PDA

View Full Version : Външният вид

drozila
11-21-2007, 06:51
za6to e ot tolkova golqmo zna4enie vun6niq vid na daden 4ovek za da razberete dali iskate da budete s nego? ako nqma perfektna viziq nestava taka li? za6toto dne6no vreme e to4no taka, vseki trqbva da robyva na modata, za da bude zavelqzan! i pitam az za6to stignahme do tuk?
заглавието на темата трябва да е на кирилица!
модерирано от devil_girls_
T.1.от правилата на форума!

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!

`Death`Whore``
11-21-2007, 06:55
Момиче, я се освести. Човек търси добра днк за децата си, нормално е да гледа външния вид до някаква степен. Ти се опитай да покажеш качества и може да те харесат и заради тях. Аз не се оплаквам, че са ме харесали заради външния вид, защото за да задържиш вниманието, е нужно доста повече.

drozila
11-21-2007, 07:03
:?: za6to re6i 4e govorq za sebe si, ne e taka, puk i ne me razba, vuprosa mi e za6to vsi4ki gledat vun6niq vid v sms. drehite- tova kolko sa skupi i na koq marka sa, tuka ne tursi6 dnk, a razmera na joba mu. az nqmam problem s vun6nostta, no imam priqteli koito ne mogat da si pozvolq da si vzemat dunki pr. ot po 100 lv. za da sa po posledna moda i da se haresvam na dr. molq vi kogato 4etete, vlagaite malko pove4e akul v tova koeto pi6e

`Death`Whore``
11-21-2007, 07:06
Малката, не се опитвай да ми кажеш, че не мисля, когато пиша, или че не влагам смисъл в написаното. В крайна сметка на теб какво ти пука дали някой гледа парите или не? Нали ти не си такава? Спри да мислиш по подобни екзистенциални въпроси и си гледай училището.

stealthyGirl
11-21-2007, 07:10
:?: za6to re6i 4e govorq za sebe si, ne e taka, puk i ne me razba, vuprosa mi e za6to vsi4ki gledat vun6niq vid v sms. drehite- tova kolko sa skupi i na koq marka sa, tuka ne tursi6 dnk, a razmera na joba mu. az nqmam problem s vun6nostta, no imam priqteli koito ne mogat da si pozvolq da si vzemat dunki pr. ot po 100 lv. za da sa po posledna moda i da se haresvam na dr. molq vi kogato 4etete, vlagaite malko pove4e akul v tova koeto pi6eЕ, щом това имаш предвид аз пък ще ти кажа, че рядко има ТАКОВА голямо значениее.. (освен, ако човека е супер неподдържан, но това не включва дрехите..) :P

Едит: Пък и аз си мисля, че дънките от 50лв. не са чак толкова лоши.. (аз само такива имам де.. от 100 са за хора с излишни парички 8-) )

drozila
11-21-2007, 07:12
ami puka mi za6toto, dosta ot priqtelite mi ne sa v tova oplojenie, puk i ne sa samo te. puka mi za6toto trqq dne6no vreme da polagame tolkova mnogo za da zdobiem s pone edin priqte, puk da ne govorim za ne6to pove4e. znam za6toto sam bila v tova polojenie i zanm kakvo e, no vseki ima vuzmijnostta koqto az imah za promeni tova. i sega ili ima6 pari ili nqma6 priqteli!

`Death`Whore``
11-21-2007, 07:13
Какво полагаш, за да се сдобиеш с приятели? 8-)

stealthyGirl
11-21-2007, 07:17
i sega ili ima6 pari ili nqma6 priqteli!То излезе, че наемаш приятели... Ама не е така ;) Аз имам поне 10.. (не всички са истински де 8-) )и не съм ги спечелила с външен вид определено!

П.П.Аз си се обличам хубаво и без да давам безрасъдни пари..

