PDA

View Full Version : Да призная ли чувствата си?

hoobastank
11-20-2007, 22:00
na 18 godini sam ot warna i imam problem.Wliuben sam w nai dobrata si frendka :smt008 s neq se poznawame ot 10 godini , nikoga ne sme bili w edin klas prosto w obshto selo , w obsht grad , i sq mi e best frend..Predi wreme tq mi prizna 4e kato malka me e hareswala i togawa sa naduhah da si priznaq ,no kato se zamislq sqkash po dobre da si traq , zashtoto q uwajawam adski mnogo , tq znae nai golemite mi taini koito daje ne sam spodelql s nashte ili s drugi averi neznm neznm :( Ta iskah da popitam kakwo bihte naprawili wie i ima li drugi hora s podobni slu4ai.W kraina smetka az mislq da si zamul4a otnosno 4uwstwata mi kym neq no..chowek nikoga ne znae kakwo shte mu se sluchi i dali to nqma da preoburne jiwota mu. :-s

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

rockstar
11-20-2007, 22:18
emi pich..jelaq ti uspeh kfoto i da izmislish ;-)

stefko89
11-20-2007, 22:18
prosto i spodeli 4e izpitva6 ne6to kam neq i dori tq da ne izpitva ni6to prosti i priznai bez da se strahuva6 obqsni i ne6tata :::

samonervi
11-20-2007, 23:11
Както написах в една друга тема.Връзката между приятели е най - готина.С моя приятел сме заедно от 8 месеца,познавахме се от 5 години,всичко съм споделяла с него и той с мен,никой не вярваше ,че ще се получи нещо от нашата връзка ама ето изкарахме досега и се обичаме още.Пробай...кажи и какво изпитваш или по - добре нищо не и казвай,а докато си говорите някой път я целуни и я остави да помисли известно време над това което е станало.И после поговорете за целувката.И така ще се наредят нещата

koalka
11-21-2007, 07:33
Не бързай да й споделяш нищо...Изчакай да видиш какви ще са чувствата ти, опитай се да я забравиш, да не гледаш на нея по този начин.Ако не стане, въпреки че си се опитал - признай й чувствата си, пък каквото стане.Ти вече не гледаш на нея като само приятелка...така и така.