PDA

View Full Version : "Обичам те"

tujni4ko`f
11-19-2007, 16:01
Въпроса е в това, че ми е трудно да кажа на някой, че го обичам ... сигурна съм 10000000000% че обичам някой, но нз защо не го казвам ...
Ето например имам една фр, която страшно много обичам и тя ми го е казвала мн мн мн пъти , но нз защо не и го казвам.... и не уцелвам момента ,,, #-o
Или пък мн обичах един от курсовете си ,,, ама айде де... с тая моя глупава глава... и на него не казах ](*,) Не че още мн го обичам ... ама тва е , че си пропилявам и любовта и приятелството така ,,,, е още приятелството не е , ама ако продължавам да си трая ....
Защоо?! Кво да прявяя!? :-s
Плс давайте отговори ... :)

Pinhead
11-19-2007, 16:07
Ами аз лично имам подобен проблем и го решавам просто - или не отговсрям или го пиша по чата... :D

HePeAJIeH
11-19-2007, 16:08
Явно те е страх да изкажеш тези две думи и по този начин си изградила "защитна стена" около сърцето ти която ти позволява да обичаш но не ти позволява да го изразяваш с думи.Ако случайно те е страх как ще реагира човека на когото казваш тези думи трябва да знаеш че това не трябва да те спира! Човек трябва да изразява по някакъв начин какво чувства независимо дали е хубаво или лошо това.Все пак премисляй добре дали наистина искаш да кажеш това на някого защото смисъла и значението на тези две думи са доста силни а някои хора не оценяват това и именно в днешно време можеш да срещнеш думите "Обичам те" да се казват по често отколкото нормалното и обикновено "Здравей здрасти".Дано съм помогнал! Лека вечер! :wink:

kobrichka
11-19-2007, 16:09
Когато обичаш наистина и го чувстваш,а не само да го мислиш ще го кажеш.Има и вариянт да те е страх от това да кажеш на някого "обичам те",защото това е наистина отговорност.Просто си изястни чувствата и ако наистина обичаш даденият човек просто отиди и му го кажи,защото наистина е мн хубаво да чуеш от някого "Обичам те".

tujni4ko`f
11-19-2007, 16:18
Сигурна съм ... и това, че си мълча ми прави само проблеми... и виждам, че като не отговоря, така ги отблъсквам ии ... вс прецаквам само защото ме е страх... :(

kobrichka
11-19-2007, 16:26
Сигурна съм ... и това, че си мълча ми прави само проблеми... и виждам, че като не отговоря, така ги отблъсквам ии ... вс прецаквам само защото ме е страх... :(

Страха не помага,той само пречи.Страхливите хора не живееят пълноценно.Със страха си ще изгубиш хоата които ноистина те обичат и ценят.

koalka
11-19-2007, 16:29
Не е хубаво наляво и надясно да се казва "обичам те", добре правиш, че не го казваш.Само, когато наистина го чувстваш и наистина има смисъл да го кажеш.На приятелката ти - ами, кажи й го.Все пак предполагам сте близки, няма от какво да се притесняваш.

NightSky
11-19-2007, 17:15
Явно подсъзнателно смяташ, че изразяването на чувствата те прави уязвима. Няма от какво да се боиш.

thedutchess
11-19-2007, 17:27
Не е хубаво наляво и надясно да се казва "обичам те", добре правиш, че не го казваш.Само, когато наистина го чувстваш и наистина има смисъл да го кажеш.На приятелката ти - ами, кажи й го.Все пак предполагам сте близки, няма от какво да се притесняваш.

+1 \:D/

crazy_style
11-19-2007, 18:42
puu i az sam tai :smt090 mn e gadno prosto trqa nqkak si da se otpusne6 i da go kaje6 nz i az kak to4no .. 6ot i az golqm zor vijdam kato mi kajat obi4am te i se iz4ervqvam i izcepvam ne6to ot sorta na ""ъъъъ aham"" tui 4e zada ne stavat takiva izdunki trqa si pomisli6 i da go kaje6 bez mn da se zamislq6 :)

miloto_girl_4e
11-19-2007, 19:30
И на мен ми е адски трудно :-# Особено на момчета, на приятелките си по-лесно го казвам, макарче пак изпитвам затруднение :oops: [/b]

Quasar
11-19-2007, 19:32
ако обичаше истински то щеше да си дойде от самосебеси ;)

slun4evo
11-19-2007, 19:40
Ами според мен, след като не можеш да го кажеш, значи не го мислиш.А и как реши, че обичаш така лесно?Това е много тежка дума, нищо, че сега се използва винаги.Просто се отпусни и ще видиш ще успееш.Когато някой ти каже, че те обича му отвърни със същото и готово, няма нищо страшно. :)

led_i_ogyn
11-19-2007, 19:41
Еми някои хора просто по-трудно си изразяват чувствата.. Ама това не трябва да те плаши толкова много...Просто понякога думите сами идват и при тебе ще се получи. Успехчета \:D/