View Full Version : защо на мен?
slun4evo
11-19-2007, 19:30
Значи имам проблем.А именно.Мисля, че си падам по момчето, в което е влюбена най-добрата ми приятелка.Проблема е че аз ги запознах, аз се явих като сватовница и сега съжалявам, на морето с него прекарах много хубаво, целувала съм се с него и той преди ме харесваше.Сега тя го харесва и мисля, че ако аз направя нещо той ще лапне по мен.Обаче ще я нараня много, а много я обичам.Някой има ли представа какво да правя!
:cry: :cry: :cry:
koteto_5
11-19-2007, 19:40
Emi priqtelstvoto predi vsi4ko
az pone taka mislq
:smt006
nastyangel
11-19-2007, 19:41
Ей не се тревожи толкова... аз на скоро имах подобна ситуация, само че с бротовчедка си :o та поговори с приятелката си, обясни и спокойно как стоят нещата и ако тя не пожелае да ти го ''отстьпи'', бъди ти толерантна и се примири, защото първо, че ти си ги събрала пък и момчета много а тя ти е приятелка :smt006
Spored men trqbva da pogovori6 sas neq i da i obqsni i tq moje bi 6te te razbere vsepak tq y6 ti e priqtelka i ti si gi zapoznala pak i ako toi ima 4uvstva kam teb tq trqbva da se premiri no trqbva naistina seriozno da si pogovorite dvete ili pak da razbere6 mom4eto kam koq ima 4uvstva i da razbere6 da li si struva vaob6te da i kazva6 ne6to.USPEH
led_i_ogyn
11-19-2007, 20:13
За какво воубще питаш...Ти първо си ги запознала...Приятелката ти го е харесала..Сега питаш какво да правиш #-o Да ти имам е приятелството..съжаляваш, че си ги запознала??? Остави ги и не се бъркай по-добре!
Не прави нищо...тя е влюбена в него, а и сте приятелки.Направиш ли нещо със сигурност ще си развалите приятелството или поне няма да е същото...Опитай се да го забравиш.
HePeAJIeH
11-19-2007, 20:26
Не се меси в техните отношения! Ако приятелката ти тръгне с него можеш само да се радваш защото тяхната връзка ще те стимулира да не мислиш за приятеля й а и няма да искаш да нараниш приятелката си! Приятелите над всичко! Момчетата/момичетата са временно истинските приятели са вечни! Не постъпвай егоистично а се радвай за приятелката си! Лека вечер! :wink:
cherinka
11-19-2007, 20:32
Не се меси в техните отношения! Ако приятелката ти тръгне с него можеш само да се радваш защото тяхната връзка ще те стимулира да не мислиш за приятеля й а и няма да искаш да нараниш приятелката си! Приятелите над всичко! Момчетата/момичетата са временно истинските приятели са вечни! Не постъпвай егоистично а се радвай за приятелката си! Лека вечер! :wink:
Приятелите над всичко!
Точно така!!!
Мани го тоя, може да е готин, може да е всякакъв, но не е единствен.
Жертва е да се откажеш от него заради приятелката си, но никога не поставяй под съмнение приятелството ви.
:-)
ммм не разбирам..аз съм момче и бях поставен в същата ситуация, но веднага когато приятеля ми ми каза,че наистина я обича,тя просто изчезна за мене,напълно автоматично...Гледах на нея като на обикновен човек, а не като на момиче,което харесвах лудо...То става от самосебе си...не знам ти що не можеш...може би щото сте момичета... кофти...
Щото, когато има момиче...приятелството между момчета си остава, но при момичетата почти винаги се разваля...Всички случки, които съм виждала, всички подобни истории са били с такъв край, което е жалко.
slun4evo
11-20-2007, 07:30
Мерси за помоща наистина ще е добре да оставя нещата така и да го забравя! :-)
makarona
11-20-2007, 11:51
Помисли малко де!Ти сама си отговори на въпроса...Каза ,че много обичаш приятелката си , неискаш да я нараняваш. Ако ще си противоречиш на чувствата привлечи вниманието на момчето и я нарани ... КОЕТО НЕ ТИ ПРАВИ ГОЛЯМА ЧЕСТ :!:
Амии поговори с приятелката си. Обясни и как стоят нещата.Кажи и че неискаш да я нараниш... и според мен виж реакцията и.. ако видиш че от твоите действия ще я нараниш много, откажи се...
vladimir4o
11-20-2007, 12:14
Ще трябва да се примириш. Приятелството е много по-важно! [-o<
Жени - оценяваш го чак, когато го загубиш .. ( или когато приятелката ти го спечели ( все още не съм сигурен кое от двете е :) ) )
priatelstvoto e nad vsichko....momcheta kolkoto iskash..ne si stryva da naranqvash priqtelkata si zaridi nqkfo yvlechenie
LitTlE_BeBsIiI
11-20-2007, 14:27
Да ти кажа и аз имам подобна история,ама не баш същата.Най-добрата ми приятелка е малко инфантилна,никога е нямала гадже до сега и харесва по-малки момчета.Миналата година ми се похвали,че най-накрая е харесала някакво момче с 1 година по-голямо от нас и че то ще е на рожденния и ден.Аз много се зарадвах за нея и нямах търпение да го видя за да видя изобщо има ли шансове тя и изобщо какво представлява въпросния младеж....и така отидох на рожденния и ден и той беше там.Лека полека той почна да ме сваля...после ме извика навън за да си поговорим и ми се обесни в любов и ми каза,че не испитва нищо към приятелка ми и че дори не може да я понася и насила общува с нея защото майките им са приятелки.След тоя рожден ден той не спря да ми звъни и да ме търси...и ето почти година по-късно той все още е безумно влюбен в мен...само си мечтае как ще се ожени за мен и т.н. а пренебрегва приятелката ми която пък все още е влюбена в него....въобще мн сложна история.Има неща които спестих,защото не смея да ги напиша..
А специално за теб....мисля,че тр да бъдеш с момчето щом си влюбена в него...поне не твое място аз щях да съм с него.Айде успех и пиши какво си решила после.. :-)
sasha_90
11-20-2007, 15:06
Според мен,с това момиче ако сте наистина добри приятелки,не трябва да разваляш отношенията си с нея,само заради едно момче.
__PoLi_TrG__
11-29-2007, 09:52
Амии поговори с приятелката си. Обясни и как стоят нещата.Кажи и че неискаш да я нараниш... и според мен виж реакцията и.. ако видиш че от твоите действия ще я нараниш много, откажи се...
И аз така си мисля поговори пак ко ще излезе нз
sweet_sorcerer
11-30-2007, 17:08
Завси колко сте близки.....а и аз мисля че ако и тя държи толкова на теб, колкото ти на нея би трябвало да те разбере.....се пак любовта не пита.... :wink:
I az imah podoben "problem".Otanchaloto ne kazah na frkata mi,no posle i obqsnih i tq reagira mn spokoino i milo. :wink: . Prostno i kaji i tq trqbva da te razbere i da ne se sardi shot vse pak tva se chustva.