PDA

View Full Version : може ли?

babygirl1
11-20-2007, 19:03
възможна ли е бременност, когато няколко дни след акт (с предпазни средства и без да са усетени гафове) си идва нормален цикъл на датата, но следващия месец не идва въобще-без симптоми на бременност (гадене,повръщане,болящи гърди,напълняване,голям апетит,болки в корема и кръста..).Знам за цветна бременност, но при нея не трябва ли да е по различен цикъла а и да доиде и следващите 1-2 месеца :?: :?: :?: моля ви пуснете мнения :-k

Quasar
11-20-2007, 19:13
оф стига бе...бременна тя...и тия симптоми се проявяват след повече от месец...ще ти доде споко

vaniLL
11-20-2007, 19:18
zashto vmesto da puskash temi i da se pritensqvahs da ne idesh do aptekata da si kupish edin "Sure check"za 3i 50 i da ne mirqsash
p.s spored mene nisho ti nqma , ama ne sym dqdo gospod :) 8)

Dark_Angel_F
11-20-2007, 19:18
Ами тука да не сме гадатели.....Купи си тест 3 лева е един...

russianmafiaboss
11-20-2007, 19:21
оф стига бе...бременна тя...и тия симптоми се проявяват след повече от месец...ще ти доде споко
+3

partychild
11-20-2007, 19:42
Просто ти прескача цикъла ... нищо страшно щом не е имало гафове ;-)

Schneeflocke
11-20-2007, 19:58
zashto vmesto da puskash temi i da se pritensqvahs da ne idesh do aptekata da si kupish edin "Sure check"za 3i 50 i da ne mirqsash
p.s spored mene nisho ti nqma , ama ne sym dqdo gospod :) 8)
2 и 80 е тестчето, ама така е по-приятно - виж колко много хора й обърнаха внимание и разбраха, че съществува...

Made_of_Pain
11-20-2007, 20:01
Oтчайвате ме... =|

fiama
11-21-2007, 07:06
Да разбираме ли, че между последната ти менструация и сегашното ти закъснение не си правила секс без предпазни средства или въобще не си правила секс? Ако е така- няма за какво да се тревожиш- бременност е невъзможна!

Wrathchild
11-21-2007, 08:59
Ама чакай сега... ти между двете менструации правила ли си секс? И ако си използвали ли сте предпазни средства? Все пак уточнявай, защото тези неща имат значение.
Ако сте се предпазвали няма от въздуха да забременееш, понякога се случва да прескочи...

babygirl1
11-21-2007, 18:18
значи мс за коментарчетата,а секс не съм правила след последната менструацеия-смисал след като праих (с предпазни средства) и си доиде след 6 дена както трябваше ама от тогава поиче не е идвало а мина поиче от месец и половина даже, а за теста ся не мога да си купя щото съм от малък град и купя ли си значи всички ще разберат а не бих искала.А също искам да питам по принцип при цветната бременност може ли да дойде само първия месец а не както казват първите 2-3 месеца :)

Quasar
11-21-2007, 19:44
НЕ СИ БРЕМЕННА БЕ...или да ти го напиша буква по буква...щом ти е идвало и не си правила секс след тва от въздуха ли ще забременееш :-x

HagpycaH
11-22-2007, 09:06
Знаеш ли кво бременна си носиш близначки Лили и Деси ти си много ама много пр*ста земи малко си обогати умствения багаж че си за някой публичен дом спрях да влизам в форума понеже ми писна от таквиа като теб които ме отчайват от живота с т*пите си въпроси на които едно лапе в 5-ти клас щи отговори.

Homunuculus
11-22-2007, 09:10
НЕ СИ БРЕМЕННА БЕ...или да ти го напиша буква по буква...щом ти е идвало и не си правила секс след тва от въздуха ли ще забременееш :-x

А не е !? Че ти пък от де знайш ?! :-P Може някое непорочно зачатие да е станало :-s

alkobalko
11-22-2007, 10:36
Щом ти е дошло нормално, няма защо да се притесняваш. А най-лесно е да си купиш един тест и да разбереш.

fiama
11-22-2007, 13:49
значи мс за коментарчетата,а секс не съм правила след последната менструацеия-смисал след като праих (с предпазни средства) и си доиде след 6 дена както трябваше ама от тогава поиче не е идвало а мина поиче от месец и половина даже, а за теста ся не мога да си купя щото съм от малък град и купя ли си значи всички ще разберат а не бих искала.А също искам да питам по принцип при цветната бременност може ли да дойде само първия месец а не както казват първите 2-3 месеца

Няма шанс да си бременна. От колко време имаш цикъл? Ако е по-малко от 2-3 години, още е нередовн и е нормално да ти закъснява. Ако обаче имаш редовен цикъл, добре е да поветиш гинеколог, да не би да имаш хормонален проблем или някоя киста

Kras4eto_lp
11-22-2007, 14:48
Симптомите за бременност се появяват след третия месец...щом се притесняваш си купи тест и готово :P

babygirl1
11-22-2007, 18:26
начи цикала ми е от 3 год и няколколко месеца и в началото прескачаше но после стана горе-долу редовен (+-2-3 дена) :wink: а за тез дето си мислят че нямам ни най-малко понятие за какво става дума ще им кажа че ми е доста ясно как стоят нещата и съм сигурна че зная повече от доста от тях обаче никаде не намерих отг на въпроса дали при цветна бременност може да ти "дойде" само 1 месец ей така за инфото да знам ама отново никои не е отговорил :!: А в крайна сметка нали за тва е сайта да са пита а на който не му харесва да не влиза или поне да не пише по "тъпите теми" :-x , а на останалите благодаря за мнението :wink: