PDA

View Full Version : проблем,дали съм бременна,давайте съвети......

ninormalna
11-19-2007, 16:35
Хъх,ето ме и мен с моя малък проблем(и рима има).Таа,пропускам че мн як купон стана и давам направо-останахме се гаджето сами и а познайте праихме секс..без презерватив,но той не свърши в мен.та,по моите изчисления овулацията ми е свръшила точно тези дни-демек вероятността е голямшка.а и днес хм забелязах нещо странно-слуз с лек кафеникъв отенък,а това явление ми се беше случило,когато пих postinor4e :(КАКВО Е ТОВА?!?!??!?по принцип трябва да ми доийде тези дни,но ако не имам още 2дена и май пак постинор
T.7. от правилата....
(devil_girls_)

nai_shtastlivata
11-19-2007, 16:43
споко мацко ще ти дойде тези дни,това и на мен се е случвало :P

123456
11-19-2007, 16:44
Първо не може да си бременна. Но не се успокоявай до тук.
Имам предвид, че саматас бременност започва след окло една седмица, зачеването не става на момента или още на другия ден. Нужна е поне седмица.

Та викам до седмица ще видиш... :-P

diamantche
11-19-2007, 16:48
spx...sichko shte e nared..6tom ne e svarshil v teb..nqma kak da stane gaf :):) :wink:

ninormalna
11-19-2007, 16:51
споко мацко ще ти дойде тези дни,това и на мен се е случвало :P

хъх, успокои ме малко:P макар че се притеснявам че ши** овулация свърши точно тез дни..

Quasar
11-19-2007, 16:57
все пак има някъв малък шанс...да ти разваля купона...все пак пенисът му е отделил 100-200к сперматозоида преди самата еякулация

ninormalna
11-19-2007, 17:16
спокс,не ми разваляш купона тва си го знам :(

bebok
11-19-2007, 17:48
ima 6ans i da si premenna za po -si pii postinor ako iska6 no za men tova ne sa bonbonki tui 4e sl put si nosi prezervativ

Quasar
11-19-2007, 18:39
ескапел...постинор вече не се прави

HopeLesss
11-19-2007, 20:56
Първо, постинор вече няма и се пиеше до 24 часа. Второ, тия хапчета не са ти ментови бонбонки. Толкова ли ви свидят 3 лв за презервативи, а пък давате по 30 за ескапел. Ако не е свършил в теб, вероятността е малка и все пак друг път се пазете.

Schneeflocke
11-20-2007, 07:53
Имам предвид, че саматас бременност започва след окло една седмица, зачеването не става на момента или още на другия ден. Нужна е поне седмица.

Много знания, много нещо.... Направо нямам думи... Дори не знам как да те нахраня за това изказване...http://anikaos.com/0014-whiteusagi/kaos-whiteusagi06.gif Би ли споделил/а с нас твоята революционна Теория на зачеването?

Интересно, всички се дъните с Ескапеле, а още не сте научили как се казва...

Имам едно странно предложение за авторката. Сигурно ще ти се стори глупаво, но... Защо не отидеш на гинеколог? Знам, знам, те са лоши, хапят и кой знае какво още, но все пак опитай. Може пък за тези 7 години в университета да е научил нещо и да ти каже на какво се дължи това зацапване....

ЗАТОВА вярвам, че сексът не е за тъпи дечица!!!

krem4et0
11-20-2007, 10:39
Оплождането става часове след еякулация, но бременността е факт след минимум 6-7 дни!

Оплождането на освободената яйцеклетка става в маточната тръба. Смята се, че тя запазва способността си към оплождане в продължение на не повече от 24 часа след овулацията, но по всяка вероятност този срок е значително по-малък. Оплодената яйцеклетка достига матката след 3 дни и се имплантира напълно в нейната лигавица след още 3 дни. В случай на неоплождане тя дегенерира и се разпада.
http://www.puls.bg/cat/78/qichnik__anatomiq_issue_238.html

Днес се порових из форума бг-мама и научих доста интересни неща. 1 от тях е, че лекар може да останови бременност най-малко 10 дни след закъснението на менструацията и то чрез ултразвук през влагалището......
Най-рано отчитат кръвните тестове-около 10-ти ден след акта. По-ранно точно диагностициране не е възможно!

Main
11-20-2007, 12:27
Абе ще ви дойде акъла, че няма тестове 7 дни след акта.

Iv4eTy
11-20-2007, 12:32
Първо, постинор вече няма и се пиеше до 24 часа. Второ, тия хапчета не са ти ментови бонбонки. Толкова ли ви свидят 3 лв за презервативи, а пък давате по 30 за ескапел. Ако не е свършил в теб, вероятността е малка и все пак друг път се пазете.

Schneeflocke
11-20-2007, 20:26
Оплождането става часове след еякулация, но бременността е факт след минимум 6-7 дни!

Оплождането на освободената яйцеклетка става в маточната тръба. Смята се, че тя запазва способността си към оплождане в продължение на не повече от 24 часа след овулацията, но по всяка вероятност този срок е значително по-малък. Оплодената яйцеклетка достига матката след 3 дни и се имплантира напълно в нейната лигавица след още 3 дни. В случай на неоплождане тя дегенерира и се разпада.
http://www.puls.bg/cat/78/qichnik__anatomiq_issue_238.html

Днес се порових из форума бг-мама и научих доста интересни неща. 1 от тях е, че лекар може да останови бременност най-малко 10 дни след закъснението на менструацията и то чрез ултразвук през влагалището......
Най-рано отчитат кръвните тестове-около 10-ти ден след акта. По-ранно точно диагностициране не е възможно!

Ще си позволя да цитирам учебник по биология за 8. клас:
" Чрез активните си движения те [сперматозоидите] достигат кухината на матката за половин час, а след още два попадат в маточните тръби, където срещат овулиращата яйцеклетка."
"От момента на оплождането започва бременността."
"Зародишното развитие започва още в маточната тръба, където зиготата се дели на 2, после на 4, 8, 16 и т.н. Образува се купчинка от клетки, подобна на черничев плод, наречена морула. Тя достига до силно разрасналата се лигавица на матката и там се вгнездява."

Това, което ти сега разбираш, аз го обяснявам в този форум от месеци. Все пак хормоналните нива не се променят от днес за утре. Нужни са поне 9 дена, за да може нивото на hCG в кръвта да достигне необходимите стойности за потвърждаване на бременност.

samonervi
11-20-2007, 22:41
Единственото,което можеш да направиш е да се нервираш докато не ти дойде както трябва.Или да си направиш тест.Хубавото в твоя случай е ,че скоро трябва да ти дойде и можеш да си направиш тест.Никой няма да може да те успокои каквото и да ти казват.Като влезеш във фила,че може да си бременна няма кой да те изкара от него.Аз съм в същото положение :(

ninormalna
11-21-2007, 06:03
хъх,tenkuuu и да дойде ми;).тва ми беше 1-ви и последен път без презерватив,просто бях леко пияна samonervi-късметче от мен:)