PDA

View Full Version : възможна ли е бременност?

samonervi
11-19-2007, 19:33
Значи ситуацията е следната.Вземам противозачатъчни Линдинет 20,но понякога ги пия в различно време със закъснение около 30 минути.Пушачка съм и ме притеснява дали цигарите влияят на действието на хапчетата.Бях си свършила опаковката,но ми дойде по - рано с няколко дни.С приятеля ми правихме секс през времето когато не ги пиех(когато се бяха свършили),не използваме презерватив,но той винаги свършва навън.Има ли някаква вероятност да съм бременна,ако примерно е капнала някоя капчица около влагалището?
Моля да отговарят само компетентни хора

russianmafiaboss
11-19-2007, 20:11
ако говорим за капчици "навън"
може и с пълна чаша сперма да те облее отвънка, до влагалището ти , и пак няма да ти има нищо, стига да те бута пръсти там после
така, че вероятността да си бременно е мн малка

Quasar
11-19-2007, 21:25
даже никаф....лок

swords1010
11-19-2007, 22:33
Не, няма шанс!

Schneeflocke
11-20-2007, 07:32
Има едно нещо, викат му листовка, което се продава заедно с лекарството. Неслучайно пише "Преди употреба прочетете листовката". Ако направиш това усилие, няма да ти се налага да задаваш тъпи въпроси по форумите.
Извадка от листовката на "Линдинет 20:
"...В случай, че е пропусната таблетка, тя трябва да се приеме възможно най-скоро и ако това стане до 12 часа от обичайното време, контрацептивният ефект не намалява и не се налага да се прилага допълнителен контрацептивен метод...."
По принцип тези таблетки би трябвало да пазят и в паузата, но не е зле да попиташ гинеколога, който ти ги е изписал.

foxy-to
11-20-2007, 10:41
az sa6to piq protivoza4ata4ni, no razli4ni ot tvoite. za moite kazvat 4e cigarite sa opasni za jeni nad 35 godini. az ne sam na 35 i pu6a cigari. dosega sam nqmala problemi, vapreki 4e priqtelq mi svar6va v men. a hap4etata po princip pazqt i prez pauzata. edinstveno moje da stane ne6to(pri polojenie 4e gi pie6 redovno) ako ima6 diariq ili si povra6tala. togava namalqva deistvieto. ama ve4e ti kazaha, pogovori s ginekolog, toi 6te ti kaje nai-to4no kakvi sa riskovete.

`Death`Whore``
11-21-2007, 06:17
Трябва веднага да посетиш гинеколог - той ще ти обясни защо не е добре да пушиш и ще види каква е причината да ти дойде по-рано. При противозачатъчните менструацията е точно на 28 дни, на мен ми идваше и в един и същ час.

bebok
11-21-2007, 06:41
py6eneto vredi na vsi4ko a v kombinatsiq s hap4eta ili alkohol e mn po-vredno
nemislq 4e si bremenna

fiama
11-21-2007, 07:03
Не, спокойно, няма шанс да си бременна. хапчетата пазят и в 7-дневната пауза. Това, че ти е дошло по-рано не е проблем. Цигарите по принцип влияят на контрацептивите, но не спират действието им. Просто не е здравословно да пушиш и да пиеш противозачатъчни( не че и без тях е здравословно :) ). Не се тревожи- той даже не свършва в теб! :)

samonervi
11-21-2007, 09:35
Ами то всеки кава да не се нервирам,ама филма си е филм.Днес си направих тест .Естествено отрицателен е.Но не ми е закъсняло просто исках да съм по - спокойна.Като наближи времето когато трябва да ми дойде пак ще си напрявя :)