View Full Version : не е честно!!!
Така, искам да се оплача от класната си! Ужасна е сега ще ви кажа и защо! Винаги е харесвала едни ученици и винаги се съобразявала с техните искания. Преди не го забелязвах много но днес ми дойде до гуша направо! Имаме час при нея и тя решава да ни размести, отначалото на годината се бяхме разпределили приятелски и тя явно реши че говорим, което не се отнася за мен и моите приателки. Размести почти целия клас, естествено без нейните любимци, заради които ние ще страдаме. Сложи ме при най-големият ми враг - отвратително момиче, просто не мога да я гледам, не мога да я понасям, скапаната пушачка. Класната много добре знае че не я понасям а нарочно ме сложи при нея. На всичкото отгоре съм обградена от приятелите на тва изчадие, пред мен, зад мен, ужассссссссс. Всичките ми приятели за през една редица от мен. Интересното е че аз нито съм говорила в час преди с мойта най - добра приятелка нито нищо лошо не съм направила. Уча си редовно, слушам какво ми говорят в час учителите. Накрая като я попитах защо ме е разместила от приятелите си и ме сложила сама в онази групичка (дето всяко голямо междучасие ходи да пуши зад даскало) класната ми отговори "Я стига си ми капризничила, утре искам да говоря с майка ти за твоите претенции", направо не издържах и се разплаках, а класната ни си тръгна и не се обърна даже. Просто и сега като пиша едва се сдържам да не заплача. Чуда се защо е толкова нечестна спрямо мен? Мога да пиша още много подобни неща, но да не ви отнемам много време, та казвайте сега имате ли същия проблем?
Не, нямам същия проблем, но съм се сблъсквала с това... отношение.(а сега с въпросният преподавател си разменяме книжки, имейли, усмивки...)
Трябва да си извоюваш уважението й!Не да си мълчиш свита кротичко в ъгъла.Изразявай мнение, изказвай исканията си!Тихите води не са на почит, мога да ти кажа.
Предполагам, че сте малки още, може би наказателно разместени... Ще мине.Седни до приятелката си, ако щеш говори с "най-големия си враг", вероятно и тя не умира от желание да делите един чин.
Оле ужас аз акоимах такава класна .. незнам .. бих се преместила може би .. или бих споделила с родители ми ... Добре че моита е супер добра няма предрасъдаци към едни или други .... =D>
Ако е класен пак ли се отнася за нас темата ми класня ми е тъп като гъз!
No_Limit
11-20-2007, 11:56
В 9-ти клас имахме класен който ни разделяше на : хора първа ръка и хора втора , трета и четвърта ръка . Хора първа ръка бяха тея които му лижеха задника , за тях бяха шестиците ,извиняваше отцъствията им , когато не бяха подготвени за контролните не правеха и т.н ,а другите сърбаха чорбата :-x Тоя идиот се казва МИЛКО ШЕЙТАНОВ !
MiSs_DioR_CheRiE
11-20-2007, 12:23
Споко мойта ако знае6 ква направо няма да реве6 ами не знам какво ... тя ни разпределя по такива които и лижат задника и по такива които си отстояват позицията (които мрази) ... и понеже мен ме мрази седа до една смотла , всеки 4ас ме изпитва на дъската и ми се кара 6то съм си мръднала ръката в 4ас ... ама аз мн се карам с нея и така ми олеква :grin: :grin: а колкото до твоя проблем просто си пи6и бележки с твоите фр и не обръ6тай внимание на оная другата
HePeAJIeH
11-20-2007, 12:37
"Приятелите си дръж близо враговете още по-близо" Явно няма да можеш да седиш с приятелите си.Колкото и да ти е неприятно ще трябва да се сприятелиш с групичката която толкова много ненавиждаш защото ако и те изпитват омраза към теб ти ще си им наблизо за да си я излеят на теб а ти ще им бъдеш много наблизо.Намери най-дипломатичното решение-сприятели се с тях или говори с класната си (но доклкото разбрах тя не раздава справедливост всекиму)
ПП Относно пушачите-не виждам защо толкова ги мразиш.Аз лично не пуща но познавам хора които пушат или са пушили и от повечето от тях съм останал с добро впечатление.Това че ти си попаднала на гадни пушачи не означава че всички са такива! Лек ден! :wink:
Antonnnn
11-20-2007, 12:41
Principno moita klasna e gotina jenica,ama mai navliza v kriti4eskata i n mi lazi po nervite naposleduk
sasha_90
11-20-2007, 13:09
Да,харесва ми-като човек и като учителка.Страхотна е. :)
Violenza
11-20-2007, 13:17
Най мразя когато някоя си има любимци.. то тогава и оценките се променят.. лично съм имала таква учителка.
В стария ми клас едно момиче, майка й беше приятелка с учителката... т'ва момиче на контролните дори и да е за 3-4 оная пак му пишеше 6.. а на мен примерно се заяждаше за всяко едно число! е т'ва страшно много ме вбесяваше, но зависеше най-важната ми оценка точно от нея и зат'ва гледах да не си създавам излишни спорове с нея..
