View Full Version : Размерът на срамните устни...
peerlesssweaty
11-20-2007, 14:50
pritesnqva me razmera na sramnite mi ystni i iskam da popitam vuzmojno li e da se namali bez xir operaciq :?: :( naistina mn se pritesnqvam o molq za suvet ;(
bulgarche
11-20-2007, 14:54
Не мисля че има за какво да се притесняваш. Чел съм, че "по-големите срамни устни" (каквото и да означава това) са по-възбуждащи и предпочитани от мъжете, както големите гърди или жените, които харесват по-големите пениси.
bany_land
11-20-2007, 15:15
moite sa6to sa po-golemi samo 4e malkite sramni ustni iztar4at nad golemite spokoino i az se pritesbqvah no e ne6to normalno i povqrvai mi majete gi obujavat ;)
moite sa6to sa po-golemi samo 4e malkite sramni ustni iztar4at nad golemite spokoino i az se pritesbqvah no e ne6to normalno i povqrvai mi majete gi obujavat ;)
i moite sa takiva, predi i az se pritesnqvah,no sega vijdam 4e ne e imalo smisal. priqtelq mi obojava takiva i mn pati e kazval 4e putka s malki sramni ustni mu e sku4na :-D "samo edna dupka i ni6to drugo!!!" sega momi4etata s malki sramni ustni da ne se obijdat vse pak ima mom4eta za vsi4ko....
Обужавам, големите срамни устни ! :oops: \:D/
Мн ясно че големите са по добре ... такива големи,нежни и сочни... само да ги разцелуваш :-)
bihte li se yto4nili samo kakvo to4no razbirate pod gol stamni ysni nezn za men vsi4ko suzdadeno ot prirodata si e v granitsite na normalnoto no puk li4no na men ne mi zvy4i dobre da sa nqkvi super gol i provisnali tui de edno e da e gol dr e da visi do kolenete :(
samonervi
11-21-2007, 02:46
Хич не се притеснявай.Всеки човек е различен и има много като теб.Споко :-D
KAKASHI SENSEI
11-21-2007, 04:44
всички имаме различни имунни системи така че всичките сме различни :smt069 :smt069 :smt067 :smt067 :-| :smt016 :smt042 :smt089
какши-сан, какви са тия имунни системи??????
HagpycaH
11-21-2007, 08:36
Ти си откачена аз се кефя на големите срамни устни много вазбуждащо действат.
всички имаме различни имунни системи така че всичките сме различни :smt069 :smt069 :smt067 :smt067 :-| :smt016 :smt042 :smt089
OMG!!! :lol: Къв си ти бе?
Апф, Какаши... :lol:
Много детски гледаш
абе няа смисъл да се прави проблем от това....ако е секс за един път никой няма да ти ги гледа кви са а ако ходиш с някой сериозно пак се му е тая ако изпитва нещо даже ще му харесат...спок
partychild
11-21-2007, 13:11
Не се притеснявай от големината ..щом те обича ще харесва всичко в тебе , а и както виждаш повечето харесват големите срамни устни... ;-)
За всяко момиче е индивидуално, така че няма от какво да се притесняваш.
__PoLi_TrG__
11-25-2007, 16:51
+2