PDA

View Full Version : Искам да умра...

miloto_momi4e
11-19-2007, 20:02
mn.mi e gadno predi pisah za edno mom4e s koeto sam bila za parvi pat i toi mi se razsardi zarad biv6ata si
takam
s tva mom4e uj se sdobrihme za malko,no moq 'priqtelka' mu izpra6tala cini4ni sms-i ot moe ime i pak se skarahme :cry:
stana taka 4e sega toi zamina za sofiq 6tot tuka si ima problemi s nekvi tapanari det go iznudvaha,vzeha mu knijkata i zamina :cry:
obi4am go be hora
kvo 6e praq bez nego?
opitvam se da opravq tiq problemi s tezi mom4eta kat az se butam,samo za da go spasq [-o<
kak da go varna pri sebe si ?
kak da mu dokaja obi4ta si ? :cry:
nemoga bez nego
predi vie me posavetvahte da go ostavq i da si jiveq jivota
ma taman go zabravqm i toi me tarsi :cry:
nemoga ve4e iskam da umra :cry:
kak da si go varna :cry: :cry: :cry: :cry:

Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:

make`me`high
11-19-2007, 20:07
oh gorkata i az sammm bila tak a spox daje isq iskam da urma ama ne stava ..nqma sq za edno mom4e si provalqme jivota q :smt002

russianmafiaboss
11-19-2007, 20:08
никак
забрави го и продължи напред!

hotChocolate
11-19-2007, 20:14
уфф трудно е да се бориш със съдбата,такъв е живота ,но не се отчайвай намирай начини да говориш по-често с него,за да не те забрави и за да засилиш нещата.Не всичко ,което исакш може да стане на секундата за някои неща трябват дни,седмици,месеци ,години....
Ако наистина го обичаш се бори,говори най-вече с него и се опитай да му обясниш какво значи за теби и дали има чувства към теб и дал ие готов да се бори.успех \:D/

miloto_momi4e
11-19-2007, 20:16
da ma toi mi se sardiiiiiiii :cry:
kazva 4e ne me obi4a
daje predi se obijdahme
sega me e blokiral v skype
i v tiq saitove det me ima i nego go ima
i mi kazva da ne mi pi6a 6tot mu e dosadno
nemoga da se otkaja ot nego,a mu kazah 4e spiram da go tarsq
taman go zabravqm i toi me tarsi za da me narani o6te :cry:
nikoga nema da se otkaja ot nego
skarani sme ot mai mesec ve4e :cry:

HePeAJIeH
11-19-2007, 20:19
Той е заминал за София.Дели ви разтояние а това е пречка.Ако се върне в твоя град онези хора ще продължават да го изнудват.Моя съвет е да не постъпваш егоистично а да го оставиш да си живее живота! Той е направил за себе си най-доброто решение! Имаше нещо като поговорка: "Ако обичаш някого пусни го на свобода а ако той те обича ще се върне при теб"! Лека вечер! :wink:

miloto_momi4e
11-19-2007, 20:25
da ama boli me :cry:
taq ve4er kogato zamina toi me potarsi i iska da bada pak seksualno s nego,kolkoto i da iskah da sam s nego mu otkazah,toi vzel da pie hvanala go policiq mu vzela knijkata :cry:
ako bqh tragnala s nego nqma6e da se napie i da mu vzemat knijkata :cry:
az sam vinovna :cry:
6tqhme da se sdobrim ma ne sam taq det 6e hukne samo za ediniq seks
ako bqh tragnala 6tqhme da sme zaedno i tva da ne se slu4va :cry:
az sam vinovna :cry:
kvo da pravq sega :cry:

nyx
11-19-2007, 21:35
смятай кви момичета има...ти не си добре...я се съвземи малко!Къде ти е самочувствието?Гордост?бах ти...ония се забъркал в кашите щото сигурно му е толкова акъла,после искал секс и като не му пуснали отишъл да се напие и се качил зад волана(което е най голямата глупост в тези години...) и ти обичаш такъв човек и се унижаваш да ходиш след гъза му и да му оправяш бакиите а той дори не те е молил...той иска само да те е*е с извинение ама е така...а ти ко... я се стегни малко и му тегли една майна и да видиш като остане сам как ще се върне при човека който най-много го обича...