LitTlE_BeBsIiI
11-20-2007, 15:02
"ot priqtelite na tova iz4adie"....hahahahahaha ne ne 6te se pr1snaaaaaaaaaaa :))))))))))))))) Prosto si sqdai do kogoto si iska6 po vreme na drygite 4asove,a samo kogato imate pri klasnata,tam k1deto te e slojila.Nie vinagi taka pravim :)
ArTanDra
11-21-2007, 16:32
Предлагам ти да и направиш напук! Кажи на родителите си какво е станало , за какво сте се сдърпали с учителката! Тя даже ще остане изненадана , че идват родители и така ще те премести където ти кажеш , а ако не го направи не се притеснявай винаги има дирекция ... отиваш с родител и пак ще стане на твоята , а на даскала наказание ;)...
ТЪРСЕТЕ СИ ПРАВАТА , а щом си изпълняваш задълженията като ученичка не виждам никакъв проблем!
Devilkin
11-22-2007, 17:13
Е как хем са ви разместили всички, хем твоите приятелки са останали заедно?
Обръщаш внимание на много дребни неща и се ядосваш точно за глупости. Ще изтърпиш 40мин да мине часа и оттам нататък си свободна да седиш, където си поискаш.
мойта класна е пълна путка (с извинение) жената ламти само за тия дето мама и татко дават пари за да купи тя уредба :-x
XeS-GirL
11-22-2007, 18:52
Значи... аз вече втора година уча в Строителния в Бургас. На първия учебен ден в 8-и клас разбрахме, че класният ни е мъж(първото което е), а аз честно казано бях леко резервирана към ръководителите мъже... Но наш'те ми казваха, че те били по-пекани пък и супер много си държали на класовете... Друг път!!! ](*,) Изкарахме почти целия първи срок с тоя класен и за тия няколко месеца разбрахме, че е алкохолик... Редовно закъсняваше и целия клас го ебаваше на поразия, че не се къпел със седмици... на метри от него вонеше на алкохол, изглеждаше супер запуснат и гнусен! И така един ден явно разбрал, че директора го нарочил за уволнение заради тия редовни закъснения за часовете и заради това, че по някакъв си начин успя да изгори "без да иска" много важни медицински документи на хора от класа... и много други провинения, които не ни станаха много ясни... :neutral: Та влезе този ден в час по английски(той е преподавател по английски в нашата гимназия и в СУ Бургас) и всичко почна нормално... В един момент тоя като се нервира, стана почна да блъска дневника, извинителните бележки по бюрото, разрева се, крещеше, че най-сетне сме успяли да го изгоним и че сигурно сме доволни... :? Почна да обикаля между чиновете и разказваше през сълзи(видимо неспокоен) как някое момиче от класа се било обадило в инспектората в София и казало, че класния се свалял с едно от другите момичета... Ааа да ви кажа, че явно беше нарочил мен за тая роля... :-s И застана до моя чин след като обиколи всички останали с думите: "На теб какво съм ти направил?", отвърнах: "Нищо!" Той ми каза, че баща ми бил ходил в даскало да го търси, за да го бие... :razz: Не можах да повярвам просто... В крайна сметка отговорниците на класа направиха молба с приложена към нея подписка, че не искаме да го гонят и искаме да ни остане класен(всичко това по негова заповед). Директора обаче каза, че всичко било измишлиотини и че даскала явно е влязал в часа приятно почерпен и не знаел какво прави... Успокоиха ме, че няма проблем(аз супер много се бях разтройла от случващото се)... И все пак като всяка хубава приказка и тази имаше хубав край: Дойде патрулка полицаи пред даскало, отведоха го т'ва пиянде, разрешиха ни да не влизаме в часовете му без да ни пишат отсъствия... И слава Богу сегашната ни класна ръководителка е много яка и много ни сплотява като колектив!!! Благодаря й за което! ;-)
white_chik
11-23-2007, 07:44
Мойта класна много ми се кефи и винаги ме дава за примерне не за друго,а защото съм натегачка.Тя определено няма любимци и е супер як и точен човек,ама моя клас си е ебати кофата и може някои съученици да не я харесват,но нямат основание.
Мойта класна определено няма любимци
:razz: вярвай си
В 9-ти клас имахме класен който ни разделяше на : хора първа ръка и хора втора , трета и четвърта ръка . Хора първа ръка бяха тея които му лижеха задника , за тях бяха шестиците ,извиняваше отцъствията им , когато не бяха подготвени за контролните не правеха и т.н ,а другите сърбаха чорбата :-x Тоя идиот се казва МИЛКО ШЕЙТАНОВ !
:shock: тоя не е в ред
Абе наща ни е наредила момче -момиче ии все като се разместиме ни се кара,обаче ние не се отказваме..ии оня ден се размести целия клас,и до мен седна едно момиче и тя размести само нас.... :-x ебаси нечестното..мн ме изнерви :D
ThunderGoddess
11-24-2007, 11:58
Нямам подобен проблем и много се кефя на класния ми. Моя съвет към автора на темата е да се премести да си сяда където иска и да не се мести от мястото си. Класната нищо не може да направи. Трябва да и се каже - не искам да се местя, там не ми харесва и не ми пука вие кво правите и мислите да правите. Имам една съученичка - ей, много устато момиче, разбирате ли. Винаги я местят, щото със всички си намира приказка в час и като й казват да се измести да сяда отзад сама, без никой около нея и вика. Абе, ша сядам там. Сядайте Вие като толкова ви харесва :)