Влез

View Full Version : объркано

make`me`high
11-19-2007, 19:38
dnes edno momi4e doide u nas sledobed i po4na da igrae n akompa i vidq edni klip4eta deto az sam gi pravila za mom4eto koeto haresvam i sa mn li4ni i pokazvat 4ustvata mi kam nego
ta tv amomi4e gi vidq i pi4na da razprava na horata 4e az sam hodila s vaprosnoto mom4e koeto vsa6tnost toi znae 4e go haresvam no qvno ne otgovarq na 4ustvata mi
ta tva momi4e raaprava 4e sam hodila s nego i 4e az sam mu kazala na momi4eto 4e hoda s nego
opasqvam se 4e tova moje da stigne do negovite y6i i togava ne mi se misli toi mopje da ne iska pove4e da mi pi6e
tocva momi4e mi kaza 4e go gledala v nqkaf sait za zapoznanstva ama gadnoto e 4e toi si e napisal skype i tq moje da go nameri ida mu kaje 4e sam i kazala 4e hodim :shock: toest da izlaje
ot tva s epritesnqqm i iksam da vi popitam dali da mu pi6a na mom4eto i da mu kaja kvo stava smisal da mu kaja 4e nqkva si vaobrazava 4e hodim ili da ne mu kaja nz posavetvaite me pls

slun4evo
11-19-2007, 19:45
Ами защо просто не предупредиш момчето, че нищо не си казвала, но има недоброжелатели, които ще те натопят.Мисля, че той ше те разбере, а и ще си спестиш много мъки.Кажи му всичко, нали знае, че го харесваш, няма да се учуди за клипчетата, даже мисля, че ще ги хареса много.Ще е поласкан.Тай че спокойно вместо да чакаш това да стигне до ушите му кажи му го ти.Айде и успехчета :-) \:D/

make`me`high
11-19-2007, 19:48
Ами защо просто не предупредиш момчето, че нищо не си казвала, но има недоброжелатели, които ще те натопят.Мисля, че той ше те разбере, а и ще си спестиш много мъки.Кажи му всичко, нали знае, че го харесваш, няма да се учуди за клипчетата, даже мисля, че ще ги хареса много.Ще е поласкан.Тай че спокойно вместо да чакаш това да стигне до ушите му кажи му го ти.Айде и успехчета :-) \:D/
mersi
a kak da mu go kaja vse pak edno momi4ence be6e u nas i gleda6e edni klipove det sam ti gi napraila i sq drynka napred i nazad 4e uj sam kazala 4e hodim
#-o

russianmafiaboss
11-19-2007, 20:16
+6 :)

russianmafiaboss
11-19-2007, 20:18
интересно ми е откаде накаде у вас изобщи миаше някво момиче което се е ровила в компа ти????????2

gree_girl
11-19-2007, 20:20
miiii zapo4ni ot dale4e naprimer:znae6 4e izpitvam nqkakvi 4yvstva kam teb i ne znam dali sa vzaimni no az bqx napravila edni klip4eta za teb v koito izrazqvam svoite 4yvstva no imax gosti i edno momi4e gi vidq i si pomisli 4e xodim a az i kazax 4e ne e istina no tq ne vqrva i ne znam kakvo moje da zapo4ne da razkazva nagore nadoly nali nqma da ima problemi i da mi se sardi6?
pak toi ako poiska da vidi klip4etata....i ako gi xaresa pak i tova momi4e i trydnostta s neq moje da vi sbliji :smt007 koi znae aide yspex i pi6i kakvo e stanalo =P~

GameMaster
11-19-2007, 20:25
AZ ako bqh na tvoe mqsto shtqh da q schupq tazi ot boi i da i zatvorq ustata :D 8-) ......p1k ako iskash nqkoi drug da sv1rshi tazi rabota obadi mi se 8)

slun4evo
11-20-2007, 07:53
mersi
a kak da mu go kaja vse pak edno momi4ence be6e u nas i gleda6e edni klipove det sam ti gi napraila i sq drynka napred i nazad 4e uj sam kazala 4e hodim
#-o

Е не точно така.Кажи му, че това момиче знае, че си го харесваш и е изопачило нещата, казало е на всички, че ходите, а не е така.Според мен е по-добре ти да му го кажеш това, защото иначе ще си помисли, че наистина си го направила, но както си решиш.