Presley
11-19-2007, 22:02
Добре де,не сте втори клас ( предполагам :D )!Просто му се обади и му олясни какво е станало.Кажи му,че свс-ите не са били от теб,че си го обичаш иии там всичко,което ти е на сърце.Кво толкова има да му мислиш.Сама си усложняваш живота-

miloto_momi4e
11-20-2007, 05:16
strah me e 4e ako go ostavq
6e zabravi 4e me ima i nqma da me potarsi :cry:
gotova sam na tva da go ostavq ma trea da sam sigurna 4e 6e me potarsi
a az ne sam :cry:
a i kat tragna da go zabravqm toi mi se obajda ili mi pi6e v tiq saitove det ni ima i dvamata :cry:
a lo6oto e 4e zaebah 5 mom4eta zarda nego sajelqvam 4e postapih taka s tqh ma nemoga da sam s tqh i da mislq
za nego
a i poslednoto s koeto sam bila mu se okaza priqtel i se imaha mn.kazah na tva mom4e za nego i 4e sam si imala rabota s nego imu razkrih cqlata istina za6to kasam s nego :cry:
kogat Toi zamina za sofiq tva mom4e go vidqh i mu kazah za LUBIMIQ SI
i se razrevah a toi me pregarna i kaza 4e 6e go varne
jal mi e mn.za tva mom4e za6tot se vijda 4e darji na men i da ne kaja golqma duma obi4a :cry:
:smt007 mi oba4e prinadleji na drug :cry:
ta starah me e ako go ostavq posle 4e nqma da me potarsi :cry:

Wrathchild
11-20-2007, 06:18
И си виновна, че той е егоист, който като не стане неговото и върши глупости?
Ще ме прощаваш, ама ти тъпа ли си, че не виждаш как само си играе с теб?

Roko123
11-20-2007, 06:23
jivotut e gaden =]

koalka
11-20-2007, 07:04
И аз мисля, че трябва да му обясниш, обаче дали има смисъл, ако той не те обича?Ако това, което казва не е от яд, а е наистина?Тогава всичко се обезмисля, но все пак го направи.Опитай.

miloto_momi4e
11-20-2007, 09:21
e da ma mu obe6tah 4e 6e go ostavq
taka kato go potarsq pak nqma li da se razsardi pove4e
a i da govorq s nego strah me da ne me otblasne otnovo :cry:
nzm mnoo sam obarkana

mgxpower
11-20-2007, 09:30
Бъди по-смела!

CrazyWitch
11-20-2007, 10:01
Много ми е странно.. как тук хората искащи мнение и решение на любовния си проблем .. завършват темата си с "как да си го върна". Това нещо не става на сила. Можеш да запазиш самообладание да се опитваш да си го върнеш, не като му се молиш в момент на слабост, но за мен лично в това няма смисъл. Той е решил така, не може да решаваш вместо него. Приемаш нещатата каквито са и толкова. Ако ли той се върне, без да си се опитвала да го спечелиш, това ще рече че те обича наистина, а от там нататък ти си решаваш дали да си с него или не. На сила хубост не става!

punkrock
11-20-2007, 10:21
Продължавай напред, колкото и да ти е трудно трябва да го забравиш...
Keep walking :)

love_iavor
11-20-2007, 11:47
i na men mi se slu4i ne6to mn gadno svarzano s edno mom4e...nai-dobrata mi fr ima6e rd(tq e sk8tarka,az ne sam,no poznavam vs sk8tari).mamalko predi partiti si pisah s edin mn gotin sk8tar i s nego si peravehme nekvi nameci da se zabiem na toq kupon i be6e qsno 4e 6e stane.az oba4e si misleh 4e 6e e za edna no6t i posle nqma da imam ni6to kam nego....no ne stana to4no taka!!!doide i denqt na partito...bivfiq mi sa6to e sk8tar i toi be6e tam,toi e priqtel s vaprosnoto mom4e koeto se kazva qvor.nie s qvor malko po malko taq ve4er se sblujavahme...stigna se do sex i vs be6e mn hubavo...na sutrinta spah v tqh sled kupona i vs be6e idealno....dokato ne se sabudih!az bqh vlubena v nego,a toi se darje6e taka sqka6 ni6to ne be6e stanalo.otkara me do nas i si tragna :( ave4erta az mu pisah i se razbrahme vs da e bilo za ednna no6t,no az mn go obi4am ii vs sec zapo4va da mi lipsvca pove4e i pove4e...kazvat mi 4e ne sam mu nikak bezrazli4na no nz toi vsa6tnost kakvo misli....sled taq no6t se 4uvstvam ujasno...ne moga da spra da pla4a,ne mogada spq ni6to ne mogada napravq..napravo e ujasno :( :( :( :( :( :( :( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

