View Full Version : имам един въпрос
TheArchEnemy
11-19-2007, 16:56
значи:около една година с едно момче(25 години :) ) само се гледаме,виждаше се,че ме харесва.Най-накрая реших да действам,махнах му с ръка,но ми стана супер смешно,че не ме е видял,а само сам се изложила.След около 1 минута хилене от моя страна той дойде при мен и се наведе бавно и ми подаде ръка,аз бях седнала,здрависахме се и той ме дръпна леко на бъзик.после седяхме един до друг и той се обръщаше леко към мен все едно иска да ми каже нещо,но после не смееше да ме погледне и бягаше нанякъде-луда работа :D
punkrock
11-19-2007, 16:58
Да, и какво от това??
TheArchEnemy
11-19-2007, 16:58
а въпроса ми защо е направил така според вас и какво означава това?пиша ви 6 ако отговорите. ](*,)
punkrock
11-19-2007, 17:08
Най-вероятно те харесва и го е срам :smt001
thedutchess
11-19-2007, 17:08
:neutral: Ммм малко объркано ми е, но ми се струва че просто не е знаел какво или как да ти каже нещо... нз... той най-добре може да отговори на този въпрос... :-D
Еми може би си му симпатична,но той е от по - притеснителните ил пък.. I Have no IDea =]
Spored men go e hvanalo sram za6toto e iskal da ti kaji 4e te haresva ili za6toto si mu sinpati4na ili za6toto e iskal da ti napravi komplement a ne e znael kak 6te reagira6 i si e pomislil 4e 6te mu se presmee6 a mom4etata mn darjat na tezi ne6ta da ne bi da se izlojat no toi moje da ti kaje nao-dobre ako ima6 smelost go popitai USPEH
TheArchEnemy
11-19-2007, 17:14
така си е, само той си знае :-D мерси все пак
experiment_m
11-19-2007, 18:00
Когато за първи път си до някой човек е напълно възможно да искаш, но да не можеш да подхванеш някоя тема. Може би освен здрасти, трябва да направиш усилие да захванеш някакъв разговор с него. Потръгнат ли един път нещата, всичко ще е ОК. :smt008