Влез

View Full Version : защо на мен?

slun4evo
11-19-2007, 19:30
Значи имам проблем.А именно.Мисля, че си падам по момчето, в което е влюбена най-добрата ми приятелка.Проблема е че аз ги запознах, аз се явих като сватовница и сега съжалявам, на морето с него прекарах много хубаво, целувала съм се с него и той преди ме харесваше.Сега тя го харесва и мисля, че ако аз направя нещо той ще лапне по мен.Обаче ще я нараня много, а много я обичам.Някой има ли представа какво да правя!
:cry: :cry: :cry:

koteto_5
11-19-2007, 19:40
Emi priqtelstvoto predi vsi4ko
az pone taka mislq
:smt006

nastyangel
11-19-2007, 19:41
Ей не се тревожи толкова... аз на скоро имах подобна ситуация, само че с бротовчедка си :o та поговори с приятелката си, обясни и спокойно как стоят нещата и ако тя не пожелае да ти го ''отстьпи'', бъди ти толерантна и се примири, защото първо, че ти си ги събрала пък и момчета много а тя ти е приятелка :smt006

kolmi
11-19-2007, 19:49
Spored men trqbva da pogovori6 sas neq i da i obqsni i tq moje bi 6te te razbere vsepak tq y6 ti e priqtelka i ti si gi zapoznala pak i ako toi ima 4uvstva kam teb tq trqbva da se premiri no trqbva naistina seriozno da si pogovorite dvete ili pak da razbere6 mom4eto kam koq ima 4uvstva i da razbere6 da li si struva vaob6te da i kazva6 ne6to.USPEH

led_i_ogyn
11-19-2007, 20:13
За какво воубще питаш...Ти първо си ги запознала...Приятелката ти го е харесала..Сега питаш какво да правиш #-o Да ти имам е приятелството..съжаляваш, че си ги запознала??? Остави ги и не се бъркай по-добре!

koalka
11-19-2007, 20:16
Не прави нищо...тя е влюбена в него, а и сте приятелки.Направиш ли нещо със сигурност ще си развалите приятелството или поне няма да е същото...Опитай се да го забравиш.

HePeAJIeH
11-19-2007, 20:26
Не се меси в техните отношения! Ако приятелката ти тръгне с него можеш само да се радваш защото тяхната връзка ще те стимулира да не мислиш за приятеля й а и няма да искаш да нараниш приятелката си! Приятелите над всичко! Момчетата/момичетата са временно истинските приятели са вечни! Не постъпвай егоистично а се радвай за приятелката си! Лека вечер! :wink:

cherinka
11-19-2007, 20:32
Не се меси в техните отношения! Ако приятелката ти тръгне с него можеш само да се радваш защото тяхната връзка ще те стимулира да не мислиш за приятеля й а и няма да искаш да нараниш приятелката си! Приятелите над всичко! Момчетата/момичетата са временно истинските приятели са вечни! Не постъпвай егоистично а се радвай за приятелката си! Лека вечер! :wink:

Приятелите над всичко!
Точно така!!!

Мани го тоя, може да е готин, може да е всякакъв, но не е единствен.
Жертва е да се откажеш от него заради приятелката си, но никога не поставяй под съмнение приятелството ви.

:-)

nyx
11-19-2007, 21:12
ммм не разбирам..аз съм момче и бях поставен в същата ситуация, но веднага когато приятеля ми ми каза,че наистина я обича,тя просто изчезна за мене,напълно автоматично...Гледах на нея като на обикновен човек, а не като на момиче,което харесвах лудо...То става от самосебе си...не знам ти що не можеш...може би щото сте момичета... кофти...

koalka
11-19-2007, 21:29
Щото, когато има момиче...приятелството между момчета си остава, но при момичетата почти винаги се разваля...Всички случки, които съм виждала, всички подобни истории са били с такъв край, което е жалко.

slun4evo
11-20-2007, 07:30
Мерси за помоща наистина ще е добре да оставя нещата така и да го забравя! :-)

makarona
11-20-2007, 11:51
Помисли малко де!Ти сама си отговори на въпроса...Каза ,че много обичаш приятелката си , неискаш да я нараняваш. Ако ще си противоречиш на чувствата привлечи вниманието на момчето и я нарани ... КОЕТО НЕ ТИ ПРАВИ ГОЛЯМА ЧЕСТ :!:

Iv4eTy
11-20-2007, 11:54
Амии поговори с приятелката си. Обясни и как стоят нещата.Кажи и че неискаш да я нараниш... и според мен виж реакцията и.. ако видиш че от твоите действия ще я нараниш много, откажи се...

vladimir4o
11-20-2007, 12:14
Ще трябва да се примириш. Приятелството е много по-важно! [-o<

Vladkoy
11-20-2007, 12:44
Жени - оценяваш го чак, когато го загубиш .. ( или когато приятелката ти го спечели ( все още не съм сигурен кое от двете е :) ) )

mIsHeTy
11-20-2007, 13:30
priatelstvoto e nad vsichko....momcheta kolkoto iskash..ne si stryva da naranqvash priqtelkata si zaridi nqkfo yvlechenie

LitTlE_BeBsIiI
11-20-2007, 14:27
Да ти кажа и аз имам подобна история,ама не баш същата.Най-добрата ми приятелка е малко инфантилна,никога е нямала гадже до сега и харесва по-малки момчета.Миналата година ми се похвали,че най-накрая е харесала някакво момче с 1 година по-голямо от нас и че то ще е на рожденния и ден.Аз много се зарадвах за нея и нямах търпение да го видя за да видя изобщо има ли шансове тя и изобщо какво представлява въпросния младеж....и така отидох на рожденния и ден и той беше там.Лека полека той почна да ме сваля...после ме извика навън за да си поговорим и ми се обесни в любов и ми каза,че не испитва нищо към приятелка ми и че дори не може да я понася и насила общува с нея защото майките им са приятелки.След тоя рожден ден той не спря да ми звъни и да ме търси...и ето почти година по-късно той все още е безумно влюбен в мен...само си мечтае как ще се ожени за мен и т.н. а пренебрегва приятелката ми която пък все още е влюбена в него....въобще мн сложна история.Има неща които спестих,защото не смея да ги напиша..
А специално за теб....мисля,че тр да бъдеш с момчето щом си влюбена в него...поне не твое място аз щях да съм с него.Айде успех и пиши какво си решила после.. :-)

sasha_90
11-20-2007, 15:06
Според мен,с това момиче ако сте наистина добри приятелки,не трябва да разваляш отношенията си с нея,само заради едно момче.

__PoLi_TrG__
11-29-2007, 09:52
Амии поговори с приятелката си. Обясни и как стоят нещата.Кажи и че неискаш да я нараниш... и според мен виж реакцията и.. ако видиш че от твоите действия ще я нараниш много, откажи се...

И аз така си мисля поговори пак ко ще излезе нз

sweet_sorcerer
11-30-2007, 17:08
Завси колко сте близки.....а и аз мисля че ако и тя държи толкова на теб, колкото ти на нея би трябвало да те разбере.....се пак любовта не пита.... :wink:

lyyly
11-30-2007, 18:54
I az imah podoben "problem".Otanchaloto ne kazah na frkata mi,no posle i obqsnih i tq reagira mn spokoino i milo. :wink: . Prostno i kaji i tq trqbva da te razbere i da ne se sardi shot vse pak tva se chustva.