PDA

View Full Version : И до кога така..?

inna09
11-19-2007, 15:18
Здравийте, предполагам има подобни теми (не открих) та... преместих се в едно училище от провинцията и новият ми клас не ме понася, държат се супер тъпо. Дори са решили да ме бият (вече причини не са необходими за тази процедура)и ето тук идва проблема какво да правя аз. То е ясно,че няма да надвия,ясно е,че и занапред няма да се понасяме..а това ни си е работа. Какво бихте ме посъветвали да правя.."мирният договор" отпада, опитах. Да се преместя в дуго училище..а няма ли да е така навсякъде... Ако някой може да предложи нещо 10х :)

HePeAJIeH
11-19-2007, 15:24
Единствените решения които аз виждам са две:

1.Да поговориш с класната си и да й кажеш как стои ситуацията.Да знам че е детинско но именно за това са класните ръководители-да помагат на класа си и да се занимават изцяло с проблемите на колектива когото ръководят
2.Ако не се получи и тогава имаш основателна причина да се изместиш от училището защото преместиш ли се в някой от съседните класове напатките обидите и жаждата им за бой надали ще стихнат.

Това е от мен! Желая ти успех и лека вечер! :wink:

punkrock
11-19-2007, 15:47
Кой клас сте, че всички се държат така мега тъпо детински???
Я събирай тайфата от селото да идат да ги набият тея лапета! Бахти малоумните!
Не се давай да те обиждат и подценяват!
И наистина поговори с класната си за това. Съмнявам се да успее да направи нещо, но е хубаво да знае. Също кажи и на родителите си! Ако тормозът продължава и наистина те набият, просто трябва вашите да те изместят в друго даскало. :x

OnFire
11-19-2007, 15:57
земи си 1 бухалка или некво железо и който тръгне да те бие я вадиш и бой...

Reed
11-19-2007, 16:12
абе,едва ли ще те бият.....не ми се вярва...а и все пак си момиче =) най-много да те сплашат,но едва ли нещо повече....ок,питай ги к'во искат от теб? 8)

MiSs_DioR_CheRiE
11-19-2007, 16:12
земи си 1 бухалка или некво железо и който тръгне да те бие я вадиш и бой...
+1 :-D
sigurna sum 4e ne vsi4ki te mrazqt se ima 1-2ma koito da sa ti istinski priqteli az ti predlagam da gi zaebe6 drugite i da si prai6 kefa s teq koito te har a i koi e kazal 4e trqbva to4no ot tvoq klas nameri si fr ot drugite paralelki ili klasove

inna09
11-19-2007, 19:39
Ами смешно е 11 клас съм, и не ми харесва факта, че това трябва да е пред цялото училище, защото е супер грозно и смешно. А и приположение, че те се познават от години никой не би се застъпил за новата.. :?

punkrock
11-20-2007, 10:13
Ами смешно е 11 клас съм, и не ми харесва факта, че това трябва да е пред цялото училище, защото е супер грозно и смешно. А и приположение, че те се познават от години никой не би се застъпил за новата.. :?
11 клас ???
Тея някви недоразвити ли са от твоя клас? Бахти слабоумните.... Еми незнам какво да направиш.. Може просто да се шегуват, колкото да те сплашат :neutral:

N0_feAR
11-20-2007, 11:35
Честито! Попаднала си в детската градина!
Бе носи си нещо тежко в чантето и нека некой ти скочи и ги мяташ сичките. Я с некво желязо или бокс, или бухалка 'ма не знам как ще я побереш в чантата си :D Па ако си силна можеш и с голи ръце да мяташ, ту с някой ритник... и тей. Като много са навити за бой нека и те си го получат. 8)
А иначе по-трайният и ефикасен начин е да се изместиш в друго училище. Със сигурност не на всякъде е така, просто не си попаднала на точните хора.