vladimir4o
11-20-2007, 12:15
Бъди силна, продължи напред, не си струва за 1 момче да умираш ! :oops: :smt008

miloto_momi4e
11-20-2007, 16:55
ami ako se razsardi posle kak da se sdobrim i kak da si go varna :cry:

miloto_momi4e
11-25-2007, 11:20
kvo da pravq we hora
maika mu mi dade nomera mu i nz dali da mu se obadq ve4e 3 pati si smenq nomera i e kazal rodninite mu da ne go davat na nikoi
ma maika mu mi go dade i se 4udq dali da se obadq
ma ako pak si smeni nomera :?:
kvo da pravq mn.sam obarkana
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
obe6tah da ne go tarsq ma kat vidq v tiq saitove det ni ima i dvamata koi mi e gledal profila za posledno i e toi
qvny mu e ma4no ma tazi negova gordost.....
nz obe6tah da ne go tarsq
da spazq li obe6tanieto si ili da go potarsq
vapreki 4e me e blokiral na vsqkade mi gleda profila i tva dali ozn.ne6ty
skarani sme ot mai mesec kvo da napravq daite savet :cry: :cry: :cry:

hiro
11-27-2007, 09:55
Забрави го и продължи напред!

rakiQ
11-27-2007, 16:26
живота е такъв къвто си го направиш
мисли за хубави неща мисли положително и така :)

mumiikataa
11-27-2007, 17:47
споко брато и аз съм такава...смисъл и аз искам да умра в момента,искам да се напия яката,да се напуша до припадък,да се дупча и дера с нещо,ма май ше одържа да не го правя...

ra4ence
11-27-2007, 19:59
Продължавай напред,прекъсни всякакви контакти с него,всякакви и бъди силна,за да отмине всичко!
И аз имах такъв период преди 2-3 години. Няколко месеца не знаех на кой свят съм,за малко да ме изключат от даскало,защото не ходех,просто се шляех по улиците...ей така...ххх
Момиче,осъзнай се и реши кое е най-добро за теб!!! Имате ли бъдеще??? Какво е направил той за теб,а какво си направила ти за него???

\:D/

die_die_my_darling_
11-27-2007, 20:16
като видя тема с такова заглавие и дълго писание написано на латиница от 12 годишен келеш и на мен ми иде да умра....

INF3RNO
11-27-2007, 20:48
edni o4i kato ne se vijdat se zabravqt.Napravi si smetka az kak se 4uvstvax kogato xodix s edno momi4e 3 godini i imeto i iskat da si izgrafiram dolu na xodiloto si da ne se vijda kato na nqkoi ciganin.Tq me sprq togava i slava bogum,4e be6e svqsna.3 godini i moje6e da produljim ama az ne iskax da se razdelim poneje tq ne be6e ot moq grad i ne se vijdaxme 4ak tolkova 4esto.V meseca po 15 dni da sme bili zaedno ina4e postoqnno s gsm-te na u6ite.Straxotno se razbiraxme prosto perfektno.Ama sled razdqlata mi kato ne se vijdaxme ne se tursexme i sega stana taka,4e se zabravixme.Dokato sq poslednata mi vruzka ot moq grad se vijdaxme 4uvaxme lele samo 8 meseca bqx s neq v perfiktni otno6eniq ina4e 1 godina bqxme zaedno. i ti kazvam ne mojax da q zabravq 2 godini.No sega q ignorirax ot vsqkude.Smenix sim karti kompaniqta si dori da ne se zasi4am s neq abe vsi4ko snimki vsi4ko izgorix i mi pomogna da q zabravq.Sq xi4 ne mi puka kude e s kogo e i kolko 4oveka sa v neq :P
Tva e ignorirai go tejko e noo
Ili za po lesno mu kaji da ne te tursi iska6 prosto da go zabravi6 obqsni mu go tova e!Poslu6ai me ot li4en opit znam tova

MiMcHeToOo
11-27-2007, 22:47
Не стига, че си нахална ами си и мазохист.. Човече спри се бе! Спри да му търсиш номерата и да го преследваш! Аз ако бях на негово място да съм те пребила просто! Другото което е.. Кат ти пише следващия път събери сили и го попитай кво прави по дяволите - първо ти казва не ми пиши после той почва! За кво се унижаваш така !?