Абе ти сигурно си от София.. там и така може да става, нз :-D Ама на "на село" ми се струва по-различно :P

stealthyGirl
11-21-2007, 07:19
Какво полагаш, за да се сдобиеш с приятели? 8-)по 5-10лв. на седмица "полага" в касата на приятелството ;) :lol:

CrazyWitch
11-21-2007, 07:22
Аз не мисля, че трябва да робува на модата. Може да си е индивидуален и пак да направи впечатление. Точно тогава се прави най-голямо впечатление де.
А за външноста си мисля, че е нужно поне подържането...

slun4evo
11-21-2007, 08:19
Нали знаеш, по дрехите посрещат, по ума изпращат.Не е задължително да си перфектния, но горе долу да се поддържаш.Мисля, че няма нищо лошо в това да се стремим да изглеждаме добре.Стигнахме до тук, защото живеем в свят, където парите и външноста са най-важни.И сами си го направихме такъв. :)

w3s7_s1d3_b01
11-21-2007, 09:27
men mi e prez *** kak se e oblqklo edno momi4e (e ne moje da e kat nekav klo6ar) ama vse pak i trq e na krak s modata no i tva nee nai vajnoto :PP

Wrathchild
11-21-2007, 09:33
Е ти ме уби...
То ако човек няма грам вкус и дрехите по 200 лева няма да го спасят... и пак ще изглежда зле.
Пък и що мене примерно никога не са ме питали колко пари ми струват дрехите :D

Seducti0n
11-21-2007, 12:11
Не е задължително да си облечен по последен писък на модата за да изглеждаш добре.Подържай добър външен вид заради самата себе си, а не заради околните.

Първото впечатление винаги,идва от визията...всеки може да се захласне по теб,да се възхити на това колко добре изглеждаш,обаче ако си някакво куха лейка...няма никакъв смисъл от външните ти качества... :wink:

tItEufFf
11-21-2007, 12:25
По принцип визията е много важна (но не най-важната)...
Като видиш един човек ти първо виждаш визията му, следователно това е първото ти впечатление... Аз не вярвам на хората, които казват, че не гледат по външния вид...Това си е почти невъзможно.. Ако видиш момче/момиче с петно на блузата разбраш, че е мърлява...ако е с мазна коса - лоша хигиена, ако е фешян примерно...ако не харесваш фешъните едва ли ще ти харесва....
Не знам...тфа са мойте разсъждения, може и да не съм права, но така мсиля :!:

Violenza
11-21-2007, 13:38
не ти е ясен въпроса
първо говориш "за да бъдете с него" ..гаджета?
после говориш за приятелство
има огромна разлика

Slave4You
11-21-2007, 14:53
Ми за това за визията-наистина че гледаме добре-поддържани хора, но за това за модата определено не съм съгласна;) За това има различни видове хора с различни стилове за да харесват различните хора около тях.

JuS7^YourS
11-21-2007, 17:53
Не е задължително да си облечен по последен писък на модата за да изглеждаш добре.Подържай добър външен вид заради самата себе си, а не заради околните.

Първото впечатление винаги,идва от визията...всеки може да се захласне по теб,да се възхити на това колко добре изглеждаш,обаче ако си някакво куха лейка...няма никакъв смисъл от външните ти качества...

Много е хубаво да видиш красиво момче или момиче, дето се е облякло с вкус и всичко по него му отива. Външният му вид те предразполага, но идва и момента, в който то започва да ти говори.....и вече се разбира кой какъв е. Но изобщо не съм съгласна с авторката на темата, че за да имаш приятели, трябва да си облечен само със скъпи и маркови дрешки :-k

JuS7^YourS
11-21-2007, 17:55

Първото впечатление винаги,идва от визията...всеки може да се захласне по теб,да се възхити на това колко добре изглеждаш,обаче ако си някакво куха лейка...няма никакъв смисъл от външните ти качества...

Много е хубаво да видиш красиво момче или момиче, дето се е облякло с вкус и всичко по него му отива. Външният му вид те предразполага, но идва и момента, в който то започва да ти говори.....и вече се разбира кой какъв е. Но изобщо не съм съгласна с авторката на темата, че за да имаш приятели, трябва да си облечен само със скъпи и маркови дрешки :-k

fiama
11-21-2007, 19:11
Първото, което виждаме в един човек е неговата външност. Все пак за да си с даден човек, трябва да те привлече външността му. Но това е само в началото. После, ако отсрещният не ти се покаже човек с характер и качества, които цениш, определено не би е спечелил за дълго. Било то за приятел или връзка. Мисленето, че външността е от първостепено значение е доста повърхностно и необосновано. нали знаеш поговорката:"По дрехите посрещат, по ума изпращат".