Влез

View Full Version : как да я заговоря?

djtartorg
11-19-2007, 21:35
Харесвам си едно момиче, в едно училище сме, но не се познаваме лично...мяркам е чат пат по коридорите на ден по 1 път.Какво да кажа за да я заговоря но да не изглжедам като идиот?

Blab
11-19-2007, 21:37
Плюеш ли като говориш?
Тогава как един говорещ човек "изглежда като идиот"?

bloodranger
11-19-2007, 21:53
Плюеш ли като говориш?
Тогава как един говорещ човек "изглежда като идиот"?
като говори идиотщини :-D

Presley
11-19-2007, 21:59
Просто се опитай да премахнеш притеснението :D !Предполагам,че то те спира.Ако не се държиш като идиот,няма да иэглеждаш като такъв :D !Просто отиди при нея,питай я как се каэва,покани я на кафе след училище...абе нещо такова.Или ако тооолкова се притесняваш първо эапочни да и се усмихваш от раэстояние. :D

bloodranger
11-19-2007, 22:02
Просто се опитай да премахнеш притеснението :D !Предполагам,че то те спира.Ако не се държиш като идиот,няма да иэглеждаш като такъв :D !Просто отиди при нея,питай я как се каэва,покани я на кафе след училище...абе нещо такова.Или ако тооолкова се притесняваш първо эапочни да и се усмихваш от раэстояние. :D
аз 4есно мноо бих се притеснил ако някой земе ми са усмихва по коридора (просто българина не е свикнал)
П.С. :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

NaSkO_
11-19-2007, 23:42
Otivash do neq padash prebivash se i kazvash --- Izvinqvai dobre li si :D

Jus7m3
11-20-2007, 01:08
Поискай и огънче в междучасието :)

d3chu
11-20-2007, 01:16
Поискай и огънче в междучасието :)

ako ne pu6i?

pitai e dali iska da i kupi6 bani4ka s boza z GOLEmoto Mejdo4asie :)

Roko123
11-20-2007, 06:31
omg kvi mu govorite na mom4eto be?! ave pi4 prosto si tarsi6 vrazki nqkoi det q poznava ili poznava neina fr zapoznavate se ili s neq ili s fr i...posle kara6 frienda i da vi zapoznae.... kato 6e si tragva i kaji 4e mn ti e haresalo kompaniqta i i bi se nadqval utre da se vidite edi kade si v edi kolko si 4asa i si tip top :grin:

slun4evo
11-20-2007, 07:48
Ами отиваш при нея и и казваш нещо от рода на:Здравей, забелязах, че си много сладка, искаш ли да се запознаем? Мисля че това е достатъчно след това ще се заговорите, ще си размените скайп и така.Няма как да изглеждаш като идиот разбери го.Сигурна съм, че ще и хареса твоето отделено внимание. :) и Успех!

rgddfgd
11-20-2007, 13:49
ами ако каже НЕ ИСКАМ?!?! :razz: :razz: базикам се...ми и аз така мисля.Поздравявай я запознайте се,поискаи и Skype,покани я някъде...така ще стане 8)

Samotno_Angel4e
11-20-2007, 14:04
Em li4no nz...NO spored men ne e metodat da se udari6 v neq...Nai-mnogo da q sabori6 ili udari6...Prosto varvi i se zapoznai...Moje pak i tq da te xaresva...
Btw ti ot kade si???

kasiopea
11-20-2007, 14:21
Не съм много запозната с тези неща. Може би и на мен ми трябва съвет как да заговоря един пич, който ми каза, че ме харесва и избяга, намига ми, усмихва ми се, направо изглежда, че е хлътнал по мен, но имам притеснения. Не е лош, но ми писна само с мимики и жестове да ми показва, че ме харесва.
Значи като я видиш й викаш да спре за малко /''Извинете, ще може ли за секунда?'' или нещо от сорта/.Държиш се любезно, казваш й здрасти, питаш я на колко е и как се казва. Казвай й довиждане, дано пак се засечем или нещо подобно. Ама опитай да си възпитан, да не се почесваш много или пък да се оплиташ в думите си, гледай да я гледаш в очите, усмихвай се. Успех с мацето! :P

vladimir4o
11-20-2007, 15:04
Най-лесно е да накараш някой общ приятел да ви запознае, или ако се познавате ще го накараш да направи така, че да се заговорите. Или пък ако си луд колкото мен, ше отидеш и направо ше я заговориш! \:D/ \:D/

moon_flower
11-20-2007, 15:57
Заговори я за нещо,което засяга и двама ви-примерно,нещо за учлището илиии нещо за някож ваш общ познат.Разучи от какво се интересува,за да я впечетлиш. :)

lyyly
11-20-2007, 17:30
Просто накарай някой ваш общ познат (ако има такъв) да ви запознае и после ще се опиташ да я заговориш.Но деиствай смело не се притиснявай и дано нещо стане :wink:

white_chik
11-20-2007, 18:26
Ами следващия път като я видиш я спираш и й казваш първото,което ти дойде наум"Хей,май не се познаваме,аз съм.....искаш ли някой път да отидам на кафе".Не се притеснявай,ако не опиташ много ще се ядосваш

eclipseee
11-20-2007, 19:03
И вие ги казахте едни директни, ми ако се стресне момичето. Аз давам вариант спираш я и :"Хей струваш ми се позната, как се казваш" "аа не си тази за която те мислех но нищо, аз съм..." еди кой си и така :)

Freaky_boy
11-20-2007, 19:10
Пич и аз имах същия проблем с една осмокласничка(аз съм 7 клас) но един ден просто отидох при нея и и казах здрасти ...и така няколко пъти и казвах здрасти накрая се запознах с нея,почнах да я питам какви часове има,после почнахме да си говорим и за др неща и сега сме заедно :)

LoveHim
11-20-2007, 21:20
zdravei kak si az sam ... a ti ?

vilqnamm
11-21-2007, 21:25
Харесвам си едно момиче, в едно училище сме, но не се познаваме лично...мяркам е чат пат по коридорите на ден по 1 път.Какво да кажа за да я заговоря но да не изглжедам като идиот?
Zdr! Az sum momi4e i mnogo dobre razbiram kuv ti e problema, za6toto sum minala prez su6tata situaciq. Edno 6te ti kaja-otivai i se zapoznai s momi4eto i ne si gubi vremeto, predi da e stanalo kusno. Dali 4rez ob6t priqtel ili ne6to podobno-v na4aloto moje da si kajete po edno zdrasti, a posle i ne6to pove4e, to vsi4ko 6te si doide. I vuob6te ne se pritesnqvai, ako ne stane- zdrave da e , 6te q zabravi6, 6te doide nova, koqto 6te si zaslujava i t.n. 4ao i Uspeh