Влез

View Full Version : Може ли някой да даде съвет???

vesi90
11-19-2007, 18:22
Моята история е следната: Преди доста време кажи речи 3 години харесах един мъж или момче както искате го наричайте на 25 е аз съм на 17. След дълго време аз реших да направя всичко възможно за да бъда с него е и успях ама не до такава степен до която аз искам. Степента до която стигнах беше до там че да се виждаме и да преспиваме заедно , но след време на мен тва ми писна и реших да му драсна един смс че ако не иска да е с мен за по сериозна връзка да не ме търси. Той не ми отговори тогава но малко след това ми прати смс в който питаше дали иска да се видим аз бях прекалено убидена и не му отговорих но сега съжалявам че не съм му отговорила на смс-а. Чудя се дали да му драсна някой смс и главно какжо да пише в него аз мн го обичам и не знам какво да правя ако може някой да даде съвет!!

Благодаря предварително на тия който ми помогнат !!!

crazy_style
11-19-2007, 18:27
dobre de toi koga ti prati sms-a i kolko vreme e minalo ot togava ... i se pak sled kato go obi4a6 tolkova ne o4akvai 4e kato mu se prai6 na ubidena i ne mu kazva6 ni6ty toi 6te razbere kvo misli6 edva li moje da 4ete misli za tva pi6i mu 4e iska6 da se vidite i se razberete...:]

vesi90
11-19-2007, 18:31
predi 10 dena mi prati sms-a ama malko kysno se se6tam za tova ama nali znae6 po dobre kysno ot kolkoto nikoga . strah me e da mu pi6a da se vidim i da se razberem za6toto zam 4e vidim li se 6te prespim i vsi4ko 6te e po staro mu

koalka
11-19-2007, 18:42
Явно, че е искал само секс от теб...И да му пишеш смс, и да не му пишеш - това няма да се промени.Най-добре го забрави.

ХрС
11-19-2007, 18:43
Ами да видим. Тъпо е това, че сте спали, без да имате нещо по-сериозно. Така той един вид се е възползвал от теб. Ти го обичаш и би направила всичко за него,а той за теб ?
Мисля че точно за това трябва да излезете и да поговорите, и ако след това отново реши да си останете така, както преди, по-добре недей и да се занимаваш. По-добре дега му прати смс. Напиши му, че съжаляваш, че не си отговорила и ако иска утре или другиден да се видите. Ако отговори просто поговорето, над това, което казваш и тук във форума, ако не отговори, значи има и други момчета, които биха дали мило и драго да са с теб. Не се ядосвай. Живота е пред теб. Късмет!

*.~*` *~* anaRial *.~*.`*
11-19-2007, 19:05
Toi se vuzpolzva ot teb , ponege vigda, che go haresvash, no za nego tova e samo edno e***e .. Stom na vuprosa ti za seriozna vruzka e otvurnal s sms da se vidite.. qsno kakvo e iskal da se sluchi.. i kakto kaza ti : neshtata da si trugnat po staromu.. Ne si zaslugava takuv chovek.. Vqrno, che ti si iskala da go spechelish, no toi samo se e vuzpolzval ot tova.. Nqma dr nachin, osven da pogovorite otkrito, no bez da se suglasqvash na sex, ako naistina iskash da trugnat neshtata po-seriozno. Inache ako tova ti e dostatuchno, mogesh da se prechupish..no ne mislq, che tova iskash.. Uspeh!! Dano namerish pravilnia nachin i nai-veche chovek!

HePeAJIeH
11-19-2007, 19:24
Никога не е късно да поправиш грешката си! Щом толкова много искаш да си с него просто действай! Но все пак му кажи че не искаш да бъдеш с него само заради секса! Успех и лека вечер! :wink:

led_i_ogyn
11-19-2007, 21:21
Явно, че е искал само секс от теб...И да му пишеш смс, и да не му пишеш - това няма да се промени.Най-добре го забрави.