PDA

View Full Version : вчера правих секс ама нещо ни ми харесъ

mila_kostadinova
11-21-2007, 11:21
значи имам гаджи той малко и той кът мен хамав ама как да е. начи той си го пъхна нали в путчицата ми амъ по ино времи зе да ми влиза много навътри и ма заболя. после накрая зе че излези на края на актъ някфа бяла течнос такавъ и само от путката ми тичеше и съ чудя како е туй. :?
Редактирано от ЦвЕтИт0-11-та т. :!:

stefity
11-21-2007, 11:28
Тцтцтццтц еййй бахму майката,тука вече секи гледа как да го запълни тоя готин форум с глупости!!!Аве хора,или по точно пишлемета и сякви др олигофрени вие др работа нямате ли ве,или просто ги пишете тия глупости за да ви обърне някой внимание?! #-o Да пази Господ от такива изроди!!! ](*,) :smt097 :smt067

mila_kostadinova
11-21-2007, 11:30
Тцтцтццтц еййй бахму майката,тука вече секи гледа как да го запълни тоя готин форум с глупости!!!Аве хора,или по точно пишлемета и сякви др олигофрени вие др работа нямате ли ве,или просто ги пишете тия глупости за да ви обърне някой внимание?! #-o Да пази Господ от такива изроди!!! ](*,) :smt097 :smt067
Ас съм сириозен чувек с сериозен проблем а ти ми съ подиграваш! Благодариа ти! :(

xXxScreamxXx
11-21-2007, 11:33
мила костадинова Мога да те питам само едно : добре ли ти е главния моз1к пъсна 5 теми за 2 мин ..... поне да има6е не6то вярноо

pufinzeto
11-21-2007, 11:33
mi ako ste imali prezervativ ti bi tryaalo dase izprazni6 ili
e sekret :D :D :D :D :D :D :D :D a ako ne SPRMA a i kolko si godi6na?

stefity
11-21-2007, 11:34
Ас съм сириозен чувек с сериозен проблем а ти ми съ подиграваш! Благодариа ти! :(

Ми моля! Ем ти ако беше сериозен човек не мисля че щеше да се изразиш по тоя начин,или ако наистина си сериозна,начи си мн ама мн тъпа да напишеш такава тема. :-s :-x

DanYyY_Obi4kam_te_milYyY
11-21-2007, 11:38
значи имам гаджи той малко и той кът мен хамав ама как да е. начи той си го пъхна нали в путчицата ми амъ по ино времи зе да ми влиза много навътри и ма заболя. после накрая зе че излези на края на актъ някфа бяла течнос такавъ и само от п****та ми тичеше и съ чудя како е туй. :?
село,селоооооо аре стига глупоси пишлеме кът нема кво да правиш си го наври в п****та еееее писна ми вече :x ](*,)

mila_kostadinova
11-21-2007, 11:40
Е хубу де. тай са изеазявам. ко да напрайа,ни мога инъче :( за туй тряя ли ми са подигравати и вий? аз ва питам нещо за секса-отговаряйте за секса моля бес странични кументари !

russianmafiaboss
11-21-2007, 12:19
Е хубу де. тай са изеазявам. ко да напрайа,ни мога инъче :( за туй тряя ли ми са подигравати и вий? аз ва питам нещо за секса-отговаряйте за секса моля бес странични кументари !

:lol: :smt003 :smt001 ама че забавно хахаха ](*,)

mila_kostadinova
11-21-2007, 12:21

:lol: :smt003 :smt001 ама че забавно хахаха ](*,)
Е ти са смейш,значи ти е забавно!

li_o12
11-21-2007, 12:23
лелееееее ама ти запълни целия сайт :-D и с некфииии тъпи теми Момиче ходи се прегледай!!!

Forslor
11-21-2007, 12:24

На мен само ми е интересно какво ще стане ако истинската Мила Костадинова те набара :D (кажи от къде си да знам ...къде ще се сътои събитието ...женски бой ...или пък М vs. F)
Я кажи , ко стана ,че искаш да и отмъстиш ? Да не ти открадна гаджето или ти каза ,че ти е много малък ?

8-)

Tazuma_girl
11-21-2007, 12:40
Хахаха.
Истинската Мила е от Силистра.xD
Ма тва някой си прай ебавка или Мила найстина я пере съчмата.:D
Майка и обаче е мн готина.<3

mulgore
11-21-2007, 12:54
Хайде стига бе момиче...Модераторите банн и триене на всички теми заслужава тая тъпа кучка...Ей мърда вадиш ми нервите ясно...Украси форума за 5 минути ей... :-x

Iv4eTy
11-21-2007, 13:02
Апф като нямаш какво да напишеш не пълни форума с простотиите си... И не ми обяснявай колко си сериозна. Да не кажа голяма дума ама голяма част от малките деца знаят кво е сперма.. а ти в кой клас трябва да си?! Ако смяташ,че си интересна.... сори че ти развалям кефа ама си направо смешна! А и това не е начина да трупаш мнения... :-x

BeautifulWorld
11-21-2007, 13:55
Ако обичаш, пускай темите си тук:
http://www.teenproblem.net/f/viewforum.php?f=23&sid=09e5172c5344d2a669bd2fff912c24ec

DevilWish
11-21-2007, 14:01
Male :? druga raota nqmate li si ili kakvo?

MoHuTo
11-21-2007, 14:22
Поредния юзър решил да се прави на интересен #-o Нека да те светна - банален/банална си :-x