View Full Version : къде, колко
desert_eagle
11-19-2007, 21:30
1-во, виждам че има такава тема (модераторите \:D/ ) искам просто да чуя повече.
Имате си приятел/ка, всичко както трябва, обаче когато искате да я поканите и дзън.. сещате се че ваще не зачитат личното пространство (стаята ви :-o ) и тя се сеща за същото когато и се иска да ви покани у тях.
По колко пъти седмично каните някого с успех.. разбирате ме :), и къде го правите?
pitan4icata
11-19-2007, 21:35
ami nie s pr mi go pravim predimno v nas i to kogato na6te gi nqma, v tqh o6te ne se e slu4ilo 6tot sa golqmo semeistvo i rqdko ostavame sami v tqh..
a ina4e sme si redovno po ka6tite :) no tva si zavisi ot horata ,semeistvoto(otno6enieto s roditelite), i vrazkata se pak pri seki 6te e razli4no
Impheatus
11-19-2007, 21:37
ако приятелският секс се брои...най-често в апартамента на братовчед ми...там има хора само 1 месец в годината и тва е зимната ваканция и края на лятната..
desert_eagle
11-19-2007, 21:53
хубаво е така да има свободно местенце когато ти се прииска.. :P
пффф в къщи като ги няма наще....ма винаги някой се изтърсва и става ЛЕЕЕЕЕКО конфузно :-D
samonervi
11-19-2007, 21:56
ами и в нас и в тях,когато няма никой.но повечето пъти усилваме звука на телевизора и пак си го правим,въпреки, че и техните са вкъщи.хората са измислили ключалки,райбери какво ли не....иначе винаги ще се намери някой който да влезе точно когато не трябва
sunkiss09
11-19-2007, 22:09
Харесва ми да го правя на различни места... у нас, у тях, навън абе общо взето където ни дойде възбудата :grin: :grin: :grin: ама то така си е най- хубаво няма спор. =; Преди по-често го правехме у приятеля ми, но в последно време аз съм домакинята :P И поне по 2 3 4 пъти на седмица мисля че е добре в нас и случайно ако събота и неделя няма никой в тях -сме там :-)
russianmafiaboss
11-19-2007, 22:35
най-често у нас
понякога у нея, и някои пъти, дори и с родителите и в съседната стая.... :-P
cherinka
11-19-2007, 23:22
В нас на дивана :?
DarkAngelOfHope
11-20-2007, 05:07
нямам тоя проблем с личното пространство :) мога да си я каня когато искам ... лятото се случва много често, в седмицата я пропуснем ден я не ... :)
ShokoladkaTa
11-20-2007, 06:46
и ние не се тревожим къде ще е .. когато наще ги няма той спи при мен в нас :-P а п0някога ходим в тях през деня ... 0нзи ден спах в тях нищо че баща му беше в др стая 8) а г0 правиме където ни се прииска ,на вилите ни..в колата .. на всякъде :P
rihannka
11-20-2007, 07:26
ние пък с приятеля ми винаги сме у тях в стаята му и не се притесняваме от нищо дори и техните да са в тях,защото те си знаят 4е не трябва да влизат и ако им трябва нещо викат по име и така.никога не влизат вътре като знаят 4е съм там :?
**EcKo**
11-20-2007, 07:44
В нас.Дали ще ги има наще или ги няма дреме ми.Фащали са ме 4-5 пъти и от тогава докат съм с момиче в мойта стая не влизат :D
az kato hodq pri nego , sme samichki v celq apartament - tei cheeeeeee :P :P :P :P kogato i kydeto ni se priiska :twisted: :twisted: :oops: :twisted: :twisted: pyk vkyshti shte e malko po-slojno , no i tuka shte go izmislim :P 8)
krem4et0
11-20-2007, 10:20
Гледаме да няма хора..у дома сексът е абсурд просто, а у тях става отвреме-навреме, но пък никога майка му не е нахълтвала......знае, че съм там и че сме се затворили..........какво друго да си мисли жената?
DanYyY_Obi4kam_te_milYyY
11-20-2007, 10:52
еми ние с моя fr си го правиме и в тях и в нас смисал наще предполагам се досещат,че не игареме на криеница ии не ни притесняват вобще :wink:
Dark_Angel_F
11-20-2007, 11:06
пффф в къщи като ги няма наще....ма винаги някой се изтърсва и става ЛЕЕЕЕЕКО конфузно :-D
М да бе леко питаш ли ме на мен кво ми е , когато баща ти или майка ти цъфне ..... Ще ти отговоря УМИРАМ ОТ СРАМ ( и бтв майак ти не е толко лоша колкото казваш).
Dark_Angel_F
11-20-2007, 11:08
А само да подчертая , че дори не правим секс .... Просто като додйе някой от техните ми е доста наудобно ... А у нас е абсурд по ред причини...
еее ми чи разбрани хора са нищо не казват...супер е дей спича :)
a1b1c1a1b1c1
11-20-2007, 17:27
Гледаме да няма хора..у дома сексът е абсурд просто, а у тях става отвреме-навреме, но пък никога майка му не е нахълтвала......знае, че съм там и че сме се затворили..........какво друго да си мисли жената?osven, che pravish svirki na sincheto mu :-x :evil:
JuS7^YourS
11-20-2007, 17:44
у нас само веднъж, вечно има някой тук, у тях повечко пъти, но има две други места, които са си редовните :)
The7omahawk
11-20-2007, 18:04
Наще са доста печени и само трябва да звънна или предупредя, че с жената ще сме в нас - или ги няма изобщо или казват едно здрасти като влеземе в апартамента и това е :---) А когато в тях няма никой също има посещаемост :)
Ми аз си живея с майка ми и тя са връща в 6 от работа ... прави си сметката :D
Rysa_Kykla
11-20-2007, 18:27
1-во, виждам че има такава тема (модераторите \:D/ ) искам просто да чуя повече.
Имате си приятел/ка, всичко както трябва, обаче когато искате да я поканите и дзън.. сещате се че ваще не зачитат личното пространство (стаята ви :-o ) и тя се сеща за същото когато и се иска да ви покани у тях.
По колко пъти седмично каните някого с успех.. разбирате ме :), и къде го правите?
амииииииии при нас винаги има терен :---)
Insatiable
11-21-2007, 14:59
По-често у тях, когато е сам. Рядко у нас. Иначе през лятото къде ли не навън... :)