовта е чувство което идва от днес за утре. И всъщност на колко си, интересно ми е, щом смяташ, че вече си изпитала именно това сложно усещане на дълбока привързаност и обич към другия? Не говорим, че го мислиш само месец, след като си била с някого си и практически да изпиташ такава дълбока любов към него е (почти) невъзможна, защото това идва с течение на времето.
По мое мнение, щом връзката ви не е издържала повече от месец, независимо поради какви причини, не мисля, че трябва толкова да влагаш нещо в нея. Струва ми се, че си на не повече от 15 (извинявай, ако греша), а това е наистина рано да говориш така глобално за любовните проблеми, животът е пред теб, момчета колкото щеш...
Надявам се да няма такива, които ще ме съдят прекалено много за поста, наистина може да съм била отчасти много директна и леко груба на места, ама си го казвам така, както е, а и преди малко станах от сън и засега всичко ми е криво... :wink:

MoOnLiGhT_ShAdOw
11-19-2007, 15:04
Да не говорим, че сега видях какво друго си писала... "Скъсахме,защото харесвах друго момче" - обаче ти си имала наистина силна обич към бившия, о, да, не можела си без него, не си си представяла бъдещето без него, и тнт... Мога така до утре, но не смятам, че сърказмът е решение, така че млъквам...

punkrock
11-19-2007, 15:31
Ти си емо, прережи си вените! Само това е решението :smt001

LaDy_DaQnA
11-19-2007, 15:40
v posledniq komentar vidqh 4e e napisano 4e si emo...po princip dokolkoto sym zapoznata s emotata te sa po 4ustvitelni i vzemat ne6tata po naviytre no tova koeto ni opisva6 ti ne e liubov moje bi e nqkakvo silno 4ustvo ne liubovta ne idva ot dnes do utre ako obi4a6 nqkogo to nemoje prosto taka da go zabravi6 6toto haresva6 nqkoi 1-vo izqsni 4ustvata ti

world_wide_mob_figga
11-19-2007, 15:48
баа ти си изключително тъпо същество!Ходела с единия пък го обичала ма харесвала друг и сеа незнам си кво!По-добре иди си срежи вените щот си мноо тъпа тор долна

Pinhead
11-19-2007, 15:52
Мисля,че сериозните връзки при вас емотата не могат да съществуват.Твърде егоистични сте,за да мислите как вие ще се самоубиете... :lol:

koalka
11-19-2007, 16:36
Разбирам...не искаш да останеш сама, искаш най-много да си сигурна, че ще си с момче, а кое е то, няма особено значение.А ти не знаеш какво искаш!И това е глупаво, откровено казано.Ти знаеш ли значението на думата "обичам те" и знаеш ли, че ако наистина ОБИЧАШЕ бившия си, нямаше да си харесваш ония другия и да късате заради това.Сега заслужаваш да не с нито един от двамата, защото хем си дала някакви надежди на онова момче, хем мислиш за бившия...зле...

NightSky
11-19-2007, 17:22
Ами помисли и реши с кого искаш да бъдеш. Ти явно искаш просто да си с някой. Прецени кого от двамата харесваш повече.

crazy_style
11-19-2007, 18:52
aide sq kaji na kolko si god... puk dr aide sprete s tva "prereji si venite" momi4eto ima mn vajen problem ... i tui vij na4i zima6 ena moneta ot 50 stotinki na ezi kazva6 biv6iq na tyra tva drugoto mom4e.. furlq6 q i na koit se padne na4i sadbata go e opredelila .. oba4e nali znai6 4e koit se padne nqa ti haresa 6ot ako si s nego 6te misli6 za drugiq za tva toq det se e padnal go clucka6 i tragva6 s drugiq i posle da ne sajalqva6 .. aide posle kaji rezultata i uspeh :---)

Shinigami
11-19-2007, 19:13
Срежи си вените.

Suglasen 100%
ama ne si reji venite kakto obiknoveno vie emotata pravite (samo edvam edvam - da ostane beleg, koito se nadqvate da privli4a vnimanieto na drugite za da vi sujalqvat - AMI SI gi SREJI BUKVALNO Da nqma vru6tane NAZAD!

U GOT THAT EMO SCUM!?!? :evil: :evil: ](*,)